IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
    Капацитета и способностите на БНБ, как какви?
    Това е институция на стабилитета, на държавността ни един вид.
    БНБ не са причина за кризата, те откъде да знаят, че може да се появи криза? Никой от КТБ не ги е предупредил, че може да има предпоставки за каквито и да било проблеми. Отделно, банковият надзор нищо не е усетил, а шапката на БНБ откъде да знае?
    КФН също нищо не са усетили.
    Бе ти това сериозно ли го мислиш? Или се бъзикаш с нас?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Колега, шегуваш ли се? Те са един от основните фактори за тази криза ...
      КъФ капацитет, кФи способности?
      Капацитета и способностите на БНБ, как какви?
      Това е институция на стабилитета, на държавността ни един вид.
      БНБ не са причина за кризата, те откъде да знаят, че може да се появи криза? Никой от КТБ не ги е предупредил, че може да има предпоставки за каквито и да било проблеми. Отделно, банковият надзор нищо не е усетил, а шапката на БНБ откъде да знае?
      КФН също нищо не са усетили.

Коментар

• [QUOTE=kig36;1059671867]Братле,аз от теб,гтом ли е къв е и още 3-4-ма да не ги споменавам поименно,не съм срещал по-големи хейтъри.По един смислен пост нямате,само ревете,а така човек с депозити не процедира.Абсолютно,освен да всявате паника за друго не сте допринесли в темата.Съжалявам,но е точно така.Обясни Ви се хиляди пъти,и във форума,и в пресата,и по телевизията.От какви ли не експерти...че още нищо не се знае,че трябва да се изясни финансовото състояние на банката до последната стотинка,за да се реши с точност какво да прави.Никой не дава кредити на спрял бизнес,или ти познаваш някоя фирма дето в момента е затворена,но продължават да и дават кредити?Няма да си загубиш парите,спокойно,не претръпна ли вече?
        Изчакай развръзката,ти си защитен,как да Ви убеди човек?Има и друг вариант,вече се изкупуват депозити,така че действай,поне ще спасиш нещо!Ще хвана да отворя магазин за носни кърпи,сигура ще стана милионер
        След като сте толкова сигурни,че няма да вземете нищо,първата стъпка е да протестирате,а не да роните сълзи по форумите.Ако след крайния срок няма яснота,аз със сигурност ще протестирам,хиляди ще го направят.Но засега ще чакам,това е най-разумното,защото има закон,банката е под надзор и нямаме основания за протести.Всеки който предриеме нещо в момента е обречен на загуба на време.Надявам се да си ме разбрал един път завинаги![/QUOTE
        Що се хабиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
          Това е важната новина, явно май капацитета и способностите на БНБ ще се ползват за да се оправи положението.
          Колега, шегуваш ли се? Те са един от основните фактори за тази криза ...
          КъФ капацитет, кФи способности?
          Last edited by andy2000; 31.07.2014, 15:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
            Чакай чакай, то какво излиза? Че големите банки където са най-големите финансови експерти смятат, че депозитите в КТБ я ги вземем, я не, така ли ?
            Ми тогава защо тук има хейтъри които постояно ни обвиняват че всяваме смут и паника?
            Братле,аз от теб,гтом ли е къв е и още 3-4-ма да не ги споменавам поименно,не съм срещал по-големи хейтъри.По един смислен пост нямате,само ревете,а така човек с депозити не процедира.Абсолютно,освен да всявате паника за друго не сте допринесли в темата.Съжалявам,но е точно така.Обясни Ви се хиляди пъти,и във форума,и в пресата,и по телевизията.От какви ли не експерти...че още нищо не се знае,че трябва да се изясни финансовото състояние на банката до последната стотинка,за да се реши с точност какво да прави.Никой не дава кредити на спрял бизнес,или ти познаваш някоя фирма дето в момента е затворена,но продължават да и дават кредити?Няма да си загубиш парите,спокойно,не претръпна ли вече?
            Изчакай развръзката,ти си защитен,как да Ви убеди човек?Има и друг вариант,вече се изкупуват депозити,така че действай,поне ще спасиш нещо!Ще хвана да отворя магазин за носни кърпи,сигура ще стана милионер
            След като сте толкова сигурни,че няма да вземете нищо,първата стъпка е да протестирате,а не да роните сълзи по форумите.Ако след крайния срок няма яснота,аз със сигурност ще протестирам,хиляди ще го направят.Но засега ще чакам,това е най-разумното,защото има закон,банката е под надзор и нямаме основания за протести.Всеки който предриеме нещо в момента е обречен на загуба на време.Надявам се да си ме разбрал един път завинаги!
            Last edited by kig36; 31.07.2014, 15:45.
            Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Подуправителят на БНБ Калин Христов на среща при президента

Това е важната новина, явно май капацитета и способностите на БНБ ще се ползват за да се оправи положението.
              Добре е, да имаме специалист по банките за премиер.
              Браво.

Коментар

• Според мен, депозита на може да послужи за обезпечение, защото няма механизъм за директен принудителен запор върху него. Напр., ако дължиш данъци НАП може да ти наложи запор на депозитите, но една търговска банка трябва да заведе съдебен иск, да извади съдебно решение и едва тогава да действа.
                През това време, ти си прехвърляш парите офшор, кредита също не го връщаш, а банката пие една студена вода...

Коментар

• И запомни че така наречените акули няма да загубят, надявам се да ти се е изяснило...[/QUOTE]

Надявам се,понеже разбирам,че си по-възрастен може би, на теб да ти е станало ясно от житейския ти опит,че пито-НЕплатено...няма такова животно.Може да е след поколения,но плащаш!Така че някои ще загубят,други не,но тези които са крали,със сигурност ще дойде деня,в който ще загубят...и не само парите си,имотите и всичко което притежават,а и свободата
                  Затова държа,а и всеки честно мислещ човек съм сигурен че също, е законите да се спазват.Когато плащаме данъци за куп простотии,несправедливи плоски данъци например,които облагодетелстват богатите и държавата губи милиарди,тогава всеки си стои и си трае като п*а в нови гащи.Нали?
                  А сега изведнъж всеки стана финансов експерт по черните драматични сценарий и стиска палци народа да загуби малкото си спестявания.Дребен народ сме ние,злобен,завистлив,по-нисък от тревата.И друг път съм го казвал,че най-големия проблем на българина е това,че няма съпричастност,солидарност.Затова Ние,никога няма да мръднем и см от това ниво,на което сме в момента,даже е прекалено добре.Мога и още да ти напиша,но ми омръзна да дъвча едно и също.Нямам нерви вече да Ви отговарям.
                  Да си жив и здрав!
                  Last edited by kig36; 31.07.2014, 15:30.
                  Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                    Исках да проверя за лична информация какво реално става... и днес питах на няколко места, но не искат да дадат кредит срещу в десетки пъти по голям депозит, защо ли

Явно просто ще остане една студена вода от всичко...
                    Чакай чакай, то какво излиза? Че големите банки където са най-големите финансови експерти смятат, че депозитите в КТБ я ги вземем, я не, така ли ?
                    Ми тогава защо тук има хейтъри които постояно ни обвиняват че всяваме смут и паника?

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                      Исках да проверя за лична информация какво реално става... и днес питах на няколко места, но не искат да дадат кредит срещу в десетки пъти по голям депозит, защо ли
                      На кои места пита?

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                        Сега ше видим дали наистина е "на разположение" на прокуратурата, както твърдеше миналата седмица. Между другото, все си мисля че той отдавна е някъде в африка, единственото което ме спира да се хвана на бас е че още не съм прочел в пиг.бг "БОМБА!! ЕКСКЛУЗИВНО!!! ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ Е ИЗБЯГАЛ ОТ АВСТРИЯ С ПОДВОДНИЦА!!!!"
                        Вие него не го мислете....
                        Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Преди 2-3 седмици колега от форума изказа мнение, че ЦВ ще се прибере, когато служебното правителство поеме управлението. Май точно така ще стане. Подозирам, че ЦВ не си е губил времето и се е подготвил.
                          Ще видим...

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                            .Капиш?
                            Аз съм разбран човек. Не ми е приятно да плащам нито твоите депозити, нито големите депозити. Но като знам, че и така и така плащам какво ли не, на кого ли не.... Предпочитам да платя за положителна развръзка за всички депозити.

Коментар

• Исках да проверя за лична информация какво реално става... и днес питах на няколко места, но не искат да дадат кредит срещу в десетки пъти по голям депозит, защо ли

Май ще остане една студена вода от всичко...
                              Last edited by gtomm; 31.07.2014, 15:27.
                              Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Сега ше видим дали наистина е "на разположение" на прокуратурата, както твърдеше миналата седмица. Между другото, все си мисля че той отдавна е някъде в африка, единственото което ме спира да се хвана на бас е че още не съм прочел в пиг.бг "БОМБА!! ЕКСКЛУЗИВНО!!! ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ Е ИЗБЯГАЛ ОТ АВСТРИЯ С ПОДВОДНИЦА!!!!"

Коментар

Working...
                                X