IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
    За КТБ дори и най-малките деца знаеха че е мафиотска банка и обслужва криминалните интереси на управниците. Много ясно беше че ще рухне един ден. Просто не очаквахме, че за толкова кратко време от любимка на властта ще стане най-неудобната банка. Затова и мафиотите които управляват държавата задействаха слугите си - БНБ и прокуратурата да съборят КТБ
    Ами това е вярно ама пак ЕДИН ДЕН! Както вече ти казах, това е номера КОЙ ДЕН?
    Това че е мафиотска и ЕДИН ДЕН, не дава основание да се предположи, че този НЯКОЙ ДЕН ще настъпи преди настъпването на деня за Райфайзен да кажем или за Булбанк или за ОББ(гръцка) или някоя друга "немафиотска" банка.
    Освен това, всяка мафиотска структура, след натрупване на капитал като цяло се стреми да се легализира и да заработи като честен бизнес, така че можеше с поне 30% вероятност да се очаква такъв сценарий.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      ако Искров не може да си взема чантата и да заминава......на майната си
      Не,не,не на майната си,а в Централния софийски затвор.

Коментар

Пешо, нещо не сме се разбрали.
        Аз в КТБ имам доста голяма сума пари. Направо ме е срам да си го призная
        И ни най-малко не злобея. Надявам се да си получим парите 1 ден.
        Но си е факт че КТБ са мафиотска банка която не е спазвала доста от разпоредбите на БНБ.
        А защо смятам че Искров не става...кажи ми 2 негови последователни изказвания в които не си противоречи

П.С. Името ми е буба4ко, а не бубанчи. Ще ти е проятно ли да те наричам Бате Пишко
        Бубанчи ти имаш ли доказателства за това което говориш?Ми досега БНБ къде беше?КФН къде беше?За себе си съм решил да чакам и да следя дали се спазва закона.Ако на 20 декември не е отнет лиценза или нямам достъп до парите на семейството ми данъци няма да плащам ще пратя държавата да си ги приспадне от сметката ми в КТБ.И ще съдя до дупка БНБ и КФН.Така съм възпитан.В закона ясно си пише шест месеца особен надзор и че до 196000 лев са гарантиране.После който не спазва законите да се сърди на себе си.Не може държавата да не спазва законите а да иска от мен да ги спазвам.няма такъв филм.Да не говорим че ако човек реши може да причини огромни загуби на същата тая държава.Така че да си опичат акъла.И изобщо Искров да не ме будалка с политици и парламенти.БНБ може да се оправи с КТБ ако Искров не може да си взема чантата и да заминава......на майната си

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
          Бе смеете се на supertrader-а, ама той депозит у КТБ-то няма, а вие имате (Бат Пешо и viva)....
          А най ме е яд, че само преди няколко месеца предупреждавах Бат Пешо, ама той не та не... не било сега като 97-ма, били сме в EU....
          Ми 97-ма нямаше закон за защита на влоговете.За ЕУ не съм говорел.Говорех че сега са други законите и валутните резерви.Освен това след 1997г фалираха и други банки но проблеми не е имало.По тая логика всеки който държи пари в банка е идиот щото застраховани от фалит няма.Пиба на два пъти беше отекал в канало но го спасиха.КТБ се унищожава под мъдрото ръководство на държавни институции.Тоя милиард и двеста милиона дето го дадоха на пиба ако го бяха дали на КТБ нямаше да има проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Ми от къде да знаем тези работи бе бубанчи?БНБ твърдеше други неща КПМГ и те.КФН и те.Държавните органи натоварени с регулаторни и контролни функции твърдяха че всичко е наред.Затова си искам парите от държавата.Когато пишеш мисли а не злобей срещу хората дето имат пари.И от мен да знаеш там има доста хора дето работодателите са задължили да са там.Ти кво ще им кажеш няма да ми превеждате заплатата там щото напускам???
            Пешо, нещо не сме се разбрали.
            Аз в КТБ имам доста голяма сума пари. Направо ме е срам да си го призная
            И ни най-малко не злобея. Надявам се да си получим парите 1 ден.
            Но си е факт че КТБ са мафиотска банка която не е спазвала доста от разпоредбите на БНБ.
            А защо смятам че Искров не става...кажи ми 2 негови последователни изказвания в които не си противоречи

П.С. Името ми е буба4ко, а не бубанчи. Ще ти е проятно ли да те наричам Бате Пишко

Коментар

За КТБ дори и най-малките деца знаеха че е мафиотска банка и обслужва криминалните интереси на управниците. Много ясно беше че ще рухне един ден. Просто не очаквахме, че за толкова кратко време от любимка на властта ще стане най-неудобната банка. Затова и мафиотите които управляват държавата задействаха слугите си - БНБ и прокуратурата да съборят КТБ
              Ми от къде да знаем тези работи бе бубанчи?БНБ твърдеше други неща КПМГ и те.КФН и те.Държавните органи натоварени с регулаторни и контролни функции твърдяха че всичко е наред.Затова си искам парите от държавата.Когато пишеш мисли а не злобей срещу хората дето имат пари.И от мен да знаеш там има доста хора дето работодателите са задължили да са там.Ти кво ще им кажеш няма да ми превеждате заплатата там щото напускам???

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнение
                Това за тук ли е или за "Бисери и вицове"?

Петър Чобанов: Пеевски няма отношение към случилото се с КТБ
                http://dnes.dir.bg/news/ktb-Пetar-Чo...-17324014?nt=4
                Не е за тук със сигурност
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                  Да ти кажа, каквото и да вземеш, ясно е, че рано или късно ще се вмирише Въпроса е точно кога. Ето, пазихме се от гръцките банки.. нищо не стана. ПИБата се разклати на два пъти.. нищо не стана, е па КТБто тресна и те така
                  Изобщо, измерението "ВРЕМЕ" е много важно. Като се махнеш от КТБто, къде ще идеш? Коя банка да кажем "Е ТЕ ТАА Е!!!!"?
                  И като идеш в Е ТЕ ТАА, земе та те тресне некоя хипер инфлация
                  Така е, веднъж печелиш, друг път губиш... Най-готоно е некой, като в стремежа си винаги да печели и да не изпусне далаверата, почне винаги да губи

Коментар

• Интересно как хората са толкова наивни и продължават да вярват...

https://www.youtube.com/watch?v=VQgtc8V7-uc
                    Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

Бе смеете се на supertrader-а, ама той депозит у КТБ-то няма, а вие имате (Бат Пешо и viva)....
                      А най ме е яд, че само преди няколко месеца предупреждавах Бат Пешо, ама той не та не... не било сега като 97-ма, били сме в EU....
                      Да ти кажа, каквото и да вземеш, ясно е, че рано или късно ще се вмирише Въпроса е точно кога. Ето, пазихме се от гръцките банки.. нищо не стана. ПИБата се разклати на два пъти.. нищо не стана, е па КТБто тресна и те така
                      Изобщо, измерението "ВРЕМЕ" е много важно. Като се махнеш от КТБто, къде ще идеш? Коя банка да кажем "Е ТЕ ТАА Е!!!!"?
                      И като идеш в Е ТЕ ТАА, земе та те тресне некоя хипер инфлация
                      Така е, веднъж печелиш, друг път губиш... Най-готоно е некой, като в стремежа си винаги да печели и да не изпусне далаверата, почне винаги да губи

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                        Прав си,ама как да има като акъл на депозит не вземат в никоя банка.Пари трябват
                        Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                          Прав си,ама как да има като акъл на депозит не вземат в никоя банка.Пари трябват
                          ++

Коментар

За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Бе смеете се на supertrader-а, ама той депозит у КТБ-то няма, а вие имате (Бат Пешо и viva)....

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                                Айде, те ни те в Ню Йорк Таймс:

Bank Seizure Leaves Bulgarians Stranded

http://www.nytimes.com/2014/09/03/bu...nded.html?_r=1

Готино заглавие.
                                Това ме подсеща за:
                                Първоначално изпратено от Леда Милева
                                Там "Ню Йорк Таймс" доказва ясно:
                                В България са пак натясно!
                                В България - отново криза!
                                Народът ходи гол, без риза!

Коментар

Working...
                                X