IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Берти ми като ги изтеглим къде да ги носим в цековата банка ли или тимаджийската и в гръцките?Кажи къде?Или в тази на Газпром?
    Като (ако) ги изтеглиш, иди и си купи един недвижим имот, та да не ти трепери душицата. Независимо, че са ти " здрави нервите".
    Не се притеснявай, според мен парите в банката ще бъдат запазени. Проблеми няма да има. Спи спокойно в следващите три месеца.
    Абе нали не написах нещо, за което да ми треснат някоя от онези, петцифрените глоби? Ако съм направил подобна глупост, кажете - да го изтрия незабавно.
    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Тук интересния въпрос е защо БНБ не рефинансира докрай и да избегне поставяне под надзор, респ. граждани и фирми нямаше дори да разберат.
      Вероятно са искали да отстранят ръководството и да поставят квесторите, за да видят какво е положението. Което може да се окаже най-благоприятното за всички.

Коментар

• Географски съвпадения.
        Без препоръки!

http://www.blitz.bg/news/article/274690

Коментар

• Барека май е зад борда. Ако са им наеобходими политически протекции, БСП, АБВ, атака май ще са по добър варянт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
            Ако КТБ имат кредитни експозиции към НЕК, Булгаргаз и тем подобни дружества от енергийния сектор е пределно ясно КОЙ ще е купи. Наистина на руснаците им идва на волето - а като бонус ще получат и Барека...
            А с Барека банката ще струва скъпо и няма да имат пари да платят

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              решения май може да взима само инвеститори под 10%
              а такива са май руснаците.....
              май и ти нямаш над 10% ................... ще решаваш съдбата на КТБ
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                В следващите 3 месеца решенията се взимат САМО от квесторите.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  Пичове,

според мен накрая руснаците ще лапнат банката с всичките и тлъсти активи (кредитния и портфейл е много як)

ако това се случи ... ще доган и прасето да му мислят.

пъзела тепърва започва да се нарежда
                  Ако КТБ имат кредитни експозиции към НЕК, Булгаргаз и тем подобни дружества от енергийния сектор е пределно ясно КОЙ ще е купи. Наистина на руснаците им идва на волето - а като бонус ще получат и Барека...

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Оман са отрязани от преговорите за 3 м.
                    Обаче не знам дали в този срок няма да се намеси по-силен играч от ВТБ. Няма да е новина, ако Мустака има някой скрит виенски коз в ръкава.

Коментар

• Може ли да се обощят нещата така:

1. КТБ няма никаква опасност да фаларира, най вероятно ще стане ВТБ и Русия /Путин/ ще придобият контрол над Петрол, Виваком, БЕХ (кредитите му), Военнопромишления комплекс и др.

Какво ще стане при това положение?? Русия ще придобие доста сериозно влияние, несравнимо с Белене и ЮП? С ДПС, то нали от там се финансираше???

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Много е мижав % на рашаните в банката .По- скоро близки до резака чрез ,,Бългериън Акуизишън Къмпани ІІ С.а.р.Л., Люксембург ''косвено контролирано от фонд „Генерален държавен резерв" на Султаната на Оман биха я придобили.
                        Оман са отрязани от преговорите за 3 м.
                        Обаче не знам дали в този срок няма да се намеси по-силен играч от ВТБ. Няма да е новина, ако Мустака има някой скрит виенски коз в ръкава.
                        Yeah

Коментар

• Мнението е лично и не претендира да е вярно, не е препоръка за нищо, някой да не си помисли
                          1) Дали ВТБ ще купи не е ясно. ВТБ не е правила оферта за покупка а е поискала помощ от БНБ доколкото разбрах (да ги рекапитализира според мен). Това означава интерес да, но още не е покупка. Не мисля, че ВТБ има някаква уговорка с Василев, по-скоро се чуди дали да не се възползва от ситуацията и да изненада Пеевски
                          2) Не са си стиснали ръцете за продажба, защото Василев не е искал да продава. За мен някой ( не смея да кажа Пеевски) употреби прокуратурата и мощен медиен ресурс, а можеби и някои държавни предприятия и БНБ, за да предизвика поставянето на банката под надзор и изгонването на Василев от там и респ. от контрола на всички активи и .. овладяването им

Пак повтарям, всичко това е лично мнение, на един неосведомен човек

Коментар

• Някой разбра ли за какво в най-горещото време за банката Ц.В. се застоя в чужбина (Виена) толкова време.... дали пък разговорите вече не за започнали..
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              Както е тръгнало в момента в който се смени собствеността (ако се смени) ... сезонът за лов на диви прасета ще бъде наистина открит...а не само медийно....

разбирайте го както искате, но цялата тази работа с хората на доган вече стана голяма за малката ни държава
                              Аз мисля че този път Доган си намери майстора.Руснаците не си поплюват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
                                ОК, съгласен съм, въпросът е защо просто Василев не си продаде дела на ВТБ тихо и спокойно и пак ще имат те контрол, но ще се запази реномето на банката и на свинята ще и дойде изненадващо отзад.Ако всичко е по сценайри, аз така бих направил, не да кажа помощ, спасете ме.

Друг довод в полза на това, че явно има някаква първоначална договорка, е бързата оферта от ВТБ, която е дошла сигурно минути след съобщението на КТБ.Но пак казвам, не ми е ясно, защо трябва да минава под надзор.

Може би да спре отлива на държавните пари, които свинята е наредила да се изтеглят

И това съобщение на БЕХ вчера ме вбеси, кой те пита какво мислиш да правиш, като има закон, по който да действаш
                                Ми защото са му дали некоя кинта на ръка сега ще я купят евтино и ще платят по малки данъци

Коментар

Working...
                                X