If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Аз пък гледам че вече и напълно липсва.
Кьорав, карти не играе.. доста време стоя на 86.50 , която е чудесна цена с оглед последните събития и новини.
Нямам акции тук от години и надали ще имам... Някак си успявам да ги надушвам ками като ХДПАТ, ОЦК и пр. навреме и да не се опитвам да ги хващам колкото и евтини да стават. Защото за тях е ясно че крайната им цел е 0.00 лв.
Подобни съмнения имам и за Енемона... времето ще покаже
Много Добре, но не знам как ти се вързват след като прееба камилчетата в енемона-привилегировани? И какво тр, да следва да си мислим, след като си изброил бруталните избушеняци, че следва 00 ли !?
И може би сам ще си отговориш, че свинщината на свинчото може да стигне чудовищни размери ако не се вкара в полезрението на цялата общественост и не се осветли и е по-добре да е този вариант, отколкото да се води прикрита война с него.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Като (ако) ги изтеглиш, иди и си купи един недвижим имот, та да не ти трепери душицата. Независимо, че са ти " здрави нервите".
Не се притеснявай, според мен парите в банката ще бъдат запазени. Проблеми няма да има. Спи спокойно в следващите три месеца.
Абе нали не написах нещо, за което да ми треснат някоя от онези, петцифрените глоби? Ако съм направил подобна глупост, кажете - да го изтрия незабавно.
Ти па намери кво да го посъветваш бе. Недвижим имот, ако си ууетеу на 100К а сега струва 60.. а, добре ли е така а? А ако се запали и изгори? А ако го одруса едно земетресение? А ако протече покрива и прелее канала и на комшиите им дреме?
Вероятността някои от горните да се случи на имота ти е по-голяма от това, да ти фалира банката, никой да не пожелае да я купи че и гарантирането на влоговете да ти покаже един среден
Тук интересния въпрос е защо БНБ не рефинансира докрай и да избегне поставяне под надзор, респ. граждани и фирми нямаше дори да разберат.
Вероятно са искали да отстранят ръководството и да поставят квесторите, за да видят какво е положението. Което може да се окаже най-благоприятното за всички.
Ей най-после някой да му светне. Това пиша цял ден, някой П насъска прокуратурата и задържа БНБ да не рефинансира, за да иде под надзор и да изгони Василев от там
Носят се слухове, че навремето са помогнали така на Цеко и виж как всичко мина само с МААААЛЦЕ опашка без ексцесии
Нараво да мине към фалит и парите на прасчовците да заминават в небето...
Тогава ДПС за следващите избори ще коли един коч за цяла област....
И една свиня за радост на всички българи.....
а милионите на доган от хонорара в коя банка са интересно?
Като (ако) ги изтеглиш, иди и си купи един недвижим имот, та да не ти трепери душицата. Независимо, че са ти " здрави нервите".
Не се притеснявай, според мен парите в банката ще бъдат запазени. Проблеми няма да има. Спи спокойно в следващите три месеца.
Абе нали не написах нещо, за което да ми треснат някоя от онези, петцифрените глоби? Ако съм направил подобна глупост, кажете - да го изтрия незабавно.
Не се притеснявай за мен дори и за миг не съм се изплашил.Недвижими имоти имам повече отколкото ми трябват така че няма да си купя.Убеден съм че това няма да трае три месеца.Нещата са предварително прономеровани и прошнировани умножени по 3,14.
според мен гражданите не са проблем...проблемът е фирмите и особено големите контролирани от Доган(прасоците).. там ако всичко стане ударно БНБ ще и се стъжни да отговори на търсенето. Според мен с това решение ще помогнат банката да се продаде спокойно, а нищо чудно и да се 'поговори' с прасетата да не правят глупости, защото с руснаците шега не бива...
това е чисто хипотетично
Нараво да мине към фалит и парите на прасчовците да заминават в небето...
Тогава ДПС за следващите избори ще коли един коч за цяла област....
И една свиня за радост на всички българи.....
Тук интересния въпрос е защо БНБ не рефинансира докрай и да избегне поставяне под надзор, респ. граждани и фирми нямаше дори да разберат.
Вероятно са искали да отстранят ръководството и да поставят квесторите, за да видят какво е положението. Което може да се окаже най-благоприятното за всички.
според мен гражданите не са проблем...проблемът е фирмите и особено големите контролирани от Доган(прасоците).. там ако всичко стане ударно БНБ ще и се стъжни да отговори на търсенето. Според мен с това решение ще помогнат банката да се продаде спокойно, а нищо чудно и да се 'поговори' с прасетата да не правят глупости, защото с руснаците шега не бива...
това е чисто хипотетично
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар