IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма да могат за 50 млн.лв да я придобият, защото ако кризата е само лихквидна и активите са наред, то цената няма да е толкова ниска, ще се появят много купувачи пред БНБ, не само от сегашните акционери, но и други рискови играчи и фондове.

Коментар

• Малко инфо от първа ръка за притеснените - очаква се още следващата седмица да започнат частични разплащания с вложители ...
      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
        Вече ти отговорих , но ще поясня .

Основния капитал мисля беше около 360 мио .
        60 кинта ли е номинала на акциите?

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
          До колкото знам ВТБ държат около 10% от капитала, а оманците може да се окажат и доганци, както някой спомена по-напред в темата

Демек имам следващ въпрос. Ако я оставят да фалира, има ли шанс след това да я купят за някаква символична сума, с което реално ще придобият сегашните си 10% + останалите 90 %
          Вече ти отговорих , но ще поясня .

Основния капитал мисля беше около 360 мио , а необходимата вноска според мен ще бъде поне 500 мио при което съотношение те ще придобият номинално контрола .
          Според закона за БНБ Централната банка може да даде срок примерно 1 месец на един акционер да прехвърли участитето си на друг акционер без да се интересува от цената , което е императивно , и той е задължен да го направи в срока . Мисля че извода е че няма да има пазарлък .

Това се прави с оглед защита на финансовата стабилност и интересите на депозантите .

Оманците и ВТБ ще реагират в тази посока за да защитят инвестициите си в банката и за да финансират дейността на дружествата които е кредитирала банката .Те са интересните !

Пропуснал си че по-долу съм написал че оманския фонд участва в увеличението на капитала на ВТБ в Русия и са партнъори от доста време !

П.С. Оманците да са доганци това са глупости на търкалета , казано на чист български език . Това е държавния резервен фонд на Оман който инвестира петродолари . Поради ограниченията да дават пари под лихва в Корана кредитират по този начин .
          Last edited by vinkel; 22.06.2014, 13:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
            На ВТБ и оманците им е по-изгодно да увеличат сега капитала на банката с парична вноска за да придобият активите в които те инвестират до момента .
            БНБ може да избере кой да увеличи капитала на банката , т.е.кой да я придобие контрола и да забрани на останалите да участват в увеличението т.е. в контрола .
            До колкото знам ВТБ държат около 10% от капитала, а оманците може да се окажат и доганци, както някой спомена по-напред в темата
            Last edited by chronos; 22.06.2014, 13:07.

Коментар

• Ето го интервюто на Ст.Александров и Ангарски при Люба Кулезич, днес 22.Юни.
              http://play.novatv.bg/programi/na-sv...ulezich/407889 (някъде от 57 минута започва)

Коментар

• .............

На ВТБ и оманците им е по-изгодно да увеличат сега капитала на банката с парична вноска за да придобият активите в които те инвестират до момента .
                БНБ може да избере кой да увеличи капитала на банката , т.е.кой да я придобие контрола и да забрани на останалите да участват в увеличението т.е. в контрола .
                Last edited by chronos; 22.06.2014, 13:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                  Точно и аз това се чудя - къде са ония КФН които налагат глоби от по 20К лева?
                  Ама как да им наложат глоба като явно и те са част от мафиотската структура...май ще трябва да се прави кървава революция и всичката власт да бъде ликвидирана начело с прокуратурата...иначе народа ще продължава да загива
                  Като глобят Прасчо и медиите му от БНБ, след това да глобяват и нас простосмъртните. То целата държава е анархия така или иначе

Коментар

• никой не плаша, просто доказвам с факти, че КФН наистина е гледала, защо да не започне да гледа и сега.
                    Личното мнение е едно, но когато започнеш да спекулираш, да манипулираш с мнението, което изразяваш си наказуем по закон. Особено, когато пишеш глупости и се праскаш колко знаеш...
                    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                      Ако не ми вярваш, ето ти статията:
                      КФН е на път да глоби с 20 000 лева форумец на инвестор.бг
                      http://www.capital.bg/biznes/finansi...ka_na_nadzora/
                      Предлагам ти да изтриеш всички мнения, защото наистина могат много лесно да те глобят. Също така аз също искам да те помоля да спреш да пишеш
                      С тази статия от преди ОСЕМ години направо изтрепа всички гарги.

Я по-сериозно. Разбира се, че не трябва да се публикуват подвеждащи постове под форма на информация. Ама правото да изразиш лично мнение е гарантирано от конституцията и никой не може да бъде наказан за него.
                      А да плашиш гаргите с някаква мухлясала статия е направо смешно.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Стига сте ръсили глупости .

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Бубачко всички сме така.Но ако са 1000-2000 кинта добре.Я ми кажи като изтеглиш 100000-200000 къде ще ги държиш?Представи си само че си продал наследствен имот за 120000 кинта и искаш да купиш друг за детето си?Какво правим?
                          Ами Пешо - може да си сформираме полиция, армия...танковете са скъпи...що пък не?
                          По добре ужасен край, отколкото ужас без край.
                          Не знам за вас, ама мене ми писна ве4е през 5-10г да ни крадат най-безцеремонно и после най-страшното е че НЯМА виновни - НЯМА наказани !

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                            Стоян Александров, също го потвърди, че големи фирми от енергетиката и също и Марица изток 2, на пожар в предните дни са изтеглили над 500 млн лв.
                            Очевидно има даден сигнал за това . Но къде са били Финансовия министър и Премиера да стопират тези транзакции. А всяка една такава транзакция БНБ я вижда на минутата през "Рингс".
                            Очевидно е имало организрана кампания - обиск на офисите, обвинение срещу подуправителя, анонимка, теглене на парите на държавните фирми-бездействие на правителството - > ликвидна криза.
                            Тук трябва да се прибави и борсова криза............... и всичко това безнаказано за хората които го правят.
                            Точно и аз това се чудя - къде са ония КФН които налагат глоби от по 20К лева?
                            Ама как да им наложат глоба като явно и те са част от мафиотската структура...май ще трябва да се прави кървава революция и всичката власт да бъде ликвидирана начело с прокуратурата...иначе народа ще продължава да загива
                            Last edited by chronos; 22.06.2014, 12:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko
                              ............
                              Бубачко всички сме така.Но ако са 1000-2000 кинта добре.Я ми кажи като изтеглиш 100000-200000 къде ще ги държиш?Представи си само че си продал наследствен имот за 120000 кинта и искаш да купиш друг за детето си?Какво правим?
                              Last edited by chronos; 22.06.2014, 12:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                                Forex Master, проблемът е, че много от нещата, които пишеш са пълни глупости. Спекулираш с неща, които явно не разбираш...В твой интерес е да спреш да ги пишеш. Защото КФН не веднъж вече е глобявала хора, пишещи в този форум...
                                Бях обещал, че предният ми коментар е последния, но след такива преки обвинения не мога да не отговоря.

Ако някой си мисли, че нищо не разбирам от банки то той няма представа с кого говори. Това първо. Второ, с мен не може да се говори от позиция на размахването на пръст и заплахи за глоби! Препоръчвам да не се прави нито от аматьори нито от професионалисти!

Наистина приключвам по темата. Приятен ден на всички
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X