IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
    Добре де, а защо още в Петък не въведоха такъв лимит от БНБ, а направо блокираха всички сметки ? Хората с дебитни карти в тая банка какво правят ? Стават клиенти на бързите кредити с обезпечение "имам разплащателна сметка в КТБ"
    защото има манипулация определяща параметрите на ТВ-реалността! => не можеш изхождайки от параметрите в ТВ-реалността да изведеш манипулацията! Но можеш чрез генерираните противоречия да определиш целта и!

Например: Не може Оманците и ВТБ да имат различни цели, след като са общи играчи /обединени в обща по-висока цел - "Оманците имат участие във ВТБ"/!

Както е невъзможно и Оманците и ВТБ да контролират държавата, защото:

щом държавата ни е подчинена чрез договори и обвързаности с по-високо официално ниво /ЕС/, то => или Оманците и ВТБ контролират ЕС, което е невъзможно, или ЕС, която ни контролира напълно /чрез договори и обвързаностите/ не знае кой командва тук и изобщо какво става, което е противоречие защото съществуването на ЕС е безсмислено, щом контрола му е неосъществим и наблюдателите му не знаят какво става и следователно не могат да определят какво да правят /щом всички успяват и ги излъжат/ => ЕС не съществува, щом няма цели които да може да осъществи и всъщност всеки може да излъже, което е противоречие, защото явно и реално ЕС съществува!

=> ЕС знае много добре како става тук! и това което става не противоречи на целите му, а напротив - това е целта му! А Оманците и ВТБ са част от подчинените играчи, които не определят сами какво да стане, а изпълняват какво да стане!
    Last edited by iivanoff; 22.06.2014, 14:11.
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Ми от Бивол твърдят, че американският посланик Байърли го е казал. Не знам, може нещо да не е бил информиран като хората човека
      Бтв има ли някъде информация какви са точно активите на КТБ ?
      Ми той и Шекспир беше казал че има нещо гнило в Дания , но поне аз не ги възприемам буквално такива приказки !

И по принцип не вярвам на приказките на политици и на хора над 40 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Не знам. Броят на акциите е 6000000. Капитализацията при цена от 80 - 480 000 000. Това по инфо от инвестора. Ако те лъжат - и аз лъжа
        Бъркаш пазарна капитализация със собствен капитал .

Последното увеличение на капитала беше с емисионна стойност 150 лева на акция .

Разликата между емисионната стойност и номиналната стойност се записва в " резерв от емисии на акции " по МСС и се отчита в собствения капитал , който включва собствения,допълнителния,заделени резерви и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
          ..........
          Ми от Бивол твърдят, че американският посланик Байърли го е казал. Не знам, може нещо да не е бил информиран като хората човека
          Бтв има ли някъде информация какви са точно активите на КТБ ?

Коментар

Само дето, винкела беше написал, че оманците имат участие във ВТБ, не вервам сега да започнат да си прават сечено едни на други

Прокуратурата погна БНБ заради лоши кредити на "гнила ябълка"
            https://www.bivol.bg/prokuratura-bnb-gunev.html

Активите и са много сочни за РЕЙДЪРИТЕ !

100 к евро беше цената на акциите на ирландците на БАКБ .

С 500 мио капиталова вноска ще се посрещнат тегленията след като отвори банката докато намалеят и влязат в нормален ритъм .

Имайте предвид че това не е типична универсална търговска банка . В графата привлечени депозити има и такива в размери на стотици милиони , депозирани от акционерите !
            Last edited by chronos; 22.06.2014, 13:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
              при ограничаване лимита на теглене, което ЯВНО ще се случи и е неизбежно /рекламира се като цел от всички/, то "закърпването на ликвидната криза", ще бъде много по-лесно и евтино, отколкото допускате немислейки!
              Добре де, а защо още в Петък не въведоха такъв лимит от БНБ, а направо блокираха всички сметки ? Хората с дебитни карти в тая банка какво правят ? Стават клиенти на бързите кредити с обезпечение "имам разплащателна сметка в КТБ"

Коментар

Само дето в случая 100к евро нема да закърпят ликвидната криза по никакъв начин. А 500мио лично на мен ми се виждат доста, след като не се знае точно в какво състояние са и "активите". Справка от линка към бивол в предишното ми мнение
                при ограничаване лимита на теглене, което ЯВНО ще се случи и е неизбежно /рекламира се като цел от всички/, то "закърпването на ликвидната криза", ще бъде много по-лесно и евтино, отколкото допускате немислейки!
                Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

По спомен беше 10 .
                  Не знам. Броят на акциите е 6000000. Капитализацията при цена от 80 - 480 000 000. Това по инфо от инвестора. Ако те лъжат - и аз лъжа

Коментар

Не !

Докато фалира ще изтече много време , а времето е ценно .

За да си изясниш това ще ти дам пример с БАКБ .

49 % процента от БАКБ бяха прехвърлени от ирландците на C I S F , инв.фонд на Цветелина Крагъозова Бориславова , срещу 100 000 ( сто хиляди ) евро !
                    Само дето в случая 100к евро нема да закърпят ликвидната криза по никакъв начин. А 500мио лично на мен ми се виждат доста, след като не се знае точно в какво състояние са и "активите". Справка от линка към бивол в предишното ми мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      Стоян Александров за КТБ:Защо погребваме "жива" банка?Руснаците да не бързат, има акционери от Оман, които да гарантират ресурса
                      Само дето, винкела беше написал, че оманците имат участие във ВТБ, не вервам сега да започнат да си прават сечено едни на други

Прокуратурата погна БНБ заради лоши кредити на "гнила ябълка"
                      https://www.bivol.bg/prokuratura-bnb-gunev.html
                      Last edited by chronos; 22.06.2014, 13:57.

Коментар

Този път ще те подкрепя
                        Ще го преживея
                        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                          Малко инфо от първа ръка за притеснените - очаква се още следващата седмица да започнат частични разплащания с вложители ...
                          Този път ще те подкрепя

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            60 кинта ли е номинала на акциите?
                            По спомен беше 10 .

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3
                              ОК мерси за изчерпателния отговор, но все пак не ми отговори точно. Ако , хипотетично, оставят КТБ да фалира, няма ли да могат да я придобият примерно за 50млн, а не за 500, както си споменал. Това ме интересува
                              Не !

Докато фалира ще изтече много време , а времето е ценно .

За да си изясниш това ще ти дам пример с БАКБ .

49 % процента от БАКБ бяха прехвърлени от ирландците на C I S F , инв.фонд на Цветелина Крагъозова Бориславова , срещу 100 000 ( сто хиляди ) евро !

Коментар

• Стоян Александров за КТБ:Защо погребваме "жива" банка?Руснаците да не бързат, има акционери от Оман, които да гарантират ресурса

Оманският фонд, който държи около 30% от капитала на КТБ, е поискал да се срещне в понеделник с управителя на БНБ Иван Искров. Това съобщи бившият банкер и министър на финансите Стоян Александров по Нова телевизия . Оманците са пратили писмена позиция, че са готови да подкрепят банката, така че ВТБ да не бързат да я купуват без пари. Защо погребваме "жива" банка? На кого е изгодно да я сготвим и да подарим без пари? Тези риторични въпроси зададе финансистът Стоян Александров към политиците, които се упражняват в банкова лексика и към управата на БНБ.

Моите пари също са в КТБ, може през есента да не мога да платя таксите на децата си в чужбина, разкри топбанкерът Стоян Александров.Той призна, че не е очаквал нещата да се развият така, тъй като познавал и вярвал на екипа. Аз съм назначавал Цветан Василев на работа, каза Александров.

"Удивих се с каква лекота управителят на БНБ съобщи, че може да се продаде. Това малко намирисва, че КТБ е предварително сготвена с готови купувачи. Руснаците да не бързат толкова, преди това има акционери, които трябва да си кажат думата.

КТБ не е затворена за лоши кредити, а за ликвидност, което не е толкова страшно, поясни бившият финансов министър.Банката изпадна в ликвидна криза, но това е нормално при изтеглянето на средства, обясни експертът.Има хиляди възможности пред нея и една от основните е оманският фонд да поиска увеличаване на капитала и закупуване на институцията. Правителството трябва да подаде оставка и да поеме вината си, че "проспа" събитията и прие решението на БНБ постфактум. В момента, в който видяха каква помия се излива в медиите трябваше да излязат с позиция и да успокоят народа."

"Колкото и да е голяма "дупката" в КТБ - и милиард да е , акционерите могат да намерят решение и да гарантират този ресурс", коментира критичната ситуация в КТБ финансистът.
                                http://www.faktor.bg/ikonomika/bizne...iva-banka.html
                                Last edited by chronos; 22.06.2014, 13:42.
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X