Това и аз го прочетох тук, но ми се видя много съмнително. Дано да е вярно!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеКакво стана сега с тоя Виенски фонд? Нищо, нали?
Днес изтече и срока за акционерите на банката.
Дали е от Виенския фонд или Оман не се знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЕдна стара Е-класа, АМГ , още ли не я я търкаля
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеТака е. Нашата система е най-стабиуна. Който не вярва да пита вечния оптимист доцент Хърсев, същия където ме изпревари по автомагистрала Тракия с поръчков мерцедес с 4 ауспуха отзад на цена на гарсониера в краен квартал на София.
Няма се пуашите. Всичко е под контрол. Само трябва да ЧАКАТЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеОт всекиго според възможностите, всекиму според потребностите!
Ние можем да помогнем на закъсалата Японска икономика. Нашата система е най-стабилна...
Няма се пуашите. Всичко е под контрол. Само трябва да ЧАКАТЕ.
Коментар
-
От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите!
От днес мисля да започна да изплащам на всички, по следния начин:
1. До 50000 - ще получат едно пакетче носни кърпички и едно топче двупластова тоалетна хартия
2. От 50001 до 196000 - ще получат едно топче трипластова тоалетна хартия и едно топче двупластова
3. Над 196000 - ще получат едно топче трипластова тоалетна харти, едно топче двупластова и едно пакетче носни кърпички
Няма да допусна, пререждания, обаждания от връзкари, подкупи и други подобни!
Можете, да разчитате на коректност от моя страна!
В Япония има недостиг и е желателно презапасяване с тоалетна хартия!
http://www.investor.bg/aziia/336/a/i...artiia,179139/
"Япония се опасява от дефицит на тоалетна хартия
Властите в Токио призоваха гражданите да се презапасят за един месец напред"
Ние можем да помогнем на закъсалата Японска икономика. Нашата система е най-стабилна...Last edited by gtomm; 31.08.2014, 21:49.Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеЗлатен стандарт знаеш ли какво е ? Или се правиш на ударен нали това обяснявам че тези "виртални" пари от "добавена стойност" и "електрони" пари нямат физическо покритие в този ред на мисли артийте който печата БНБ са си точно това артий !!
И какво ми се мяташ от тема на тема? Човек му разкрие малоумните идеи и той вместо да каже едно: "съжалявам, сгрешил съм", се измъква насочвайки диалога в съвсем различна посока.
Къде го чукаш, къде се пука. Все едно някой му твърди, че зад днешните пари има златно покритие, че тръгнал да остроумничи. Такава е паричната система, това е положението. По първоначалната ти версия излиза, че от премахването на зл.стандарт, човечеството е спряло да се развива и от тогава до днес никаква добавена стойност не е създадена и всичко над това, което е съществувало тогава реално не съществува и е само мираж, т.е. за теб балон.
Спирам диалога, чак ме е яд за изгубеното време, но сам съм си виновен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от viva Разгледай мнениеТи да не си мислиш, че всичките пари в системата имат хартиен еквивалент в обръщение? Нали затова и БНБ печата сега едни пари, понеже покрай кризата с ктб и пиб, част от електронните пари се трансформираха в книжни и системата трябва да ги осигуриhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнениеЧаст от изказването на Плевнелиев от Брюксел за КТБ:
http://clubz.bg/FullArticleView/7684
"Изключвам КТБ, която е специален случай, каза Плевнелиев."
Може би това, че кражбата не се реализира по първоначалния сценарий?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеТи сериозно ли ми го казваш това?! ЕК много добре знаят как работи съдебната система в България, но се правят на ударени с мокър парцал и ни пращат към нашите съдилища... което е изгубена кауза...Да влезеш в Български съд, означава да си сложиш край на живота, по добре да поемеш справедливоста в свои ръце, отколкото да се занимаваш с тия боклуци. Те елементарни казуси ги влачат с години... пък какво остава за нещо малко по сложно.
Last edited by Cleo; 31.08.2014, 13:32.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Част от изказването на Плевнелиев от Брюксел за КТБ:
http://clubz.bg/FullArticleView/7684
На 31 август (днес) изтича срокът, в който България трябва да представи пред Еврокомисията своя план за държавна помощ за банковия сектор, припомни държавният глава. Брюксел разреши помощта преди три месеца. Миналата седмица представители на Еврокомисията и Европейската централна банка са били в София и са се срещнали със служебното правителство и ръководството на БНБ.
"Изключвам КТБ, която е специален случай, каза Плевнелиев. - Няма друга българска банка, поне по информацията, с която аз разполагам, която да е като КТБ“.
Казусът "КТБ" е „различен и специален“ и ще се разглежда отделно, подчерта държавният глава. И добави:
„Извън това искам да гарантирам категорично, че Европейската комисия получи всички данни, отнесе се много позитивно към предложения план за преструктурирарне и за предоставяне на държавна помощ. Очакваме много бързо той да бъде одобрен и същевременно всички останали банки... и една от големите структуроопределящи банки, която беше предмет на подобна помощ, няма да имат абсолютно никакъв проблем“.
Според правилата в ЕС банките трябва да издължат помощта за 5 години, но Плевнелиев очаква у нас това да стане по-рано.
„Извън специалния казус "КТБ" Европейската комисия е наясно, получила е докумените, ще бъдат обработени навреме и за очаквам спокойствие, стабилност и плавен преход за всички останали", каза още президентът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеДа Наивник, получава се логически парадокс. Надвзетата принадена стойност остава непокрита с парични знаци. Нали оттам тръгна кризата.
Коментар
-
Принадена стойност
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДа бе, то и сиреньето в магазина струва 5 лева, а не 10, за колкото го купуваш
Нещо тотално си се омотал бе пич. Да не мислиш, че дилърите на автомобили, които ти продават за 20000 евро ги купуват за 20000?
Коментар
Коментар