IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако не ми вярваш, ето ти статията:
    КФН е на път да глоби с 20 000 лева форумец на инвестор.бг
    http://www.capital.bg/biznes/finansi...ka_na_nadzora/
    Предлагам ти да изтриеш всички мнения, защото наистина могат много лесно да те глобят. Също така аз също искам да те помоля да спреш да пишеш
    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
    не е препоръка

Коментар

• Заради ограничения в Закона за кредитните институции се спират коментарите под тази статия. Можете да изпращате мненията си по темата на info@investor.bg

Ето и текстът от закона:
      Чл. 152а. (Нов – ДВ, бр. 105 от 2011 г.) (1) Който разпространява невярна

информация или обстоятелства за банка, с което се уронват доброто име на банката и доверието към нея, се наказва с глоба от 2000 до 5000 лв., а при повторно нарушение – от 3000 до 10 000 лв.

(2) Ако нарушението по ал. 1 е извършено чрез средство за масова информация, глобата е от 5000 до 10 000 лв., а при повторно нарушение – от 8000 до 20 000 лв.

(3) Ако нарушителят по ал. 1 или 2 е юридическо лице, се налага имуществена санкция, както следва:

1. в случаите по ал. 1 – в размер от 10 000 до 30 000 лв., а при повторно нарушение – от 30 000 до 50 000 лв.;

2. в случаите по ал. 2 – в размер от 20 000 до 50 000 лв., а при повторно нарушение – от 50 000 до 150 000 лв.
      не е препоръка

Коментар

• Forex Master, проблемът е, че много от нещата, които пишеш са пълни глупости. Спекулираш с неща, които явно не разбираш...В твой интерес е да спреш да ги пишеш. Защото КФН не веднъж вече е заплашвала да глобява хора, пишещи в този форум...
        Last edited by LuckyYou; 22.06.2014, 12:51.
        не е препоръка

Коментар

• Бях помолен любезно да спра да пиша срещу банката. Винаги се съобразявам с любезно отправените молби. така че спирам.

Дано пожарът бъде ограничен. Ще бъде глупаво ако допуснем у нас да настане банкова криза преди да е станала в еврозоната. Нашите банки са в моного по-добро състояние отколкото тези в Зап. Европа!
          Last edited by chronos; 22.06.2014, 12:27.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Че Орешарски е отвратително мекотело е ясно вече дори и на мен.
            Ама че и Цацаров ще запее в хора на олигарсите някак не ми се вярваше.
            Или поне не ми се искаше да е така.
            За съжаление очевидно цялата прокурВатура трябва да се разтури. Казвал съм го и преди. Прокуратурата е гнилата ябълка в съдебната система.
            Правителството и парламента.... там няма какво да говори. Оставка.
            Лошото е че и другите, дето ще дойдат са същите .... Няма никаква светлина в тунела. Няма.

Държа да отбележа, че нямам нито лев в КТБ, нито пък имам каквито и да било отношения с нея.
            Toва не е държава.Какво ЕС какво НАТО какви пет лева.Двама човека побъркаха един народ и ги търпим...Всички видяхме как могат да ти вземат бизнеса стана пред очите ни а държавата изпълни поръчката....На мен не ми трябва такава държава и няма да си бутна пръста за нея.По добре Ердоган да идва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Гигов какво има да коментираме тука.За всеки вече е ясно че Орешарски и Цоцоркин са съучастници на Доган и Пеевски
              Че Орешарски е отвратително мекотело е ясно вече дори и на мен.
              Ама че и Цацаров ще запее в хора на олигарсите някак не ми се вярваше.
              Или поне не ми се искаше да е така.
              За съжаление очевидно цялата прокурВатура трябва да се разтури. Казвал съм го и преди. Прокуратурата е гнилата ябълка в съдебната система.
              Правителството и парламента.... там няма какво да говори. Оставка.
              Лошото е че и другите, дето ще дойдат са същите .... Няма никаква светлина в тунела. Няма.

Държа да отбележа, че нямам нито лев в КТБ, нито пък имам каквито и да било отношения с нея.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Държавата, в лицето на Централната банка, следи и контролира банките в България. Тя заедно с БНБ е длъжна да се грижи за финансовата стабилност на банковата система, като част от общата сигурност на държавата.
                гигов, моите уважения, но не виждам защо банкерите са по-важни за сигурността на държавата от зърнопроизводителите, говедовъдите, овцевъдите или пчеларите?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Това е безинтересно, Пешко. Някой който се е притеснил за работното си място и е искал да покаже, че прави нещо. Такива фигуранти в държавата бол...
                  Форка не е безинтересно.Но ще поживеем и ще разберем.Не е настъпил края на света.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Форка ще ми отговориш ли на въпроса кой и защо обвини Цветан Гунев?
                    Това е безинтересно, Пешко. Някой който се е притеснил за работното си място и е искал да покаже, че прави нещо. Такива фигуранти в държавата бол...

Коментар

Тука изобщо не мога да се съглася с тебе.
                      Държавата не е някакъв си вложител, който случайно е получил някакви данни за евентуална нестабилност на банката, та да си изтегли парите от там.
                      Държавата, в лицето на Централната банка, следи и контролира банките в България. Тя заедно с БНБ е длъжна да се грижи за финансовата стабилност на банковата система, като част от общата сигурност на държавата. И ако държавата по свои канали, дали чрез БНБ или чрез финансовото разузнаване, е получила някакви сведения или сигнали за нередности в дейността на банката, които застрашават стабилността и , то тя чрез своите механизми трябва да вземе мерки за отстраняване на проблема, а не да го задълбочава изтегляйки парите си.
                      Гигов какво има да коментираме тука.За всеки вече е ясно че Орешарски и Цоцоркин са съучастници на Доган и Пеевски

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                        Чудя се дали някоя институция може да се заинтересува от постовете му.
                        Прости, това винаги е бил крайният аргумент при всеки разговор за банки. Затова и в крайна сметка винаги стигаме до едно и също крайно положение с банките!

Не пробутвам на никого нищо. Не продавам физическо инвестиционно злато и сребро или биткойни. Само купувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Ето, виждаш ли как прокуратурата е работила три месеца без да вдига шум? Но когато лавината е тръгнала и е ясно че не може да бъде спряна, Прокуратурата е решила СЪЩО като много други държавни институции да си зимие ръцете и да покаже активност по случая.
                          Форка ще ми отговориш ли на въпроса кой и защо обвини Цветан Гунев?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                            ...
                            Тука изобщо не мога да се съглася с тебе.
                            Държавата не е някакъв си вложител, който случайно е получил някакви данни за евентуална нестабилност на банката, та да си изтегли парите от там.
                            Държавата, в лицето на Централната банка, следи и контролира банките в България. Тя заедно с БНБ е длъжна да се грижи за финансовата стабилност на банковата система, като част от общата сигурност на държавата. И ако държавата по свои канали, дали чрез БНБ или чрез финансовото разузнаване, е получила някакви сведения или сигнали за нередности в дейността на банката, които застрашават стабилността и , то тя чрез своите механизми трябва да вземе мерки за отстраняване на проблема, а не да го задълбочава изтегляйки парите си.
                            Last edited by X_Y; 22.06.2014, 12:15. Причина: цитат на изтрито мнение
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                              Точно така , БНБ в първото изявление отчетоха че банката има над 1 милиард ликвидност , но след 2 дни видяха че държавните компании стопяват ликвидността .

БНБ взеха единственото възможно правилно решение в таззи ситуация !
                              И разбраха че правителството е съучастник

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                                Сигналът е подаден февруари 2014, и прокуратурата след три месеца уж се задейства. Така, че.... прокуратурата и полицията, ако искаха можеха да свършат работата без да се вдига шум
                                Ето, виждаш ли как прокуратурата е работила три месеца без да вдига шум? Но когато лавината е тръгнала и е ясно че не може да бъде спряна, Прокуратурата е решила СЪЩО като много други държавни институции да си зимие ръцете и да покаже активност по случая.

Коментар

Working...
                                X