IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не мога да не се съглася, че най-лошата комбинация е аморалност и ум. Такива могат да натворят много золуми.
    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Петък е. По улиците няма задръстване. Има места за спиране. По новините вчера нямаше толкова убийства, политически изказвания и негативни новини. Даже темата КТБ беше подмината. Човек за момент би помислил че живее в нормална държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
        Всички тия неща нямат никакво значение...

Като е толкова умен, кадърен, и тн. защо избяга в Австрия?!

Много отдавна съм разбрал, че тези неща нямат значение, няма значение колко образования и пари имаш... това са просто безмислени работи... каква работа вършат всички тези неща на вложителите в КТБ?! Никаква нали...

Той до сега не предложи нищо смислено... и как да предложи, като той самия участва в целия тоя театър с главен режисьор ДС.

Цветан Василев говори за оздравяване на банката, но не говори за изплащане на депозитите, до сега той нито веднъж не предложи подобно нещо.

Трябваше още първите дни да се предложи дата за изплащане на парите, БНБ го направиха това нещо но излъгаха. Сега всички тия измамници, могат да вземат дипломите си... титлите си... и всичко там дето имат и да си го... там дето слънце не огрява.

Държат се точно като долнопробни телефонни измамници... да им имам дипломите и образованията. Всичко това е просто прах в очите... тия хора нямат реално начално образование... толкова са тъпи.

Във висшите ешелони на държавата ни, са се набутали такива тъпанари, че граничат с олигофренизъм. Баба ми да беше шеф на КТБ и БНБ, по разумно щеше да постъпи.
        По-висока образован, съвсем...ама съвсем не означава по-висок морал. А, в случая с КТБ, вече става въпрос за морални ценности на хората от които зависи решаването на проблема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
          Прегледах какво пише за Василев в Уикипедия. Човекът не е прост, знае 4 чужди езика, завършил МИО, учил е в Полша. Жена му е професор по икономически науки и завеждащ катедра в УНСС. Има не знам колко специализации и дипломи тази жена. Дали Василев наистина е това, за което ни го представят? Не знам каква е средата в УНСС, но ако бях на мястото на жена му не знам как щях да се чувствам пред колегите и студентите. Всичко това ме наведе и на размисли и за образователната ни система и примера, който се дава на младите...
          Всички тия неща нямат никакво значение...

Като е толкова умен, кадърен, и тн. защо избяга в Австрия?!

Много отдавна съм разбрал, че тези неща нямат значение, няма значение колко образования и пари имаш... това са просто безмислени работи... каква работа вършат всички тези неща на вложителите в КТБ?! Никаква нали...

Той до сега не предложи нищо смислено... и как да предложи, като той самия участва в целия тоя театър с главен режисьор ДС.

Цветан Василев говори за оздравяване на банката, но не говори за изплащане на депозитите, до сега той нито веднъж не предложи подобно нещо.

Трябваше още първите дни да се предложи дата за изплащане на парите, БНБ го направиха това нещо но излъгаха. Сега всички тия измамници, могат да вземат дипломите си... титлите си... и всичко там дето имат и да си го... там дето слънце не огрява.

Държат се точно като долнопробни телефонни измамници... да им имам дипломите и образованията. Всичко това е просто прах в очите... тия хора нямат реално начално образование... толкова са тъпи.

Във висшите ешелони на държавата ни, са се набутали такива тъпанари, че граничат с олигофренизъм. Баба ми да беше шеф на КТБ и БНБ, по разумно щеше да постъпи.
          Last edited by Xman1; 22.08.2014, 03:19.

Коментар

• Прегледах какво пише за Василев в Уикипедия. Човекът не е прост, знае 4 чужди езика, завършил МИО, учил е в Полша. Жена му е професор по икономически науки и завеждащ катедра в УНСС. Има не знам колко специализации и дипломи тази жена. Дали Василев наистина е това, за което ни го представят? Не знам каква е средата в УНСС, но ако бях на мястото на жена му не знам как щях да се чувствам пред колегите и студентите. Всичко това ме наведе и на размисли и за образователната ни система и примера, който се дава на младите...
            Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Човекът си изпълнява обещанията.

Коментар

• до Musa
                Първоначално изпратено от kony Разгледай мнение
                Не е евтина - 3.5 млрд...
                Никъде не пиша ЛОШИ кредити, защото не знам, но и ти НЕ ЗНАЕШ - спорът е безсмислен, ще стане ясно след пълния одиторски доклад и оценката на обезпеченията по тези кредити.
                А точните думи на Стив Ханке са :„По принцип смятам, че обявяването на фалит е подходяща мярка в случая с тази банка."
                http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...-s-ktb,178259/
                Да се твърди, че кризата с КТБ е само ликвидна или че вината е само в БНБ, или в КТБ нямало "лоши банкови практики" или в банковата ни система няма "гнили ябълки" е несериозно и силно подценяващо проблема.

Коментар

• http://corner.dir.bg/news.php?id=17255619#appComments

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Ми колко му е да сложат друг още по добър циркаджия.Докато го разкрием ....Не разбра ли че закона може да се променя или да се прецаква с нов закон наречен Закон за престуктуриране на ................банк.Аз съм приключил с филма пари в банка в България.
                    Е, то ако бяха приели закона закона за преструктуриране, вече щяхме да сме си взели парите Промяната на закон в движение, в мой ущърб, не ме притеснява толкова, щото е малко вероятна. Тоя риск мога да го поема.
                    А за циркаджията си прав, аз освен Гаврийски друг вариант не виждам ама едва ли човека ще иска да се набутва между шамарите, че и вероятно за по-ниска заплата отколкото взема в Алианц. Сигурен съм че има достатъчно кадърни и независими специалисти, които могат да поемат поста, но ние няма как да знаем че са наистина кадърни и независими, само като им четем биографиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      За да прави пари... Ако не работи, трупа загуби по 4-5 направления....
                      Новините от днес са добри.

Очаквам много скоро да има положителна развръзка.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                        Гледам сега 1банкомат на КТБ - свети, защо работят?? За ЧЕЗ?
                        За да прави пари... Ако не работи, трупа загуби по 4-5 направления....

Коментар

• Гледам сега 1банкомат на КТБ - свети, защо работят?? За ЧЕЗ?
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от kony Разгледай мнение
                            Взех 3,5 млрд.от писмото от 11.08.2014 на министърът на финансите Румен Порожанов и управителят на БНБ Иван Искров до Джонатан Фол, генерален директор на генерална дирекция „Вътрешен пазар и услуги” в Европейската комисия
                            http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...0811_a1_bg.pdf
                            А според Стив Ханке "фалит е най-добрата мярка за КТБ" - може да не си съгласен с него, но лично за мен мнението му е по-меродавно от това на Костов или Вучева.
                            И как ще спреш хората с негарантираните и гарантираните депозити да си ги изтеглят в първия работен ден на КТБ?
                            В цитираното от теб поисмо пише че "за определена група кредитополучатели, с кредити от 3.5 млрд' от общо 5,3, ЛИПСВА СЪЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИНАНСОВОТО ИМ СЪСТОЯНИЕ И/ИЛИ ЦЕЛЕВОТО УСВОЯВАНЕ НА КРЕДИТА. Цитата се намира на стр. 3. НЕ ПИШЕ ЧЕ ЛИПСВАТ ПАРИ! НЕ ПИШЕ ЧЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ КРЕДИТИ СА НЕОБСЛУЖВАНИ/ЗАГУБЕНИ!!! И сега БНБ ги погна да преоценяват кредитите по друг, нов и непознат в България, начин, белким излезе което говньора твърдеше на 20/6- че липсвали 3,5 млрд.

Апропо, и одиторите и дума не са обелили за необслужвани кредити!!.

Стив Ханке каза еднозначно ЧЕ НЕ РАЗПОЛАГА С ТОЧНИ ДАННИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА НЕЩАТА В КТБ, но му се струва че фалит било най подходящият извод
                            Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• БНБ да признае за кого работи. И да замълчи завинаги

Централната ни банка се превръща в заплаха за финансовата система и за валутния борд

Затова е време БНБ да си признае за кого всъщност работи. И след това да замълчи завинаги. Поне в този състав на управата си.
                              Невероятно е, но когато за първи път от 2003 г. насам стана управител на БНБ и на Иван Искров се наложи да наруши мълчанието, се оказа, че БНБ е част от проблема, не от решението. Иронията е, че в случая с все още затворената Корпоративна търговска банка (КТБ) изходът трябва да бъде намерен именно от БНБ...
                              http://www.segabg.com/article.php?id=713666

Коментар

• Докладът „Рискове от специалния надзор върху банковата група „КТБ АД & КАБ (ТБВ) АД“ на проф. Емилия Миланова и Ванката Костов ,четете на : http://riskmanagementlab.com/bg/file...__tbv__ad_.pdf
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X