IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
    Добре де, ами ако например се приеме всички депозити да се кътнат с 20%-30%, това няма ли да спаси положението? Верно депозантите ще имат известни загуби, но като се сметнат какви лихви са взели те през годините от КТБ, то да най-вероятно ще излезнат и на +.
    По кой закон ще режеш от всички депозити?
    Негарантираните да получат акции.Ноември парите от ПИБ се освобождават + парите във ФГВБ = гарантираните депозити.
    Last edited by andy2000; 22.08.2014, 12:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Значи Малката секира не е много прав

http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BA%...80_379790.html

„Аз не съм съгласен с това. Дори резултатът от този одит е силно отрицателен, ще се появи капиталова дупка, която, преди да се пристъпи към несъстоятелност, може да се запълни", контрира финансистът Стоян Александров.
      Добре де, ами ако например се приеме всички депозити да се кътнат с 20%-30%, това няма ли да спаси положението? Верно депозантите ще имат известни загуби, но като се сметнат какви лихви са взели те през годините от КТБ, то да най-вероятно ще излезнат и на +.

Коментар

• http://novanews.bg/news/view/2014/08...A%D1%82%D0%B1/

Тук може да се види цялото видео с разговора с Каролев и Александров
        Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
          Някой по-долу писа, че е така.
          Значи Малката секира не е много прав

http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BA%...80_379790.html

„Аз не съм съгласен с това. Дори резултатът от този одит е силно отрицателен, ще се появи капиталова дупка, която, преди да се пристъпи към несъстоятелност, може да се запълни", контрира финансистът Стоян Александров.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Имаше ли някакъв текст, че ако капиталът на банката се окаже отрицателен акционерите нямат право да наливат,а трябва да се премине към процедура по фалит?
            Нещо такова помня, но не мога да намеря никъде инфо.
            Някой по-долу писа, че е така.
            И това ще мине ...

Коментар

• Имаше ли някакъв текст, че ако капиталът на банката се окаже отрицателен акционерите нямат право да наливат,а трябва да се премине към процедура по фалит?
              Нещо такова помня, но не мога да намеря никъде инфо.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanis Разгледай мнение
                Петък е. По улиците няма задръстване. Има места за спиране. По новините вчера нямаше толкова убийства, политически изказвания и негативни новини. Даже темата КТБ беше подмината. Човек за момент би помислил че живее в нормална държава.

Имаш една ракия от мен за тая лакърдия....
                И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                  Категорично не съм съгласен! По-опасно нещо от натуралната тъпота няма! А ако говорим за комбинации - най-лошата е: арогантност и тъпота!
                  Аз участвам,ако приемем, че арогантността е част от аморалността....
                  И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                    Ако съдим по прогнозния победител на изборите, това е най-желаната комбинация
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                      Прегледах какво пише за Василев в Уикипедия. Човекът не е прост, знае 4 чужди езика, завършил МИО, учил е в Полша. Жена му е професор по икономически науки и завеждащ катедра в УНСС. Има не знам колко специализации и дипломи тази жена. Дали Василев наистина е това, за което ни го представят? Не знам каква е средата в УНСС, но ако бях на мястото на жена му не знам как щях да се чувствам пред колегите и студентите. Всичко това ме наведе и на размисли и за образователната ни система и примера, който се дава на младите...
                      Дали един човек е честен, коректен или не, не зависи от образованията му... поне Аз така мисля....
                      Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
                        Не се отваря

или влизаш в групата КТБalive - и търсиш прикачения файл на Milen Tonev.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                          А ако говорим за комбинации - най-лошата е: арогантност и тъпота!
                          Ако съдим по прогнозния победител на изборите, това е най-желаната комбинация

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                            от групата във ФБ КТБalive:

До
                            Управителя на БНБ,
                            Управителния съвет на БНБ
                            Копие:
                            Президента
                            на Република България
                            Министъра на финансите

https://attachment.fbsbx.com/file_do...ugbSw2yrpWbF8c
                            Не се отваря
                            бавно и тихо нагоре

Коментар

• от групата във ФБ КТБalive:

До
                              Управителя на БНБ,
                              Управителния съвет на БНБ
                              Копие:
                              Президента
                              на Република България
                              Министъра на финансите

https://attachment.fbsbx.com/file_do...ugbSw2yrpWbF8c

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                                Не мога да не се съглася, че най-лошата комбинация е аморалност и ум. Такива могат да натворят много золуми.
                                Категорично не съм съгласен! По-опасно нещо от натуралната тъпота няма! А ако говорим за комбинации - най-лошата е: арогантност и тъпота!
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X