IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
    Ако си мислиш,че в ЕС не знаят с точност до най-малките детайли какво се случва в България,мога само да ти кажа,че жестоко си се заблудил.Знаят и ги устройва,но няма да се повтарям всеки ден защо
    Аз започвам да се съмнявам, че знаят... или ако знаят и не правят нищо... предват собствените си народи... а можеби това е целта... сасипването на Европа.

За да развалиш кацата с мармалад е достатъчна и една лъжичка л**на... можеби ние сме тази лъжичка.

Никой нормален управленец не оставя най западналата провинция, да продължава да загнива... и да не прави нищо по въпроса с години. ЕС не прави абсолютно нищо в България... дори напротив, седят и потъркват ръце, все едно имат изгода от това... но нямат, защото сме свързани с тях.

Не знам дали чухте на скоро за Бъгарските луканки с конско месо или за фалшивите Италиански вина, внос от България. Това е само върха на айсберга... каквито сме такива малки и мизерни, можем да потопим големия и "неразрушим" ЕС.

Нашето общество се превръща в инкубатор за най големите възможни злини и извръщения... невероятно е че ЕС стои и нищо не прави, ако наистина в пълна степен знае какво се случва.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Банките стагнираха икономиката чрез събирането на пари срещу високи лихви, в такава обстановка и в условията на произведената дефлация естественно те няма къде да вложат тези пари и да им изкарат лихвите.Просто всичко е погрешно и е като да стигнеш на кръстовище от което може да поемеш по два пътя например за София или Силистра а ти си за Силистра но хващаш пътя за София. Естественно че като пристигнеш в София, ще разбереш че трябва обратно да се връщаш и да тръгнеш за Силистра. В момента сме някъде близо до София, ясно е къде ще стигнем но си въобразяваме че банките ще се оправят и на една хубава банка и се е случила лоша случка.
      Абе, трейдъре, аз съм си от село, та тез примери с градовете малко ме объркаха! Я да изключим географския момент и да ме просветиш къде ще стигнем?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Какво сте се разциврили за вашите смешни стинки? Хората се подготвят за далеч по-важни събития. САЩ И Великобритания ще провеждат симулация за световен банков апокалипсис.

Bankocalypse drill: US and UK to run ‘too big to fail’ collapse simulation

The US and UK will stage a comprehensive simulation next week check whether the countries’ financial and banking sectors are still vulnerable to the problem of the ‘too big to fail’ institutions and coordinate their actions in case of such collapse.

Government financial leaders from Britain and US will simulate a failure of a large banking institution on Monday in Washington, DC, to test the effectiveness of each county’s banking regulations.

http://rt.com/business/195052-us-uk-...bank-collapse/
        Мастер, както винаги е глобален
        Я рагледай дали в Mars Chronical няма статия за вселенски stress test, че да го коментираш, анализираш и белким това ти запълни ежедневието следващите няколко месеца

Коментар

• Igrach

Банките стагнираха икономиката чрез събирането на пари срещу високи лихви, в такава обстановка и в условията на произведената дефлация естественно те няма къде да вложат тези пари и да им изкарат лихвите.Просто всичко е погрешно и е като да стигнеш на кръстовище от което може да поемеш по два пътя например за София или Силистра а ти си за Силистра но хващаш пътя за София. Естественно че като пристигнеш в София, ще разбереш че трябва обратно да се връщаш и да тръгнеш за Силистра. В момента сме някъде близо до София, ясно е къде ще стигнем но си въобразяваме че банките ще се оправят и на една хубава банка и се е случила лоша случка.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Какво сте се разциврили за вашите смешни стинки? Хората се подготвят за далеч по-важни събития. САЩ И Великобритания ще провеждат симулация за световен банков апокалипсис.

Bankocalypse drill: US and UK to run ‘too big to fail’ collapse simulation

The US and UK will stage a comprehensive simulation next week check whether the countries’ financial and banking sectors are still vulnerable to the problem of the ‘too big to fail’ institutions and coordinate their actions in case of such collapse.

Government financial leaders from Britain and US will simulate a failure of a large banking institution on Monday in Washington, DC, to test the effectiveness of each county’s banking regulations.

http://rt.com/business/195052-us-uk-...bank-collapse/
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Igrach
              Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
              Гледам рекламата на FIBank и ме изпълва умиление как за 1 ден са изплатили 1 млрд. лв. Как да не си вкара парите там всеки българин?
              Само си представям рекламата на КТБ : "Изплатихме 3.5 млрд за 1 ден! Не работим вече 6 месеца! - Това сме ние"
              И на мен тази реклама ми направи впечатление, а не съм от впечатлителните, особено от реклами

Интересно какво целят? Да поизлъжат по глупавите колко са велики, та като си получат парите от гаранционния фонд да ги сложат при тях? Не са ли подранили малце обаче с тази реклама?
              Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                Съгласен съм... но това много зависи от държавата и нейните възможности. Ако говорим за България преди 1989-а съм абсолютно съгласен. Тогава имахме една доста стабилна Европейска държава.

Днес имаме някакво подобие на държава, някакво уродливо мафиотско изчадие, което само на думи е държава... но всъщност е една мафиотска организация, която всекидневно ограбва народа и изнася парите в офшорки. На тази днешната държава, аз имам доверие, колкото бих имал доверие на един телефонен измамник (т.е. никакво). Тази днешната държава е голяма само на приказки, но иначе от всякъде ни гледат с подигравка и насмешка. На времето западняците ни уважаваха много повече когато бяхме врагове, отколкото сега, когато сме съюзници. Днес ние сме най пропадналата държава в Европа и се нареждаме до нещастниците в Африка.

За нищо не може да се има доверие на нашата държава... тя всеки ден ни лъже, за абсолютно всичко... лъже и Европейците и всички по света. Цялата статистика е лъжа, цялата документация за БВП и всичко останало е лъжа. Когато нещата излязат на яве... а това ще стане рано или късно... е много вероятно да има получили удар в ЕС. Защото много от тамошните хора не знаят какво е изчадието България и какви вреди може да им нанесе.
                Ако си мислиш,че в ЕС не знаят с точност до най-малките детайли какво се случва в България,мога само да ти кажа,че жестоко си се заблудил.Знаят и ги устройва,но няма да се повтарям всеки ден защо
                Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
                  Хахаха...само да отворят банката, било то дъжавна или частна , ще се извияяяяят опааааашки, но не хората да си проверят размера на депозитчетата, а да си изнесат паричките от банковата система преди предричаната от ББ банкова криза!
                  Написал съм го...всички трезво мислещи,а такива са малко иначе нямаше да има опашки и в началото започнати от едни смешни провокации.Какво очакваш от народ,който го мамят по телефона вече години наред?
                  Да ти говорят всеки ден,че не трябва,а ти да отидеш и да оставиш еди колко си хиляди лева до "големия камък на входа на селото"...Да ти оставят наследство за милиони,а ти за един джоб пари и 2 коли да загубиш всичко.Прост народ сме,това е причината да ни се случва всичко това и ще продължава да е така!
                  Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от GORDON FREEMAN Разгледай мнение
                    Моля постовете за това колко хубаво беше преди 1989 в "Бисери и вицове" или във форума на в-к "Трета възраст". А ако държавата обезсили акциите на ЦВ и влезе на негово място с капитал от 200-300-400 милиона. Тогава държавата срещу 300-400 милиона ще притежава и управлява активи за 5 милиарда. Стабилизира банката, управлява 1-2 години и продава. Това е нормален вариант и никой не се набутва. Ама като знаем как управлява нашата държава.
                    +1

Коментар

• Моля постовете за това колко хубаво беше преди 1989 в "Бисери и вицове" или във форума на в-к "Трета възраст". А ако държавата обезсили акциите на ЦВ и влезе на негово място с капитал от 200-300-400 милиона. Тогава държавата срещу 300-400 милиона ще притежава и управлява активи за 5 милиарда. Стабилизира банката, управлява 1-2 години и продава. Това е нормален вариант и никой не се набутва. Ама като знаем как управлява нашата държава.
                      I am D.Sc who is forced to defend the human race against hostile aliens and OTHER enemies.

Коментар

Както винаги си в грешка
                        Никой не направи за близо 4 месеца по-истински анализ на ситуацияата...освен ваша милост и ел гран мастер
                        Алесандър,няма по-сигурно нещо от държавата,всички трезво мислещи вложители при одържавяване няма да пипнат и лев от депозитите си!
                        Хахаха...само да отворят банката, било то дъжавна или частна , ще се извияяяяят опааааашки, но не хората да си проверят размера на депозитчетата, а да си изнесат паричките от банковата система преди предричаната от ББ банкова криза!

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                          Издръжката на депутат била 15 бона месечно...Само като си помисля колко е издръжката на огромния държавен апарат,министерства ,ведомства,съд и прокуратура,полиция във всичките и форми,армия ...и всичко що е на държавната хранилка лошо ми става,,,
                          Хора - добре че са гастарбайтерите и европарите,иначе отдавна да сме в гражданска война.
                          На държавата и пука за вас колкото за ланшния сняг.
                          На частника също не му пука за държавата.Не познавам бизнесмен,който да не е укрил повече от 3/4 от данъците които би трябвало да плати.
                          Държавата не се интересува дали сте яли днеска или детето ви е болно.
                          Държавата се интересува да си прибере данъците,ако можи да ви глоби за още нещо,за да даде на нейните си хора.
                          Държава имаше преди 1987 година.
                          Имаше РЕСПЕКТ,ред,закон и равенство.
                          Преди в един пост написах,че след като избушената държава не може да гарантира 100000 евра,да гарантира по 10000.Или реално колко и е силата там.
                          Но ме апострофираха ,че не съм наясно.
                          Защото тогава изклатената държава ще тегли нов заробващ огромен кредит за да спасява частна банка ?
                          Защо ще ме гърби мене да го плащам чрез данъците си ? Да не би аз да съм взел стотиците милиони ?
                          Няма да стане !
                          Мисля, че темата с разумния гняв на данъкоплатеца вече я поставихме, обсъдихме и изчерпахме. Не разбрахте ли, че колкото и да плачете, оплаквате и плюете има законодателство и то не мижавото и изменчиво българско законодателство а Европейско такова, което не се интересува от дребните данъкоплатци в централната и северна част на Балканите.

Коментар

• Гледам рекламата на FIBank и ме изпълва умиление как за 1 ден са изплатили 1 млрд. лв. Как да не си вкара парите там всеки българин?
                            Само си представям рекламата на КТБ : "Изплатихме 3.5 млрд за 1 ден! Не работим вече 6 месеца! - Това сме ние"

Коментар

• Издръжката на депутат била 15 бона месечно...Само като си помисля колко е издръжката на огромния държавен апарат,министерства ,ведомства,съд и прокуратура,полиция във всичките и форми,армия ...и всичко що е на държавната хранилка лошо ми става,,,
                              Хора - добре че са гастарбайтерите и европарите,иначе отдавна да сме в гражданска война.
                              На държавата и пука за вас колкото за ланшния сняг.
                              На частника също не му пука за държавата.Не познавам бизнесмен,който да не е укрил повече от 3/4 от данъците които би трябвало да плати.
                              Държавата не се интересува дали сте яли днеска или детето ви е болно.
                              Държавата се интересува да си прибере данъците,ако можи да ви глоби за още нещо,за да даде на нейните си хора.
                              Държава имаше преди 1987 година.
                              Имаше РЕСПЕКТ,ред,закон и равенство.
                              Преди в един пост написах,че след като избушената държава не може да гарантира 100000 евра,да гарантира по 10000.Или реално колко и е силата там.
                              Но ме апострофираха ,че не съм наясно.
                              Защото тогава изклатената държава ще тегли нов заробващ огромен кредит за да спасява частна банка ?
                              Защо ще ме гърби мене да го плащам чрез данъците си ? Да не би аз да съм взел стотиците милиони ?
                              Няма да стане !
                              Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

...няма по-сигурно нещо от държавата,всички трезво мислещи вложители при одържавяване няма да пипнат и лев от депозитите си!

Съгласен съм... но това много зависи от държавата и нейните възможности. Ако говорим за България преди 1989-а съм абсолютно съгласен. Тогава имахме една доста стабилна Европейска държава.

Днес имаме някакво подобие на държава, някакво уродливо мафиотско изчадие, което само на думи е държава... но всъщност е една мафиотска организация, която всекидневно ограбва народа и изнася парите в офшорки. На тази днешната държава, аз имам доверие, колкото бих имал доверие на един телефонен измамник (т.е. никакво). Тази днешната държава е голяма само на приказки, но иначе от всякъде ни гледат с подигравка и насмешка. На времето западняците ни уважаваха много повече когато бяхме врагове, отколкото сега, когато сме съюзници. Днес ние сме най пропадналата държава в Европа и се нареждаме до нещастниците в Африка.

За нищо не може да се има доверие на нашата държава... тя всеки ден ни лъже, за абсолютно всичко... лъже и Европейците и всички по света. Цялата статистика е лъжа, цялата документация за БВП и всичко останало е лъжа. Когато нещата излязат на яве... а това ще стане рано или късно... е много вероятно да има получили удар в ЕС. Защото много от тамошните хора не знаят какво е изчадието България и какви вреди може да им нанесе.

Коментар

Working...
                                X