IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
    Аве, пичове, понеже държавата е най-сигурното нещо, кажете какъв е шанса след като КТБ се одържави да ни удвоят депозитите?
    Вижте кво става тука, търсят един откраднат рибен буквар, намират два дето не са откраднати
    http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%...B0_401951.html

Кажете сега има ли нещо по-сигурно от държавата
    Хахаха, ей затуй ме кефи понякога да чета тук
    Дано утре да дочакаме същите новини ама и от КТБ:
    "Направихме ревизия пореди липса на 5.5 милиарда. Ние не само ги намерихме, но намерихме активи за още 5.5 милиарда"
    Е, това си остава само мечта, ама е яко

Коментар

• Лукарски заради един "трик" повече никога няма да види политическа кариера. Този идиот изгоря още преди да е почнал цирка в парламента. Следващата седмица ще почнат да горят още - за глупости. Ако някой само внесе законопроект за спасяване на КТБ политическите кариери ще горят като клада.

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
        От избирателите НИЩО не зависи,помни ми думата.
        Ще се върти и суче,и пак ние ще платим.
        Най ме е яд когато някой се изцепи - ако има фалит,тогава идва апокалипсиса и е мнооооого по зле,щото държавата ще трябва да плати гарантираното.
        Добре,ми ако няма фалит- никой няма да плаща нищо,щото хората ще проявят разбиране и ще си тряйкат..
        Да ама не е сигурно за съжаление...Всичките ми близки с влогове в КТБ чакат на полусуединител,за да потеглят с мръсна газ към банката в деня на отварянето и...
        Ако трябва да сме обективни обаче - има наистина вариант,в който хората да проявят доверие и разбиране и да не теглят.
        Но това е най вече поради факта - че в която и да е друга банка да си вкарат парите,те просто няма да са по защитетни по никакъв начин съпоставено с КТБ.
        Ако трябва да сме обективни обаче - има наистина вариант,в който хората да проявят доверие и разбиране и да не теглят.
        ???????????????????????/

Коментар

• Да бе, нищо не зависи друг път. Общественот омнение зависи от медиите. А в свят от социални медии, медиите са избирателите. БСП се срина заради един Пеевски. Представи си каква ще е съдбата на всеки политик, който иска директно и най-нагло да открадне по няколко хиляди лева от всеки работещ българин.

Да плаща който има пари в КТБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
            то не зависи от тях. Зависи от избирателите. Пък аз поне не съм видял някой да иска да му вземат 2 бона че да плаща милионите на някоя мутра или политик.
            От избирателите НИЩО не зависи,помни ми думата.
            Ще се върти и суче,и пак ние ще платим.
            Най ме е яд когато някой се изцепи - ако има фалит,тогава идва апокалипсиса и е мнооооого по зле,щото държавата ще трябва да плати гарантираното.
            Добре,ми ако няма фалит- никой няма да плаща нищо,щото хората ще проявят разбиране и ще си тряйкат..
            Да ама не е сигурно за съжаление...Всичките ми близки с влогове в КТБ чакат на полусуединител,за да потеглят с мръсна газ към банката в деня на отварянето и...
            Но това е най вече поради факта - че в която и да е друга банка да си вкарат парите,те просто няма да са по защитетни по никакъв начин съпоставено с КТБ.
            Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Ако се одържави ще е откровена кражба от данъкоплатците. Кражба за 4-5 милиарда. горе долу толкова колкото червените боклуци ограбиха 1989 и след това 1997. Явно пак им се иска, свършиха им парите от предишните кражби - кризата ги понамали и сега айде пак да бръкнем в джоба на народа. Ама народа вече не е толкова тъп поне когато някакви мръсни ръце се опитват да му бъркат в джоба.

Коментар

• Аве, пичове, понеже държавата е най-сигурното нещо, кажете какъв е шанса след като КТБ се одържави да ни удвоят депозитите?
                Вижте кво става тука, търсят един откраднат рибен буквар, намират два дето не са откраднати
                http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%...B0_401951.html

Кажете сега има ли нещо по-сигурно от държавата

Коментар

• Обратното броене започна 10.9..... заебете го муравей кви глупости говори Говното го каза Да ИДВА ВЛАСТА И ТОГАВА ЩЕ РЕШИМ ПРОМЛЕМА!!! Ще го направят според закона и така е най редно ..и ще се появи разногласието в парламента както става и тук ...и тогава жална ни майка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                    Това няма да стане и на оня свят.Нали сам не си вярваш......че хората с големите пари ще го позволят ?
                    то не зависи от тях. Зависи от избирателите. Пък аз поне не съм видял някой да иска да му вземат 2 бона че да плаща милионите на някоя мутра или политик.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                      Естествено че има друга вариант. Фалит. Плащане на гарантираните. И който загубил загубил. може да мине и без лев от данъкплатците.
                      .
                      Това няма да стане и на оня свят.Нали сам не си вярваш......че хората с големите пари ще го позволят ?

Коментар

• Естествено че има друга вариант. Фалит. Плащане на гарантираните. И който загубил загубил. може да мине и без лев от данъкплатците.

Всичко друго е откровена КРАЖБА. И която политическа сила я защити е редно да се знае от всички че е част от Мафията. Костов е определено част от коза ностра - или там както се нарича сега кръга Олимп и наследниците му - нали и това бе разработка с дейното участие на Костов.

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                          Алесандър,няма по-сигурно нещо от държавата,всички трезво мислещи вложители при одържавяване няма да пипнат и лев от депозитите си!
                          Това да го беше казал на дядо ми който през 96-та се довери на държавата и после взе че почина.Щото не можа да приеме ,че целият му живот е отишъл на кино.
                          Само не казвай,че тогава било разбираш ли друго...........
                          От държава ,плъх и айдук спасение няма.
                          Трезвомислещ викаш който бил-нямало да тегли ?
                          Да...ама усещам че ние вече на комар почваме да играем с Муравей.
                          Ще тегли-няма да тегли !
                          Кой в края на крайщата може да каже какво има в главите на хората....
                          Но помеждувпрочем Муравей е прав дотолкова,колкотто на практика друг вариант не съществува,освем посочения от него.
                          Но е хазартен !

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                            МОЛЯ?????
                            В грешка съм,, вярно че няма да теглят левове...

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                              Както винаги си в грешка
                              Никой не направи за близо 4 месеца по-истински анализ на ситуацияата...освен ваша милост и ел гран мастер
                              Алесандър,няма по-сигурно нещо от държавата,всички трезво мислещи вложители при одържавяване няма да пипнат и лев от депозитите си!
                              МОЛЯ?????

Коментар

• Костов си лансира сценария за поредната кражба на българите.

Коментар

Working...
                                X