IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аlexander

Не мисля че тази схема има бъдеще, тя е обречена и ще отиде в миналото скоро. Просто живеем във време в което тя преди да загине хапе като змия преди смъртта си. Банки - пирамиди , кой ще ги търпи вече та те режат клона в момента. Законът за гарантиране на депозити е една смешка - недоразумение и начин за домогване до парите на държавата - тя се обременява да плати частни дълговепо европейски и това се случва повсеместно.
    Last edited by supertrader; 11.10.2014, 22:43.
    D.Y.F-091066

Коментар

• buba4ko
      Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
      Хм, някой хора май нямат и елементарни икономическо образование.
      Защо наричаш стотинки суми, които ти сигурно не си виждал през живота си?
      :
      Ами с'тинки са депозити от порядъка на €20/50/100К и нанагореТой Форекс'мастера е заработил няколко милиона, докато е напраскал тези 10++К коментара тук 'рийш'

Ама ВИРТУАЛНО от панелката си в Люлин

Реално...Не е за пред хората
      Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
        Ако си така отворен - хайде утре ми дай тия "стотинки" които имам да взимам от КТБ, а?
        Каквоооо казваш...? Че толкова пари ще ти трябват 10 години за да ги изкараш?!?
        МИ пич, защо наричаш стотинки тия пари?
        Аман от гейове в тоя форум и тая държава.

Аз се смятам за пич на място, затова бих ти дал стотинки - такива които аз ги с4итам за стотинки (парите до 1 лев).
        Ти ще ми дадеш ли "стотинките" които имам в КТБ?
        И ако не - как да те уважаваме
        Подкрепям всичко казано относно тоя шут("ForexMaster"-a).Вярно и на място.Браво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Какво сте се разциврили за вашите смешни стинки? .
          Ако си така отворен - хайде утре ми дай тия "стотинки" които имам да взимам от КТБ, а?
          Каквоооо казваш...? Че толкова пари ще ти трябват 10 години за да ги изкараш?!?
          МИ пич, защо наричаш стотинки тия пари?
          Аман от гейове в тоя форум и тая държава.

Аз се смятам за пич на място, затова бих ти дал стотинки - такива които аз ги с4итам за стотинки (парите до 1 лев).
          Ти ще ми дадеш ли "стотинките" които имам в КТБ?
          И ако не - как да те уважаваме

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
            Той отговорът вече изтече:
            http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...0811_a1_bg.pdf

Нищо не се е променило оттогава. Ако съм на Искров и Порожанов, просто правя копи/пейст на горното, сменям получателя и си свиркам
            Имам предвид информационната фаза, която предхожда същинката част на наказателната процедура, и в която единствената институцията, която е компетентна да отговори е правителството на съответната държава членка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              В замяна можем да осъдим някой корумпиран политик
              Да бе да, ние да не сме Румъния?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                Няма механизъм, по който ЕЦБ да налива у наше село.Ама пък това може да е повод да измислят.
                Вярно няма механизъм, но ще измислят аргументи - в това ги бива....
                Солидарност, съпричастие , колективен механизъм, ангажираност ....
                В замяна можем да осъдим някой корумпиран политик
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
                  По-скоро това е срокът за отговор от страна на България във връзка със стартиралата наказателна процедура. Предполагам, че в общественото пространство информация във връзка с отговора ще "изтече" едва към края на седмицата.
                  Той отговорът вече изтече:
                  http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...0811_a1_bg.pdf

Нищо не се е променило оттогава. Ако съм на Искров и Порожанов, просто правя копи/пейст на горното, сменям получателя и си свиркам

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Направо да направят ЕЦБ акционер - и без това супер Марио се чуди къде да набута ново напечатаните евра
                    Барека нали ще остава в Брюксел - може да му реди една приказка ....
                    Няма механизъм, по който ЕЦБ да налива у наше село.Ама пък това може да е повод да измислят.

Коментар

• Първоначално изпратено от GORDON FREEMAN Разгледай мнение
                      Моля постовете за това колко хубаво беше преди 1989 в "Бисери и вицове" или във форума на в-к "Трета възраст". А ако държавата обезсили акциите на ЦВ и влезе на негово място с капитал от 200-300-400 милиона. Тогава държавата срещу 300-400 милиона ще притежава и управлява активи за 5 милиарда. Стабилизира банката, управлява 1-2 години и продава. Това е нормален вариант и никой не се набутва. Ама като знаем как управлява нашата държава.
                      Направо да направят ЕЦБ акционер - и без това супер Марио се чуди къде да набута ново напечатаните евра
                      Барека нали ще остава в Брюксел - може да му реди една приказка ....
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                        От ЕС бяха дали срок до 15.10. на нашите институции за действия по казуса КТБ. Това се пада тази сряда.
                        По-скоро това е срокът за отговор от страна на България във връзка със стартиралата наказателна процедура. Предполагам, че в общественото пространство информация във връзка с отговора ще "изтече" едва към края на седмицата.

Коментар

• От ЕС бяха дали срок до 15.10. на нашите институции за действия по казуса КТБ. Това се пада тази сряда.
                          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Че какво и е стратегическото на БНБ. Тя нещо не прави, а когато прави нещо е вредно.

Коментар

• "Националните тв и радио - стратегически обекти, а БНБ – не!"

http://www.blitz.bg/news/article/295869

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Банките стагнираха икономиката чрез събирането на пари срещу високи лихви, в такава обстановка и в условията на произведената дефлация естественно те няма къде да вложат тези пари и да им изкарат лихвите..
                                Еми писах вече-това е най простата и ефикасна схема за правене на големи пари.Нарича се пирамида..
                                Имало я е и преди,има я сега,ще я има и за в бъдеще.
                                Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

Working...
                                X