Първоначално изпратено от atanas76
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от СмърфиетаПървоначално изпратено от XYofcourse, аз не се и надявам да си взема на по-малко и затова ще си пусна на МАХ ордера
Коментар
-
Първоначално изпратено от colliersПри определяне % на удовлетвореност при пазарните поръчки, еднакъв ли е за всички участници , защото "ВСЕ НЕ СЪМ РАЗБРАЛ" или се гледат и други фактори като време на подаване на заявката и др. Благодаря предварително ако някой ми отговори, а на който му е досадно да чете въпроса ми просто да ме подмине.
се извършва на пропорционален принцип до достигане на определения
лимит за този вид поръчки.
Коментар
-
От новините на Investor.bg:
За първи път при IPO акциите, предмет на публичното предлагане, ще бъдат заплащани чрез Централен депозитар АД. Сделките с акции на Корпоративна търговска банка, ще бъдат регистрирани като сделки на извънборсов пазар на 14 май...
Така сигурно си спестяват някакви такси, но дали това не изважда сделката от категорията на сделки, сключени на регулиран български пазар и от там с необлагаема печалба? Не се ли явява финансова печалба за дружеството разликата между продажната цена и номинала на акцията?
Предполагам че аз не съм наясно нещо, едва ли могат да направят такава груба грешка, но за всеки случай може ли някой счетоводно просветен да обясни ситуацията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Не е ли по-добре малко да охладим ентусиазма)))
Марияне, аз имам един въпрос, не знам дали вече приключи с въпросите към г-н Василев...
-КТБ поддържа от години едни от най-високите лихви по депозити.
Съответно какъв е маржа с тези по кредитите и каква степен на кредитен риск имат?
Кредитния риск изглежда се управлява доста консервативно, за което говори малкия процент класифицирани кредити /1% от всички към 2006/, както и ниския дял на кредитите на НФИ в общия размер на активите /37,8% към края на 2006/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abcКефи , наистина!:-)
Защо ли ми се върти някаква ерЕтична мисъл из главата-че всички акции ще се запишат на max цена....
Коментар
Коментар