IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Батя се умълча нещо, да не би да се е ориентирал към каширане ?
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от наблюдаваща Разгледай мнение
      Чудесно. Благодаря!

INSIDER-A, аз съм купила на по-ниските цени, около 1,20 лв. и сега също съм на много добра печалба, спрямо ръста на Софикс, примерно. Така че съм напълно доволна от инвестицията си и вярвам че до края на годината пак ще бие Софикс по доходност.
      Поздрави и успешен ден!
      Браво! Харесвам надъхани мадами
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Zarev Разгледай мнение
        Те са ни и сега много добър клиент. Сега се надяваме да бъдат много, много, много добър клиент.
        Няма да ви разочароваме.
        Чудесно. Благодаря!

INSIDER-A, аз съм купила на по-ниските цени, около 1,20 лв. и сега също съм на много добра печалба, спрямо ръста на Софикс, примерно. Така че съм напълно доволна от инвестицията си и вярвам че до края на годината пак ще бие Софикс по доходност.
        Поздрави и успешен ден!

Коментар

Г-н Зарев, завода в Костенец ще ни бъде ли клиент?
          Заводът за хартия в Костенец ще вземе 10 млн. евро кредит от КТБ

Доколкото разбирам от статията се готвят за доста мащабно производство и ще им трябва много суровина (целулоза), но не знам дали потребяват точно от вида който прави Свилоза.
          Иначе мисля ще е добре да се продава на местен купувач, вместо да се извозва.

Можем ли да очакваме добри новини скоро?
          Напоследък позамря интереса към тази акция и компанията. Аз самата съм инвестирала тук част от спестяванията си дългосрочно и не бързам за никъде, но все пак
          Те са ни и сега много добър клиент. Сега се надяваме да бъдат много, много, много добър клиент.
          Няма да ви разочароваме.

Коментар

Аз самата съм инвестирала тук част от спестяванията си дългосрочно и не бързам за никъде, но все пак
            Щом си дългосрочна какво ти дреме. 2020-2025 ще направиш печалба
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Г-н Зарев, завода в Костенец ще ни бъде ли клиент?
              Заводът за хартия в Костенец ще вземе 10 млн. евро кредит от КТБ

Доколкото разбирам от статията се готвят за доста мащабно производство и ще им трябва много суровина (целулоза), но не знам дали потребяват точно от вида който прави Свилоза.
              Иначе мисля ще е добре да се продава на местен купувач, вместо да се извозва.

Можем ли да очакваме добри новини скоро?
              Напоследък позамря интереса към тази акция и компанията. Аз самата съм инвестирала тук част от спестяванията си дългосрочно и не бързам за никъде, но все пак

Коментар

• Г-н Дачев е оцелял през толкова кризи и е успял да съхрани един български бизнес през толкова проблеми.
                Броят се на пръсти такива хора.
                Повечето разпродадоха това, което докопаха , защото нямат визия и не могат да работят за разлика от него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  I detect bitterness....
                  typical of bulgarian

Моето мнение - Много достойно интервю!

Коментар

• Краси е голям играч- ще донесе дивидент за акционерите от космоса

Коментар

• No bitterness, just pure sarcasm...

Както и въпроса за Испания, предполагам

Първоначално изпратено от Nikola
                      I detect bitterness....

Мисля, че ще е най-добре за всички да се придържаме към темата, а не да коментираме кой има Патек Филип и тн.

ПП: Зарев, как е прекарал Дачев в Испания покрай нова година?
                      Last edited by Valuator; 16.01.2011, 23:03.

Коментар

• I detect bitterness....

Мисля, че ще е най-добре за всички да се придържаме към темата, а не да коментираме кой има Патек Филип и тн.

ПП: Зарев, как е прекарал Дачев в Испания покрай нова година?

Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
                        Според Иво Недялков "назначените за милионери червени куфарчета" всъщност не са получили пари в куфарчета, а по предаден в банките списък са имали възможност да теглят безпроблемно многомилионни кредити срещу "обещанието да ги върнат с лихвите когато трябва", а както стана ясно от интервюто на Краси Дачев и срещу допълнителни 10% за банката или за мениджъра, отпуснал кредита.

Всъщност от интервюто на Дачев си направих извода, че за разлика от Кюлев и много други знайни и незнайни изчезанали "червени куфарчета", Краси Дачев е оцелял защото (1) е бил наясно кога с кого и как да играе и да влиза и излиза в/от съдружие (2) защото си е платил всички дългове и рушвети и (3) защото е "избрал да приватизира производствен сектор, който не е много атрактивен".

Верно голям майтап и наглец е този така нарекъл се сам "self-made entrepreneur" с "услужлив и комбинативен мозък", дето всичките му снимки отпреди 1998 са с Тодор Живков и Огнян Дойнов и още през през 1994 е гордо е успял да си купи Patek-Philippe за някакви си "никакви двайсетина хиляди долара".

Ама както каза човека, той лично спи спокойно и няма друг пробле проблем освен това дали ще успее да литне в космоса, "да му мислят банкерите дето им дължи над 150 милиона лева".
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Според Иво Недялков "назначените за милионери червени куфарчета" всъщност не са получили пари в куфарчета, а по предаден в банките списък са имали възможност да теглят безпроблемно многомилионни кредити срещу "обещанието да ги върнат с лихвите когато трябва", а както стана ясно от интервюто на Краси Дачев и срещу допълнителни 10% за банката или за мениджъра, отпуснал кредита.

Всъщност от интервюто на Дачев си направих извода, че за разлика от Кюлев и много други знайни и незнайни изчезанали милионери, Краси Дачев е оцелял защото (1) е бил наясно кога с кого и как да играе и да влиза/излиза в/от съдружие (2) защото си е платил всички дългове и рушвети и (3) защото е "избрал да приватизира производствен сектор, който не е много атрактивен".

Верно голям майтап и наглец е този така нарекъл се сам "self-made entrepreneur" с "услужлив и комбинативен мозък", дето е бил съдружник с бащата на Фатик и Бони Бонев, снимките му отпреди 1998 са с Огнян Дойнов и Тодор Живков, а и още през 1994 е "гордо е успял да си купи Patek-Philippe за някакви си никакви нам-си-колко хиляди долара".

Ама както каза човека, той лично спи спокойно и няма друг проблем освен това дали ще успее да литне в космоса, "да му мислят банкерите дето им дължи над 150 милиона лева".
                          Last edited by Valuator; 16.01.2011, 21:52.

Коментар

• Краси е добре- пази билета за космоса в джоба си

Коментар

• http://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia..._Bulgaria.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
                                Батя, в момента чергата под краката на Борисов се е подпалила и едва ли му е до Свилоза, а и при неговата интензивна програма по рязане на ленти и откриване на нови обекти май не е много сигурно, че още си спомня какъв е проблема и какво е обещал.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...ef=email_press

А и г-н Зарев като че ли вече си е намерил друго хоби.
                                Не, просто ще съм по-внимателен и ще намирате по-подробна информация на сайта.

Коментар

Working...
                                X