Батя се умълча нещо, да не би да се е ориентирал към каширане ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от наблюдаваща Разгледай мнениеЧудесно. Благодаря!
INSIDER-A, аз съм купила на по-ниските цени, около 1,20 лв. и сега също съм на много добра печалба, спрямо ръста на Софикс, примерно. Така че съм напълно доволна от инвестицията си и вярвам че до края на годината пак ще бие Софикс по доходност.
Поздрави и успешен ден!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zarev Разгледай мнениеТе са ни и сега много добър клиент. Сега се надяваме да бъдат много, много, много добър клиент.
Няма да ви разочароваме.
INSIDER-A, аз съм купила на по-ниските цени, около 1,20 лв. и сега също съм на много добра печалба, спрямо ръста на Софикс, примерно. Така че съм напълно доволна от инвестицията си и вярвам че до края на годината пак ще бие Софикс по доходност.
Поздрави и успешен ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от наблюдаваща Разгледай мнениеГ-н Зарев, завода в Костенец ще ни бъде ли клиент?
Заводът за хартия в Костенец ще вземе 10 млн. евро кредит от КТБ
Доколкото разбирам от статията се готвят за доста мащабно производство и ще им трябва много суровина (целулоза), но не знам дали потребяват точно от вида който прави Свилоза.
Иначе мисля ще е добре да се продава на местен купувач, вместо да се извозва.
Можем ли да очакваме добри новини скоро?
Напоследък позамря интереса към тази акция и компанията. Аз самата съм инвестирала тук част от спестяванията си дългосрочно и не бързам за никъде, но все пак
Няма да ви разочароваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от наблюдаваща Разгледай мнениеАз самата съм инвестирала тук част от спестяванията си дългосрочно и не бързам за никъде, но все пакМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Г-н Зарев, завода в Костенец ще ни бъде ли клиент?
Заводът за хартия в Костенец ще вземе 10 млн. евро кредит от КТБ
Доколкото разбирам от статията се готвят за доста мащабно производство и ще им трябва много суровина (целулоза), но не знам дали потребяват точно от вида който прави Свилоза.
Иначе мисля ще е добре да се продава на местен купувач, вместо да се извозва.
Можем ли да очакваме добри новини скоро?
Напоследък позамря интереса към тази акция и компанията. Аз самата съм инвестирала тук част от спестяванията си дългосрочно и не бързам за никъде, но все пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеI detect bitterness....
Моето мнение - Много достойно интервю!
Коментар
-
No bitterness, just pure sarcasm...
Както и въпроса за Испания, предполагам
Първоначално изпратено от NikolaI detect bitterness....
Мисля, че ще е най-добре за всички да се придържаме към темата, а не да коментираме кой има Патек Филип и тн.
ПП: Зарев, как е прекарал Дачев в Испания покрай нова година?Last edited by Valuator; 16.01.2011, 23:03.
Коментар
-
I detect bitterness....
Мисля, че ще е най-добре за всички да се придържаме към темата, а не да коментираме кой има Патек Филип и тн.
ПП: Зарев, как е прекарал Дачев в Испания покрай нова година?
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеСпоред Иво Недялков "назначените за милионери червени куфарчета" всъщност не са получили пари в куфарчета, а по предаден в банките списък са имали възможност да теглят безпроблемно многомилионни кредити срещу "обещанието да ги върнат с лихвите когато трябва", а както стана ясно от интервюто на Краси Дачев и срещу допълнителни 10% за банката или за мениджъра, отпуснал кредита.
Всъщност от интервюто на Дачев си направих извода, че за разлика от Кюлев и много други знайни и незнайни изчезанали "червени куфарчета", Краси Дачев е оцелял защото (1) е бил наясно кога с кого и как да играе и да влиза и излиза в/от съдружие (2) защото си е платил всички дългове и рушвети и (3) защото е "избрал да приватизира производствен сектор, който не е много атрактивен".
Верно голям майтап и наглец е този така нарекъл се сам "self-made entrepreneur" с "услужлив и комбинативен мозък", дето всичките му снимки отпреди 1998 са с Тодор Живков и Огнян Дойнов и още през през 1994 е гордо е успял да си купи Patek-Philippe за някакви си "никакви двайсетина хиляди долара".
Ама както каза човека, той лично спи спокойно и няма друг пробле проблем освен това дали ще успее да литне в космоса, "да му мислят банкерите дето им дължи над 150 милиона лева".The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Според Иво Недялков "назначените за милионери червени куфарчета" всъщност не са получили пари в куфарчета, а по предаден в банките списък са имали възможност да теглят безпроблемно многомилионни кредити срещу "обещанието да ги върнат с лихвите когато трябва", а както стана ясно от интервюто на Краси Дачев и срещу допълнителни 10% за банката или за мениджъра, отпуснал кредита.
Всъщност от интервюто на Дачев си направих извода, че за разлика от Кюлев и много други знайни и незнайни изчезанали милионери, Краси Дачев е оцелял защото (1) е бил наясно кога с кого и как да играе и да влиза/излиза в/от съдружие (2) защото си е платил всички дългове и рушвети и (3) защото е "избрал да приватизира производствен сектор, който не е много атрактивен".
Верно голям майтап и наглец е този така нарекъл се сам "self-made entrepreneur" с "услужлив и комбинативен мозък", дето е бил съдружник с бащата на Фатик и Бони Бонев, снимките му отпреди 1998 са с Огнян Дойнов и Тодор Живков, а и още през 1994 е "гордо е успял да си купи Patek-Philippe за някакви си никакви нам-си-колко хиляди долара".
Ама както каза човека, той лично спи спокойно и няма друг проблем освен това дали ще успее да литне в космоса, "да му мислят банкерите дето им дължи над 150 милиона лева".Last edited by Valuator; 16.01.2011, 21:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеБатя, в момента чергата под краката на Борисов се е подпалила и едва ли му е до Свилоза, а и при неговата интензивна програма по рязане на ленти и откриване на нови обекти май не е много сигурно, че още си спомня какъв е проблема и какво е обещал.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...ef=email_press
А и г-н Зарев като че ли вече си е намерил друго хоби.
Коментар
Коментар