Първоначално изпратено от mechka uteshitelka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеСигурно г-н Зарев ще е най-изненадан ако това се случиЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнениеДобра си е компанията- има и космически ресурси
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеСигурно г-н Зарев ще е най-изненадан ако това се случи
Коментар
-
Високият риск при Свилоза идва основно от високата задлъжнялост на дружеството. Но както знаем дълговете са нож с две остриета. Така че тука при 2-3 години на печалба имаме шанс за добра доходност.Първоначално изпратено от наблюдаваща Разгледай мнениеНапълно споделям това мнение.
А дали много хора ще бъдат изненадани ако тази година компанията направи по 1-1,20 лв. печалба на акция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от наблюдаваща Разгледай мнениеНапълно споделям това мнение.
А дали много хора ще бъдат изненадани ако тази година компанията направи по 1-1,20 лв. печалба на акция?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАз разчитам че добрите резултати тук не са временен проблясък, а началото на тенденция. Поемам малко повече риск, но и ще спечеля повече от тия които се включат след време, когато се убедят в тенденцията и така...
А дали много хора ще бъдат изненадани ако тази година компанията направи по 1-1,20 лв. печалба на акция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение... Може и да има голема далавера за спекулации, може и много пари некой да е направил тук. Но аз лично неам нерви да "инвестирам" в подобно нещо, щото вече съм твърде стар и улегнал да се набутвам в таквизи филми ......
Ти може би си в златната среда.
Аз разчитам че добрите резултати тук не са временен проблясък, а началото на тенденция. Поемам малко повече риск, но и ще спечеля повече от тия които се включат след време, когато се убедят в тенденцията и така...
Коментар
-
Тука пак ще кажа некои съображения, които бях споменавал преди години за Химко. Значи нема значение "потенциалът" на дружеството. Може и да има голема далавера за спекулации, може и много пари некой да е направил тук. Но аз лично неам нерви да "инвестирам" в подобно нещо, щото вече съм твърде стар и улегнал да се набутвам в таквизи филми .... Халал им на всички смелчаци, които са направили и продължават да правят пари от тази позиция! Евала са смелостта и здравите нерви. Но аз предпочитам по-умерените истории, без елемента на сапунка.....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСледвам максимата - ако не можеш да кажеш нещо умно, по-добре не казвай нищо!
Няма нужда от празни приказки. По-надолу съм казал кога мисля да кеширам... няма да е скоро.
Търпението е едно от задължителните качества за добрия инвеститор
Това ми стига да го прочета, няма нужда от коментар! Казано от сериозен човек, говори достатъчно много.
Компанията работи чудесно, ще изчакаме отчетите и тогава пак ще се раздвижим. Сега малко почивка тук, да обърнем внимание и на други интересни позицииРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБатя се умълча нещо, да не би да се е ориентирал към каширане ?
Няма нужда от празни приказки. По-надолу съм казал кога мисля да кеширам... няма да е скоро.
Търпението е едно от задължителните качества за добрия инвеститор
Първоначално изпратено от Zarev Разгледай мнениеТе са ни и сега много добър клиент. Сега се надяваме да бъдат много, много, много добър клиент.
Няма да ви разочароваме.
Компанията работи чудесно, ще изчакаме отчетите и тогава пак ще се раздвижим. Сега малко почивка тук, да обърнем внимание и на други интересни позиции
Коментар
Коментар