IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    Много добре казано инсайдър, браво. Тази наблюдаваща, незнам дали може да смята.1 лв печалба на акция ще е общо около 30 млн. лв. а за 1,20 да не говорим ... Не е препоръка, имам и акции
    маржина им е повече от 350 лв/т а имат капацитет и пазар за около 110000т , при непрекъснат производствен процес всеки може да си направи сметката ...

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
      Сигурно г-н Зарев ще е най-изненадан ако това се случи
      Много добре казано инсайдър, браво. Тази наблюдаваща, незнам дали може да смята.1 лв печалба на акция ще е общо около 30 млн. лв. а за 1,20 да не говорим ... Не е препоръка, имам и акции
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Няма злоба- Краси се гордее, че има билет за космоса

Коментар

• Гледам пак са се навъртели злобарчета по темата
          При всяко раздвижване по позицията ли ще е така??

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнение
            Добра си е компанията- има и космически ресурси
            Може би това е основното

Коментар

• Добра си е компанията- има и космически ресурси

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение

Коментар

• Високият риск при Свилоза идва основно от високата задлъжнялост на дружеството. Но както знаем дълговете са нож с две остриета. Така че тука при 2-3 години на печалба имаме шанс за добра доходност.
                  Първоначално изпратено от наблюдаваща Разгледай мнение
                  Напълно споделям това мнение.
                  А дали много хора ще бъдат изненадани ако тази година компанията направи по 1-1,20 лв. печалба на акция?

Коментар

• Първоначално изпратено от наблюдаваща Разгледай мнение
                    А дали много хора ще бъдат изненадани ако тази година компанията направи по 1-1,20 лв. печалба на акция?
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Аз разчитам че добрите резултати тук не са временен проблясък, а началото на тенденция. Поемам малко повече риск, но и ще спечеля повече от тия които се включат след време, когато се убедят в тенденцията и така...

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        ... Може и да има голема далавера за спекулации, може и много пари некой да е направил тук. Но аз лично неам нерви да "инвестирам" в подобно нещо, щото вече съм твърде стар и улегнал да се набутвам в таквизи филми ......
                        Ами прав си за себе си. Всеки има различен толеранс към съотношението риск-доходност.
                        Ти може би си в златната среда.
                        Аз разчитам че добрите резултати тук не са временен проблясък, а началото на тенденция. Поемам малко повече риск, но и ще спечеля повече от тия които се включат след време, когато се убедят в тенденцията и така...

Коментар

• Г-н Зарев или някой от пишещите тука, има ли представа какво се случи със заема на Свилоза от ЕБВР? Успяха ли да го преструктурират и ако не, какъв е планът за действие от тук насетне?

Коментар

• Тука пак ще кажа некои съображения, които бях споменавал преди години за Химко. Значи нема значение "потенциалът" на дружеството. Може и да има голема далавера за спекулации, може и много пари некой да е направил тук. Но аз лично неам нерви да "инвестирам" в подобно нещо, щото вече съм твърде стар и улегнал да се набутвам в таквизи филми .... Халал им на всички смелчаци, които са направили и продължават да правят пари от тази позиция! Евала са смелостта и здравите нерви. Но аз предпочитам по-умерените истории, без елемента на сапунка.....
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Следвам максимата - ако не можеш да кажеш нещо умно, по-добре не казвай нищо!
                              Няма нужда от празни приказки. По-надолу съм казал кога мисля да кеширам... няма да е скоро.
                              Търпението е едно от задължителните качества за добрия инвеститор

Това ми стига да го прочета, няма нужда от коментар! Казано от сериозен човек, говори достатъчно много.
                              Компанията работи чудесно, ще изчакаме отчетите и тогава пак ще се раздвижим. Сега малко почивка тук, да обърнем внимание и на други интересни позиции
                              Не мога да повярвам, че кои са тези други по-интересни позиции
                              Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Батя се умълча нещо, да не би да се е ориентирал към каширане ?
                                Следвам максимата - ако не можеш да кажеш нещо умно, по-добре не казвай нищо!
                                Няма нужда от празни приказки. По-надолу съм казал кога мисля да кеширам... няма да е скоро.
                                Търпението е едно от задължителните качества за добрия инвеститор

Първоначално изпратено от Zarev Разгледай мнение
                                Те са ни и сега много добър клиент. Сега се надяваме да бъдат много, много, много добър клиент.
                                Няма да ви разочароваме.
                                Това ми стига да го прочета, няма нужда от коментар! Казано от сериозен човек, говори достатъчно много.
                                Компанията работи чудесно, ще изчакаме отчетите и тогава пак ще се раздвижим. Сега малко почивка тук, да обърнем внимание и на други интересни позиции

Коментар

Working...
                                X