Краси има ли лекция
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеДивидента би бил много показателен и би възтановил доверието и поставил основите на едно успешно вдигане на капитала да речем.
С което тежеста на заемите да изчезне.
Тецовете са мнооого печеливши, а те си продадоха техния........доверито има нужда да бъде възтановено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеДоверието е нещо, което може да остане на високо ниво дори по време на криза или да се срине по време на възход. Бъркаш сериозно понятията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеEBITDA от 35 млн ...и една част от моето доверие ще се възтанови без проблемиМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеДоверието ще се възстанови, когато Краси Космонавта докаже, че парите за космонавтика не са източени от дружеството. Аман от космонавти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеДивидента би бил много показателен и би възтановил доверието и поставил основите на едно успешно вдигане на капитала да речем.
С което тежеста на заемите да изчезне.
Тецовете са мнооого печеливши, а те си продадоха техния........доверито има нужда да бъде възтановено.
Абе, къде е споменЪ, в коя позиция се е заврял, някой знае ли. ??Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение........доверито има нужда да бъде възтановено.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Да, и аз мисля че дивидент е нереално да се очаква на този етап. Това ще е по-скоро вредно за компанията и съответно за интересите на акционерите й.
Единствено може няква минимална сума само като жест.
За всеки влак си има пътници. Едни купуват "дивидентни" акции, които им снасят 5-10% годишно, а други (като мен) предпочитат капиталови печалби от ръст в цената на акциите. Нека ми донесе още 100-тина % профит до края на годината, пък ще мина и без дивидент
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеТук ще повярвам, ако Г-н Дачев задели 10% от печалбата за дивидент.
Така или иначе никой не е мечтал за такива цени на продукцията.
Ако няма дивиден си е пак разтягане на лукуми и индийски сериал с много сълази.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеама материал нема
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениемаржина им е повече от 350 лв/т а имат капацитет и пазар за около 110000т , при непрекъснат производствен процес всеки може да си направи сметката ...
Коментар
Коментар