IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Панде, как направи таз промоция!? А сега накъде?!, нале ти рекохме, до 6,50 да не ги мислиш, пък дори казваше, че 2г. можеш да ги чакаш да стигнели до 4 и нещо, а то ги стигна допреди няколко месеца само , май просто ти е стигнало целта Няма лошо! Днес 7-ми по ликвидност, но пък играчерите сега може да се шашнат и да кешират още, - нека, нека, Е ако я докарат на 3,50 и надоле, най-много да махам фарма и да я пращам насам всичкото маймун сега там се събра май, пък и Костолани не го препоръчваше доколкото помня
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
      странно ми се струва, в края на септември имаха добро количество материали в отчета
      Никак не бяха добри запасите в отчета, погледни колко бяха миналата година Q3 Нормално ми се вижда да има реакция на тази новина, но реално не се е случило нищо необичайно. Дежурният проблем с дървесината, дано вдигането на шум помогне да се увеличат доставките на дърва към тях.

Ето колко дни престои са имали през Q4 през годините:
      2011 - 65 дни
      2012 - 34 дни
      2013 - 16 дни
      2014 - 36 дни
      2015 - 20 дни
      2016 - 22 дни

Ако са спрели вчера - колко дни има до края на годината?!! Ако целулозата държи тези нива никак няма да е зле според мен, но дано се размърдат тези горски стопанства, дето подписват договори и после не ги изпълняват.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        добре дошъл тогава при нас акционерите, добро количество си хравнал
        Е аз тук си събирам като пчеличка от години, но с оглед ликвидноста бих добавил не повече от 40000 нови броя, та затова питам ако четат форума да не "мътят водата". Сутринта гризнах от тези над 4лв, за по -ниско не предполагах, че ще засилят и закъснях. но ако сипват на пазар нямам против и до 3 да ни пратят, аз тук бърза работа нямам. Аз не намирам новина от поредното спиране на завода и ако цените на целулозата се движат в подобен порядък няма да се изненадам ако започнем един ден и думата дивидент да споменаваме

Коментар

• това обикновенно пречи на финансовите пазари... Важното е, че си си взел твоето и си ок. Всичко ли продаде, ще ми липсват качествените коментари по темата от теб, ако е така

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
            уффффффффффф ми като не вярваш тогава що се косиш?
            емоцианален съм
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• уффффффффффф ми като не вярваш, тогава що се косиш?

Коментар

• пп не знам дали липсата на дървесина има общо със спора на дачев с общината
                https://www.ploshtadaleko.com/news/t...5%D0%B2/page/1
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  При тази цена на целулозата тази статия не ме плаши изобщо. Въпроса е дали има нещо друго или някой спекулант се е подплашил.
                  моите са 2100 днес, просто не желая да търпя глупости. не вярвам че не може да се купува на свободния пазар

Коментар

• Успех панда, според мен избърза, но то си е личен избор, може и да си прав да продаваш. Твоя коментар ме навежда на една мисъл, но ще си я запазя за себе си Фармата може и да изглежа и още по-добре следи там развитиетио и гледай да се включиш в 90 минута на мача точно преди края
                    ДДДД, мен също не ме палши тази статия, но по друга причина.
                    Last edited by pepe1234; 08.12.2017, 10:40.

Коментар

• При тази цена на целулозата тази статия не ме плаши изобщо. Въпроса е дали има нещо друго или някой спекулант се е подплашил.

Коментар

• странно ми се струва, в края на септември имаха добро количество материали в отчета и q4 е времето за ремонти и изведнъж им свършила дървесината. не можели и от свободния пазар да купят щото видиш ли имало голямо търсене. сори ама не ми се вярва изобщо и аз съм дотук. взех ги на 2.70, днес продадох на малко над 4 и следващите дни ще мисля какво друго да си купя. бреф и софарма изглеждат добре за момента

Коментар

• добре дошъл тогава при нас акционерите, добро количество си хванал
                          Last edited by pepe1234; 08.12.2017, 15:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                            https://www.24chasa.bg/novini/article/6599157
                            Това ли е причината днешният продавач да разтовари повече от 10к акции.Сякъш друг път не са имали престой заради липса на дървесина
                            Според мен е това. Вчера излезе новината първо във в. Труд и след 10 минути ми напълниха кошницата . Да им кажа, че ако са до 40 000 да ми ги дават на 4лв и да са спокойни .

Коментар

• Да взимат да почват профилактика по-рано. Колкото до неизпълнението на договори си има съд. Вероятно доставчиците са продали количествата на други за повече пари или некой допълнителен бонус. Тоа е бг няма как. Ще си подсигурят пак материал ама защо трябва да е така. Пффффф.

Коментар

• https://www.24chasa.bg/novini/article/6599157
                                Това ли е причината днешният продавач да разтовари повече от 10к акции.Сякъш друг път не са имали престой заради липса на дървесина

Коментар

Working...
                                X