Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
-
Батя, в момента чергата под краката на Борисов се е подпалила и едва ли му е до Свилоза, а и при неговата интензивна програма по рязане на ленти и откриване на нови обекти май не е много сигурно, че още си спомня какъв е проблема и какво е обещал.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...ef=email_press
А и г-н Зарев като че ли вече си е намерил друго хоби.Last edited by Valuator; 14.01.2011, 10:32.
Коментар
-
Новинка на сайта:
10.01.2011 „Свилоза” АД чества тържествено 45 години от създаването си
Т.е. не точно новинка, щото е от 23-ти дек.
Но има някой нови нюанси и снимчици с Бат Бойко
Та се сещам да запитам, г-.н Зарев какво стана със заканите на премиера към горските чиновници. Ще има ли положително развитие в тази насока?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕее, това гърче най-сетне се отърва от акцийките си в Свилоза.
Коментар
-
Според мен колегата имаше предвид да се преобразува печалбата.Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНещо не схващам идеята. Защо трябва да крие печалби за да си покрива дълговете??
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнениеТук се чудя, дали краси космонавта ще извади цялата печалба на светло. Имаше огромни дългове, може да се изкуши да скатае нещо Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнениеТук се чудя, дали краси космонавта ще извади цялата печалба на светло. Имаше огромни дългове, може да се изкуши да скатае нещо Не е препоръка.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Е какво толкова ?! Аз вече имам над 60% печалба, продал съм малка част...
Някои има с над 100 % вече, що да не инкасират малко...?
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеA сега какво, започнахте да разпродавате ли ?Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеЧичо Извадихме заяка от шапката, с тази позицийка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНа Коледа вярно стават чудеса ....
Появи се Дядо Коледа( ББ) в завода и акцията скочи с 10%....
Браво !!!
Утре и ЗХБГ да посети....търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
Аз се надявах само на решение на въпроса с регулярните доставки, но ако вярно е имало оскъпяване на суровината заради посредници и сега това се изчисти и дървесината за Свилоза поевтинее допълнително ..... ммм, чудесно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВ четвъртък премиерът Бойко Борисов ще отрие нова пречиствателна станция и турбина за когенерация в Свилоза АД
Супер!
Сега Дачев ще може лично да запознае премиера с проблемите които им създадоха лесничействата.
Да му обясни как безхаберието и мързела на българския чиновник е способно да принуди един добре работещ завод да спре и да остави без прехрана стотици семейства!
Ще има ритане на лениви задници си мисля. И тези проблеми ще бъдат окончателно разрешени
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...i_na_gorskite/Не-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар