IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
    Има 2 причини за делистването - или му е изгодно или му е много изгодно
    +1
    Според мен му е много изгодно, иначе нямаше да се хаби за 1млн. свободни акции. В интервюто многократно наблягаше на ролята на предприемачите в БГ - това ни е един от сериозните проблеми - приватизаторите се сомоопределят като предприемачи, но предприемача освен за печалба се бори и за изграждането на среда, а приватизатора не обича да дели при него паричните потоци трябва да са само в една посока. И когато не са съсипали приватизираното трябва вечна благодарност - there is sth. rotten in BG

Коментар

• Има 2 причини за делистването - или му е изгодно или му е много изгодно

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Какво " защо"?
        Питаха го за бъдещи проекти в Свилоза, но той отказа отговор с мотива, че в момента върви процес на делистване и коментара му може да повлияе на това.
        Защо делиства и защо точно сега, както е попитал BSEtrader-а.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234
          Аз съм ужасно разочарован от интервюто му в житейски аспект. В 80% големи глупости наприказва в 20% от нещата има смисъл. Изглежа се е взел много насериозно... Не очаквах да е такъв г.з тоя пфффф

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Питаха ли го защо. Не мога да гледам видеото
            Обаче е истински кежуъл - с пуловерче лакост. От Каспичан до Лесичери - всичко носи Фред Пери.

Коментар

• Изтърпях интервюто до "Ако искаш излез, запали се...!". Извънредно нагъл тип...!
              Vanitas vanitatum...

Коментар

Какво " защо"?
                Питаха го за бъдещи проекти в Свилоза, но той отказа отговор с мотива, че в момента върви процес на делистване и коментара му може да повлияе на това.
                Не му се коментираше какво светло бъдеще чака дружеството, докато в търговото предложение обяснява че няма да е чак толкова светло. Затова предпочете да се въздържи от коментари. Само дето водещата не попита един прост въпрос - защо решихте да се делиствате точно сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Какво " защо"?

Коментар

Дачев -В момента върви процес на делистване...

Не се е отказал да делиства човека, явно...

https://www.investor.bg/ikonomika-i-...abilna-272352/

Коментар

• Дачев -В момента върви процес на делистване...

Не се е отказал да делиства човека, явно...

https://www.investor.bg/ikonomika-i-...abilna-272352/

Коментар

• До колкото си спомням в Свилоза са над 4000 акционера.

Коментар

• АРУС имат 20 дни да коригират търговото.Ако го направят,ще има съобщение в х3 или там където разкриват инфо.

Колко хубаво щеше да е,ако КФН разглеждаше така задълбочено всяко търгово предложение.Инвестора има голям принос за това.Дано е така активен и при други нередности.Имаше такива при скорошното търгово за Белово,за което обаче нищо не се написа.

Коментар

• Сега А.Р.У.С. Холдинг АД има право да коригира предложението си или да се откаже от него. Ако внесе корекции, КФН ще разполага с нови 10 дни за разглеждането им.
                            Как да разбера внесли ли са корекция на търговото и кога?

Коментар

• Очевидно сме кокоментирали в два различни аспекта...

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                                полки, тогава просто обърнах внимание на затапената цена, което странно съвпадна с търговото, но ти го прие буквално... аз лично в случайности не вярвам... както и да е, чакаме и толкова.

не е препоръка за никого...
                                до обявяване на търговото се чудехте тук кой продава и кога ще му свърши пакета .......... включително и ти, нали?

след като търговото излезе на яве вече всичко се изясни...

не знам в какво вярваш и на кое викаш съвпадение, но аз коментирах защо след търговото цената се вдигна с 5% над 4,70 до 4,94 .......... а сега след като търговото не е допуснато цената от 4,70 се качи с 10% до 5,15 (мисля, че видях 5,15 дано не греша, че не ми се проверява сега)

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X