Ще видим ли консолидирания преди комисията да се произнесе???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Имах предвид, че към момента търговото и обосновката са на база резултатите до 30.06.2018г. , а при ново търгово ще трябва да са на база актуалните данни, т.е. резултатите до 30.09.2018 г.
Това че ще го видим ок, идеята е че би следвало да влезе в обосновката при евентуално ново търговоLast edited by pepe1234; 26.11.2018, 12:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеБСЕ с един окончателен отказ е напълно възможно да видим консолидирания за трето тримесечие... тогава нещата наистина ще изглеждат по-различно Даже си мисля че и 6,5 биха могли трудно да обосноват в ново търгово... ако е както трябва.
То сега 5,5 без дружества аналози, а какво остава за поссле когато ще трябва да включат и консолидирания за 3то тримесечие.
Коментар
-
БСЕ с един окончателен отказ е напълно възможно да видим консолидирания за трето тримесечие... тогава нещата наистина ще изглеждат по-различно Даже си мисля че и 6,5 биха могли трудно да обосноват в ново търгово... ако е както трябва.
То сега 5,5 без дружества аналози, а какво остава за после когато ще трябва да включат и консолидирания за 3то тримесечие.Last edited by pepe1234; 26.11.2018, 12:24.
Коментар
-
При 5.50 лв на трейлинг база, без да сме видели още отдавна приключилото 3-то тримесечие, за 4-тото изобщо не говорим - оценката дава P/E 7.02х и EV/EBITDA 5.42x. За когото е скъпо да дава и под 5.50
За радост имаме примерите за коригирани цени на търгови предложения с 65%+ като Пампорово и Дружба стъкларски заводи, така че да видим тук какво ще е финалното. Аз оставам оптимист.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеАз се опасявах, че ще ги включат с ниска процентна тежест, а то излиза че аналозите дори изобщо не са включени. Ако някой разполага с новата обосновка, моля да я сподели.
Торанага, приемливата за КФН ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergenov Разгледай мнениеКолеги, каква е идеята при цена от 5.5 да се продава на 5.4?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
защо не го направи този "трик" когато обявиха търговото на 4,70? .......... мисля, че тогава си струваше риска за спекула...
===============
мисля, че КФН ще приеме търговото на 5,50 ........... не е препоръка .......... нямам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Да продам друга спекулативна позиция в понеделник и да купя тук. После ще види КФН какво ще каже и ако имам късмет да продам след левче.
сега всеки продавач ще иска минимум 5,50 и ако ти купиш на тази цена с таксите (за вход тук и изход от друга акция) ще отидеш над търговата цена от 5,50
но ти си знаеш най-добре ....... не ти се бъркам в играта ............ успех
===============
мисля, че КФН ще приеме търговото на 5,50 ........... не е препоръка .......... нямам...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеХубаво ,само че ако КФН отново върне търговото(на което разчиташ) и ако примерно Дачев се откаже да покачва нагоре ,то цената може да върне надолу.Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Да продам друга спекулативна позиция в понеделник и да купя тук. После ще види КФН какво ще каже и ако имам късмет да продам след левче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Приблизително 2,73 процента.Как смяташ да подходиш със спекулата тук ?
Коментар
Коментар