IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще видим ли консолидирания преди комисията да се произнесе???

Коментар

• Имах предвид, че към момента търговото и обосновката са на база резултатите до 30.06.2018г. , а при ново търгово ще трябва да са на база актуалните данни, т.е. резултатите до 30.09.2018 г.

Това че ще го видим ок, идеята е че би следвало да влезе в обосновката при евентуално ново търгово
      Last edited by pepe1234; 26.11.2018, 12:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        БСЕ с един окончателен отказ е напълно възможно да видим консолидирания за трето тримесечие... тогава нещата наистина ще изглеждат по-различно Даже си мисля че и 6,5 биха могли трудно да обосноват в ново търгово... ако е както трябва.

То сега 5,5 без дружества аналози, а какво остава за поссле когато ще трябва да включат и консолидирания за 3то тримесечие.
        Със или без отказ за 3то тримесечие ще го видим след няколко дена,може би имаш предвид а 4-то тримесечие

Коментар

• БСЕ с един окончателен отказ е напълно възможно да видим консолидирания за трето тримесечие... тогава нещата наистина ще изглеждат по-различно Даже си мисля че и 6,5 биха могли трудно да обосноват в ново търгово... ако е както трябва.

То сега 5,5 без дружества аналози, а какво остава за после когато ще трябва да включат и консолидирания за 3то тримесечие.
          Last edited by pepe1234; 26.11.2018, 12:24.

Коментар

• При 5.50 лв на трейлинг база, без да сме видели още отдавна приключилото 3-то тримесечие, за 4-тото изобщо не говорим - оценката дава P/E 7.02х и EV/EBITDA 5.42x. За когото е скъпо да дава и под 5.50

За радост имаме примерите за коригирани цени на търгови предложения с 65%+ като Пампорово и Дружба стъкларски заводи, така че да видим тук какво ще е финалното. Аз оставам оптимист.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              Аз се опасявах, че ще ги включат с ниска процентна тежест, а то излиза че аналозите дори изобщо не са включени. Ако някой разполага с новата обосновка, моля да я сподели.

Торанага, приемливата за КФН ли?
              Не, премливата за мен ... Аз нямам акции тук

Коментар

• Аз се опасявах, че ще ги включат с ниска процентна тежест, а то излиза че аналозите дори изобщо не са включени. Ако някой разполага с новата обосновка, моля да я сподели.

Торанага, приемливата за КФН ли?
                Last edited by pepe1234; 26.11.2018, 11:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от petergenov Разгледай мнение
                  Колеги, каква е идеята при цена от 5.5 да се продава на 5.4?
                  Може да не ти се чака за няма и 2%.

Коментар

• Колеги, каква е идеята при цена от 5.5 да се продава на 5.4?

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

защо не го направи този "трик" когато обявиха търговото на 4,70? .......... мисля, че тогава си струваше риска за спекула...

===============

мисля, че КФН ще приеме търговото на 5,50 ........... не е препоръка .......... нямам...
                      мисля, че приемливата цена е 6,50 ...

Коментар

• https://www.investor.bg/novini-i-ana...comment-newest

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Да продам друга спекулативна позиция в понеделник и да купя тук. После ще види КФН какво ще каже и ако имам късмет да продам след левче.
                          защо не го направи този "трик" когато обявиха търговото на 4,70? .......... мисля, че тогава си струваше риска за спекула...

сега всеки продавач ще иска минимум 5,50 и ако ти купиш на тази цена с таксите (за вход тук и изход от друга акция) ще отидеш над търговата цена от 5,50

но ти си знаеш най-добре ....... не ти се бъркам в играта ............ успех

===============

мисля, че КФН ще приеме търговото на 5,50 ........... не е препоръка .......... нямам...
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                            Хубаво ,само че ако КФН отново върне търговото(на което разчиташ) и ако примерно Дачев се откаже да покачва нагоре ,то цената може да върне надолу.Успех!
                            Може, затова е с малка сума

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Да продам друга спекулативна позиция в понеделник и да купя тук. После ще види КФН какво ще каже и ако имам късмет да продам след левче.
                              Хубаво ,само че ако КФН отново върне търговото(на което разчиташ) и ако примерно Дачев се откаже да покачва нагоре ,то цената може да върне надолу.Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Приблизително 2,73 процента.Как смяташ да подходиш със спекулата тук ?

Коментар

Working...
                                X