If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Голямо нещо е Свилоза, тепърва ще ни носи радости.
Ще бъде интересно определено!
Да, голямо нещо е. А ще става и помпозно, щом космонавта е планирал да търси никел, хром и т.н. от южните родопи Но пък може би печалбата от добива няма да е за свилоза, кой знае!?!?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
В книгата ще научите: - Как Красимир Дачев приватизира и модернизира заводи на стойност 350 милиона евро?
- Какво си говори той на четири очи с Тодор Живков и Пенчо Кубадински?
- Кои известни жени са му на сърцето?
- Кога ще излети като първия космически турист от България?
- Защо напуска работата си като дясна ръка на Исмет Шабан – Стария Фатик?
- Какви са имената на корупцията в управлението на България?
- Помагат ли на българския бизнес Бойко Борисов и неговият екип? - Какви са новите мащабни индустриални проекти на Дачев?
- Как наследницата му, Росана Дачева, атакува бизнес хоризонта?
Написана е от патока Рудолф - колко ли свир.и е врътнала на кандидат космонавчето да и се изповяда
В книгата ще научите: - Как Красимир Дачев приватизира и модернизира заводи на стойност 350 милиона евро?
- Какво си говори той на четири очи с Тодор Живков и Пенчо Кубадински?
- Кои известни жени са му на сърцето?
- Кога ще излети като първия космически турист от България?
- Защо напуска работата си като дясна ръка на Исмет Шабан – Стария Фатик?
- Какви са имената на корупцията в управлението на България?
- Помагат ли на българския бизнес Бойко Борисов и неговият екип? - Какви са новите мащабни индустриални проекти на Дачев?
- Как наследницата му, Росана Дачева, атакува бизнес хоризонта?
Не е препоръка... !!!
Ч...ще ми се поне едно 20% да направя за да избягам..
]
На борсата с течение на времето винаги се появяват нови кандидат милионери, а и хартията май се е попревърнала вече в спекулантска. така, че за 20% мисля, че ще ти се получи играта
Не е препоръка... !!!
Интересно ми е дали си продал спекулативните 500 броя?
Чи какво толкоз интересно има, казах че са пари за семки, няма и толкоз бройки де си цитирал...
Току що заложих 2/3 на 3 лева. Стискам ви палци за добро отчетче.
Дългосрочно не ме интересува хартията.
Не съм скалпер, ще ми се поне едно 20% да направя за да избягам..
В Свищов правят приют за кучета и монтират видеонаблюдение http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1467637
В Свищов ще бъде обособен приют за бездомни кучета. За целта местният парламент даде съгласие Общината да сключи договор за наем с управата на “Свилоза” АД. Предвижда се да бъдат наети от химическото предприятие две сгради за десет години, едното със застроена площ 97 кв. м и второто с площ от 140 кв. м. Месечният наем за обектите е в размер на 86 лв. и ще бъде заплащан от ОП “Чистота”. Мотив за решението е спазване изискванията на Закона за защита на животните, според които органите на местната власт трябва да изградят приюти за безстопанствените четириноги, които подлежат на регистрация по Закона за ветеринарномедицинската дейност.
На последната си сесия общинските съветници в Свищов решиха още да бъде закупена и монтирана система за видеонаблюдение в града. 12 000 лева са необходимите средства, като ще бъдат направени промени в поименния списък на капиталовите разходи за 2015 година и създаден нов обект. 9 000 лв. са предвидени за закупуване на системата за видеонаблюдение, а 3 000 лв. за осигуряване на необходимия софтуер за системата. По този начина ще се гарантира спокойствието на гражданите и локализация на евентуални антисоциални действия, посочват в мотивите си общинарите.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Вероятно може да има и такъв момент. Но компанията си изплаща загубите,от предишни години, последните отчети си прави печалба. Не мисля, че е толкова зле, а следващата стъпка си е дивидент... та така, затова се надявах.Но явно не съм бил единствен, както прочетох въпроса е бил повдигнат на общо събрание. Пък ако отчета се окаже наистина добър няма лошо. Вярно е, че съм сравнително нов на БФБ и може би не знам някаква предистория вероятно... това което го пиша е по памет де, не препоръчвам на никого нищо.
Коментар