IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свилоза АД (3MZ / SVIL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    След изписаните безсмислици да се върнем към важните неща. За някои информацията е нова за други не.
    Потвърждавам - това е стара информация. А според мен и не особено значеща. Затова и го споделих - стори ми се че с трици маймуни се ловят Въпреки всичко ние си чакаме профитите. Сутринта един не съвсем известен професор по математика размахваше в едно студио книга на доста по-известен от него (да не цитирам имена). Идеята му беше да покаже колко е безсмислена играта на тото и колко малко вероятно е да се улучи 6. Бих го попитала дали би заложил живота си срещу това, (както и някои други неща) но не бях срещу него. Борсата не е тото - абсолютно сме наясно с това, но на борсата е възможно всичко - дори и противоположното (пак Костолани) Затова е интересно
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Като има балъци да я докарат до 10 лева, аз тогава ще си купя акции на Трейс, Монбат, ХЕС.. за тези пари.Не вярвам да твърдите, че шита на Краси е по- добър от тях..Никой нищо не карам да купува, а просто излагам собствени мислиЗА мен Краси е другото лице на Биовет и ДомузитеЛоши български мажоритари, полезни само за себе си.Като ще е шит бих купи сега Елтос, защото е евтин..
      Не е препоръка за нищо, а разхвърляни мисли за измамни мажоритари

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Тук бих влезал трайно ,когато видя че даде поне 2 дивидента и на много по ниска цена..За мен това си е космически дирижабъл сега
        Че то на вторият дивидент цената ще ходи към десет лева. За какво са ми тогава акциите? Ти предлагаш да купувам на върха на резултатите и доверието в нея. Демек на 0,90 е балон но на 10 лева е идеална за покупки. Тази стратегия не е за мене.

Коментар

• Преци, Краси е умен човек и играч, но отвсякъде в книгата личи, че няма да раздели успехите си с миноритарите..Те просто за него са балъци, а след космоса може да пътува и в други измерения, от къде накъде ще дава дивиденти на шараните...Тук бих влезал трайно ,когато видя че даде поне 2 дивидента и на много по ниска цена..За мен това си е космически дирижабъл сега

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Космически суми споменава Дачев
            http://www.capital.bg/biznes/kompani...za_tri_godini/
            След изписаните безсмислици да се върнем към важните неща. За някои информацията е нова за други не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              ...Четете книгата му и се възхищавайте..
              Само като му видиш космо-темите в книгата и ти се иска да скочиш от коня ли Кире? Или си пожелаваш никога да не си го срещал !?
              Last edited by precakanoto; 28.07.2015, 10:49.
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Alhimik, ти космическа цензура ли искаш да въведеш..Нали за това е форума всеки да пише и изразява мнение..За сведение- имах акции тук и ги продадох на шарани.Така съм правил и ХДПАТ , КРЕМ, ОЦК..За мен акцията е спекулативна и космическаКакто Вие хвалите Краси, така и ние можем да не го халим.Четете книгата му и се възхищавайте..

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                  Айде да си спестиш цитатите на Костолани - колкото общо имат с тая тема - толкова и с всички останали теми от Форума. Ако си прегледал постовете ми по тази, а и други теми щеше да видиш че споделям факти и мои наблюдения и оставям изводите да си ги прави всеки сам. Хубаво е от време на време да си преглеждаш какво си писал и да се опиташ да си дадеш сметка дали с нещо си от полза за останалите участници във форума. Спирам с коментарите по постовете ти, така или иначе. Нямам намерение да се заяждам с никого - по-лесно е да се игнорита това което смятам че няма стойност. Успех ти желая.
                  Цитатите на Костолани са само поводи за размисъл, и винаги винаги според мен има какво да преоткрие човек с тях, дори и да е позабравено, а ако си имал някога пряка среща с "космо" ще си абсолютно наясно каква е символиката зад явлението "космонавт", база ценности и прочие. Разбира се че е най-лесно да се игнорира това което няма стойност, но понякога е нужно и да се възползвам от разтоварващото и изцелително действие което може да има, все пак приземяването от околоземна орбита е повече от здравословно а и истината винаги лекува, последното не е на Костолани Сърдечно благодаря за пожеланията, и аз ти желая успех (не само при космонавта, въпреки че може би само тук сме "ортаци") (засега..)
                  Last edited by precakanoto; 28.07.2015, 10:52.
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Айде да си спестиш цитатите на Костолани - колкото общо имат с тая тема - толкова и с всички останали теми от Форума. Ако си прегледал постовете ми по тази, а и други теми щеше да видиш че споделям факти и мои наблюдения и оставям изводите да си ги прави всеки сам. Хубаво е от време на време да си преглеждаш какво си писал и да се опиташ да си дадеш сметка дали с нещо си от полза за останалите участници във форума. Спирам с коментарите по постовете ти, така или иначе. Нямам намерение да се заяждам с никого - по-лесно е да се игнорита това което смятам че няма стойност. Успех ти желая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                      Абе чудя се на акъла на Киро и Прецаканото - вижда се че толкова много не му вярвате на Красимир Дачев та едва ли имате акции тук - тогава защо си губите времето да посещавате тая тема, че и нашето време губите да минаваме чартър през еднотипните ви постове. Оставете ни, ако обичате, да си губим парите тук на спокойствие.
                      Е успокой малко топките - дали имаме акции си е наше право да оповестяваме, може да имам и може да нямам, в случая имам та според твоята логика мога и спокойно да си пиша. И какво толкова ще ви харесва ако си направите агитката с постовете само за поклоните пред космонавта - да завлечете рибките ли - Няма такова нещо като спокойствие на борсата, а особено при космонавта - ето какво е казал Костолани - На борсата половин истина е една цяла лъжа, Колкото повече препоръки се следват, толкова по-големи са разочарованията., Така нареченото всеобщо мнение на борсата не чини и десет пфенига., Това, което всеки знае на борсата, мен не ме блазни. Успешният играч на борсата печели не поради своя ум, а от глупостта на останалите., Ротшилд може да предизвика подем, но не може да избегне спад към дъното. и др. които и Кирето може да потвърди, различната гледна точка може да е само от полза )))
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Абе чудя се на акъла на Киро и Прецаканото - вижда се че толкова много не му вярвате на Красимир Дачев та едва ли имате акции тук - тогава защо си губите времето да посещавате тая тема, че и нашето време губите да минаваме чартър през еднотипните ви постове. Оставете ни, ако обичате, да си губим парите тук на спокойствие.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                          Като вземат че реализират и някоя космическа печалба ще те питам тогава!
                          да здравствует космонавт на околоземной орбите!
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Космически суми споменава Дачев
                            http://www.capital.bg/biznes/kompani...za_tri_godini/
                            Като вземат че реализират и някоя космическа печалба ще те питам тогава!

Коментар

• За дивидент споменава ли.

Коментар

• А Божков навремето какви суми споменаваше

Коментар

Working...
                                X