Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свилоза АД (3MZ / SVIL)
Collapse
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Като има балъци да я докарат до 10 лева, аз тогава ще си купя акции на Трейс, Монбат, ХЕС.. за тези пари.Не вярвам да твърдите, че шита на Краси е по- добър от тях..Никой нищо не карам да купува, а просто излагам собствени мислиЗА мен Краси е другото лице на Биовет и ДомузитеЛоши български мажоритари, полезни само за себе си.Като ще е шит бих купи сега Елтос, защото е евтин..
Не е препоръка за нищо, а разхвърляни мисли за измамни мажоритари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТук бих влезал трайно ,когато видя че даде поне 2 дивидента и на много по ниска цена..За мен това си е космически дирижабъл сега
Коментар
-
Преци, Краси е умен човек и играч, но отвсякъде в книгата личи, че няма да раздели успехите си с миноритарите..Те просто за него са балъци, а след космоса може да пътува и в други измерения, от къде накъде ще дава дивиденти на шараните...Тук бих влезал трайно ,когато видя че даде поне 2 дивидента и на много по ниска цена..За мен това си е космически дирижабъл сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКосмически суми споменава Дачев
http://www.capital.bg/biznes/kompani...za_tri_godini/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение...Четете книгата му и се възхищавайте..Last edited by precakanoto; 28.07.2015, 10:49.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Alhimik, ти космическа цензура ли искаш да въведеш..Нали за това е форума всеки да пише и изразява мнение..За сведение- имах акции тук и ги продадох на шарани.Така съм правил и ХДПАТ , КРЕМ, ОЦК..За мен акцията е спекулативна и космическаКакто Вие хвалите Краси, така и ние можем да не го халим.Четете книгата му и се възхищавайте..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеАйде да си спестиш цитатите на Костолани - колкото общо имат с тая тема - толкова и с всички останали теми от Форума. Ако си прегледал постовете ми по тази, а и други теми щеше да видиш че споделям факти и мои наблюдения и оставям изводите да си ги прави всеки сам. Хубаво е от време на време да си преглеждаш какво си писал и да се опиташ да си дадеш сметка дали с нещо си от полза за останалите участници във форума. Спирам с коментарите по постовете ти, така или иначе. Нямам намерение да се заяждам с никого - по-лесно е да се игнорита това което смятам че няма стойност. Успех ти желая.Last edited by precakanoto; 28.07.2015, 10:52.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Айде да си спестиш цитатите на Костолани - колкото общо имат с тая тема - толкова и с всички останали теми от Форума. Ако си прегледал постовете ми по тази, а и други теми щеше да видиш че споделям факти и мои наблюдения и оставям изводите да си ги прави всеки сам. Хубаво е от време на време да си преглеждаш какво си писал и да се опиташ да си дадеш сметка дали с нещо си от полза за останалите участници във форума. Спирам с коментарите по постовете ти, така или иначе. Нямам намерение да се заяждам с никого - по-лесно е да се игнорита това което смятам че няма стойност. Успех ти желая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеАбе чудя се на акъла на Киро и Прецаканото - вижда се че толкова много не му вярвате на Красимир Дачев та едва ли имате акции тук - тогава защо си губите времето да посещавате тая тема, че и нашето време губите да минаваме чартър през еднотипните ви постове. Оставете ни, ако обичате, да си губим парите тук на спокойствие.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Абе чудя се на акъла на Киро и Прецаканото - вижда се че толкова много не му вярвате на Красимир Дачев та едва ли имате акции тук - тогава защо си губите времето да посещавате тая тема, че и нашето време губите да минаваме чартър през еднотипните ви постове. Оставете ни, ако обичате, да си губим парите тук на спокойствие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеКато вземат че реализират и някоя космическа печалба ще те питам тогава!Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКосмически суми споменава Дачев
http://www.capital.bg/biznes/kompani...za_tri_godini/
Коментар
Коментар