Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКрасиви, могъщи и секси сули - кефят ме, жалко само, че вече няма де в тях да се снимат хубави Български филми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениефакт - опитах се да се изразя шеговито, какво ще се промени?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИмаш неточност - СФИ предлага услуги на Софарма и Софарма трейдинг, като за това те и плащат. За мен нито една от страните не е ощетена, а и има възможност за промени в бъдеще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекакто често се е шегувал мениджмънта на СОФАРМА, те са стиснати хора(в добрия смисъл на думата), когато става дума за разходи и спонсориране.
СФИ е един законен начин да се дръпнат част от паричките на СОФАРМА и СФТРД
пИчелят непИчелят - наем трябва да се плаща, а от него 90% за нас, хайде да видим отчета на господин Борисов с гратисния период на новия кредит и микроскопичната лихва. Да видим сега ще Ви черпя ли лимонаТа на сватбата на дъщерята или цъ?
ще записваме ли, няма ли - какво стана с това увеличение?
п.с.
днес пак търсене и тук и при трейдинга - страхотия, чак не ми се вярваше че на тия цени ще е така!!!
Коментар
-
както често се е шегувал мениджмънта на СОФАРМА, те са стиснати хора(в добрия смисъл на думата), когато става дума за разходи и спонсориране.
СФИ е един законен начин да се дръпнат част от паричките на СОФАРМА и СФТРД
пИчелят непИчелят - наем трябва да се плаща, а от него 90% за нас, хайде да видим отчета на господин Борисов с гратисния период на новия кредит и микроскопичната лихва. Да видим сега ще Ви черпя ли лимонаТа на сватбата на дъщерята или цъ?
ще записваме ли, няма ли - какво стана с това увеличение?
п.с.
днес пак търсене и тук и при трейдинга - страхотия, чак не ми се вярваше че на тия цени ще е така!!!Last edited by tony1975; 07.10.2014, 18:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеако съм на твое място няма да се чудя за няколко стотинки
направо ще купя, все пак не си от едежневните търговци, а дългосрочни
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее стига вдигахте де - чичо Оги ти ли си?!?!
направо ще купя, все пак не си от едежневните търговци, а дългосрочни
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение"Карфур преговаря за покупка на Пикадили" - да намяме скоро Карфур на 1-вия етаж?
Пък и е доста малко пространството за голяма верига като Карфур.
Сградите са на доста високо ниво и си мисля, че ще е по-подходящо
нещо по-престижно да има като наемател.
Коментар
Коментар