IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
    cool виждам вече моите акции отдясно
    Това е началото на Ноември миналата година, така че вероятно по него време ще е пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
      При това положение, започнала ли е вече търговията с новите книжа ?
      (ако не - кога почва)
      Аз не виждам новите акции в платформата (Елана).

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        Айди , че ми куца кесията с >13 200 лв. ;- "“Софарма имоти” АДСИЦ вписа в Търговския регистър под номер 20161007105936 увеличението на капитала на дружеството в размер на 19 256 929 лева, съгласно решение на Съвета на директорите от 22.04.2016 година за увеличение на капитала, чрез издаване на нови акции по реда на чл. 112 и сл. от ЗППЦК
        При това положение, започнала ли е вече търговията с новите книжа ?
        (ако не - кога почва)

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
          Ще плащат дивидента на 17.10.2016г. Ли? Не разбрах...
          Дааа Заслужаваше си чакането

Коментар

• http://www.x3news.com/?page=news&language=bg

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              17.10. дивидент!!!
              Не мога да вляза в темата от профила на компанята, нещо пак са пипали ИТтата.
              Ще плащат дивидента на 17.10.2016г. Ли? Не разбрах...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                17.10. дивидент!!!
                пак акции

Коментар

• 17.10. дивидент!!!

Коментар

• Айди , че ми куца кесията с >13 200 лв. ;- "“Софарма имоти” АДСИЦ вписа в Търговския регистър под номер 20161007105936 увеличението на капитала на дружеството в размер на 19 256 929 лева, съгласно решение на Съвета на директорите от 22.04.2016 година за увеличение на капитала, чрез издаване на нови акции по реда на чл. 112 и сл. от ЗППЦК

Коментар

• Много пъти сме писали и смятали тук кое как ще се случва през годините. Всеки може да го изчисли с малки отклонения свързани с пазарната цена през годините, т.е. увеличенията на капитала при каква цена ще стават.
                      Моите изчисления сочат, че дивидента няма да падне под 27-28ст.
                      Въпрос е на критерии - кой какво търси.
                      Last edited by fortiss; 09.10.2016, 14:33.

Коментар

• Може и да. Падне див доходност зависи колко ша са увел.броя акции

Коментар

• интересно ми е откъде идва разликата в мненията - като свърши заема и увеличенията дали ще има по-сосен див или не?

според мен да - аз съм си оптимист.. не виждам причина да не е така или Булс какво смяташ

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                            Точно така, увеличението на капитала е факт, следователно ще има пари и за диведент Спрат ли увеличенията, очаквайте и диведента да не е толкова сосен
                            А какво става, когато в цената на една компания са калкулирани само положителни очаквания, без калкулиран риск?
                            Булс като свършат увеличенията свършва и заема. Така че ... "...всеки сам решава какво му дава тази ш...на държава...."

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                              http://www.investor.bg/novini-i-anal...ala-si-225601/

Значи да очакваме изплащането на дивидента до края на месеца? Как мислите?
                              Точно така, увеличението на капитала е факт, следователно ще има пари и за диведент Спрат ли увеличенията, очаквайте и диведента да не е толкова сосен
                              А какво става, когато в цената на една компания са калкулирани само положителни очаквания, без калкулиран риск?
                              Bulls on BSE

Коментар

• около седмица отнема вписването в ТР на успешното увеличение - веднага след това плащат дивито - възможно е другата седмица, няма да е като 2014
                                Петър, мисля, че ОД купуваше до юни, след това има увеличаване на фф (виж 02.09. сравнено с 02.06.)- възможно е някои пресичащи се 50 и 200 ма-та и проветряване в кафенето да са го подтикнали към по-хазартна търговия - ще видим в края на месеца запазва ли %-тите.При намаляла задлъжнялост и добро здраве на наемателите СФИ става интересна и за фондове, доскоро само ПОИ и фондовете на ОББ имаха.
                                Тази година не записах, предпочетох да увелича на други места.
                                Успех!

Коментар

Working...
                                X