Първоначално изпратено от olimpiec
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеАбе тука ще приемате ли търговото?
Аз се чудя, ама после па нема какво да го правя кеша, те не останаха дивидентни дружества.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hulk Разгледай мнениеЗдравейте играчи,
аз откровено не разбирам, каква е драмата. Минава се определен праг, при който има задъжение за ТП и такова се отправя. Ако някой иска да излезе - излиза, ако не иска - не изизка. Нещата са простички и излишно се комплицират. Това е защитна акция, така че не е мой стил позиция, аз обичам да има "тепачка" както казват братята македонци. За това на никого, нищо не препоръчвам, но не виждам и драма. Следя целия "конгломерат" и за това и тази акция ми е в радара, но само като елемент допълващ голямата картинка.
Със здраве,
Бей ви Хълк
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3932427[/ATTACH]
(не е препоръка за сделки с акции, облигации, ценни, безценни книжа и други произведения на изкуството)
"Росене, хищникът като се наяде оставя и за другите. Джаро веднъж дава и после само взима." (всяка прилика с лица и събития е плод на вашето въображение)
https://www.investor.bg/novini/551/a...mpaign=tag_box
По-добре такива дружества като SFI да се делистват и да не ангажират напразно капиталите на играчорите
След N увеличения на капитала чрез който се изплатиха заемите с парите на акционерите, ... да кажем чао на чичовите схеми.
Гледна точка - Добре, че нямам...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Здравейте играчи,
аз откровено не разбирам, каква е драмата. Минава се определен праг, при който има задъжение за ТП и такова се отправя. Ако някой иска да излезе - излиза, ако не иска - не изизка. Нещата са простички и излишно се комплицират. Това е защитна акция, така че не е мой стил позиция, аз обичам да има "тепачка" както казват братята македонци. За това на никого, нищо не препоръчвам, но не виждам и драма. Следя целия "конгломерат" и за това и тази акция ми е в радара, но само като елемент допълващ голямата картинка.
Със здраве,
Бей ви Хълк
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мда, сега всички разбрахме какво се случва и защо се наду в края на миналата година - чичикака в най-чист вид, дами и господа. Някой, дето са седели на коленце, разбираемо го боготворят...Какво толкова има в търгвото ако миноритарите не си продадем акциите?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
Попитали радио Ереван:
- Кой е човекът с най-дългия бедър?
----------------------------
Би трябвало да те устройва - кулите са близки като площ до новата сграда на ФНИБ; парите, получени от миноритарите, биха могли да се насочат към аналога на СФИ
------------------
Не съм ходил на нито едно ОСА, нямам акции в СФИСложих плщсче и на двете. Парите на миноритарите тук няма как да отидат в брефчето, там сме единици, щото не е вървежно и преди 4 лева едва ли ще е вървежно - тогава ще се включат "умните" пари
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНякой, дето са седели на коленце, разбираемо го боготворят...
- Кой е човекът с най-дългия бедър?
----------------------------
Би трябвало да те устройва - кулите са близки като площ до новата сграда на ФНИБ; парите, получени от миноритарите, биха могли да се насочат към аналога на СФИ
------------------
Не съм ходил на нито едно ОСА, нямам акции в СФИ
- 1 like
Коментар
Коментар