IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Е, то си го пише много ясно:

Задължения за дивиденти - 7 828 000 лева

Делиш на броя акции и идва около твоята цифра. Успех тук, аз лично никога не бих купил в дружество на чичикака, ама всеки сам си преценЯ
    Така го изчислих и аз, но не бях много сигурен. Тази акция ми е една от първите които купих и съм изключително доволен от капиталовата доходност. Както казах и след изчистването на заема, можем да очакваме подобен дивидент и следващите години. Ако не се случи нещо изключително разбира се. Иначе си прав, при тази цена на акцията, дивидентната доходност не е нещо УАУ, но когато средната цена ти е 4 и нещо, не е съвсем лоша. И аз не бих купил към момента честно казано...

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Ами ако не се лъжа и чета правилно цифрите около 0,35лв. ще платят тази година...
      Е, то си го пише много ясно:

Задължения за дивиденти - 7 828 000 лева

Делиш на броя акции и идва около твоята цифра. Успех тук, аз лично никога не бих купил в дружество на чичикака, ама всеки сам си преценЯ
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ами ако не се лъжа и чета правилно цифрите около 0,35лв. ще платят тази година...
        Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Колко дивидент се очаква при изчистени кредити и пълна запълняемост?

Коментар

• Това е супер дружество, което няма нищо публично в себе си!
            Едно частно АДСИЦ на бизнес партньори ;-)

Коментар

Излезе отчет. Печалбата се качва с 3 милиона за година, 1 милион ръст в приходите от наеми. Има леко увеличение при приходите от административна дейност. От друга страна кредита вече е изплатен, и това няма да тежи за изплащането на 90% от печалбата като дивидент. Дългогодишните инвеститори най-после ще започнат да бъдат възнаграждавани за търпението си предполагам. Само чичо да не вземе да измисли някоя игра в негов стил...
              Колко дивидент се очаква при изчистени кредити и пълна запълняемост?

Коментар

• Излезе отчет. Печалбата се качва с 3 милиона за година, 1 милион ръст в приходите от наеми. Има леко увеличение при приходите от административна дейност. От друга страна кредита вече е изплатен, и това няма да тежи за изплащането на 90% от печалбата като дивидент. Дългогодишните инвеститори най-после ще започнат да бъдат възнаграждавани за търпението си предполагам. Само чичо да не вземе да измисли някоя игра в негов стил...

Коментар

Аз като купувах не струваше 200 милиона. И пак имаше хора които ме убеждаваха колко "куца" е акцията... Сега просто отбелязвам че печалбата се качва с 1,5млн. лева и печели близо 12 милиона лева на година. Без никакъв дълг. Колко да струва според вас?
                  То и аз като купувах преди малко повече от 10 години снасяше 7 процента. И това беше при по-различна лихвена политика. Сега имаш мъни маркет фондове които дават над 5 процента. Не знам за цената, чичо Оги може да я докара докъдето си иска
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Аха ама струва над 200 милиона
                    Аз като купувах не струваше 200 милиона. И пак имаше хора които ме убеждаваха колко "куца" е акцията... Сега просто отбелязвам че печалбата се качва с 1,5млн. лева и печели близо 12 милиона лева на година. Без никакъв дълг. Колко да струва според вас?

Коментар

Печалбата за 2023-та е с 1,5млн. повече от тази през 2022-ра. Доволен съм...През тази може и малко повече, тъй като няма да имат разходи за лихви, заради изплатения предсрочно заем...
                      Аха ама струва над 200 милиона
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Печалбата за 2023-та е с 1,5млн. повече от тази през 2022-ра. Доволен съм...През тази може и малко повече, тъй като няма да имат разходи за лихви, заради изплатения предсрочно заем...

Коментар

• Първоначално изпратено от p Разгледай мнение

"Редовният срок на погасяване на заема е 29 юли 2024 г."
                          Погасили са 7 месеца предсрочно?!?!?
                          Да. Доколкото помня, мисля че бяха останали около милион лева ако не се лъжа... Най-вероятно са спестили някой друг лев от лихви...

Коментар

"Редовният срок на погасяване на заема е 29 юли 2024 г."
                            Погасили са 7 месеца предсрочно?!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                              Тесла обяви сплит на акциите... но чичката без пари не дава ..
                              https://www.investor.bg/novini/551/a...mpaign=tag_box
                              По-добре такива дружества като SFI да се делистват и да не ангажират напразно капиталите на играчорите
                              След N увеличения на капитала чрез който се изплатиха заемите с парите на акционерите, ... да кажем чао на чичовите схеми.
                              Гледна точка - Добре, че нямам...
                              Евалата. Напълни ми душата, мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Хубава новина,но няма никакво движение от много време тук!Яко се набих с няколко кила(3) и скоро не виждам как ще ги махна!P.S.Препоръки никакви нямам!
                                Тя цената не е толкова ниска в момента. Но явно сте влезли на върха. Хубавото е че заем вече няма, и плащането на главницата няма да влияе на изплащането на дивидента. Да не говорим че ще липсват и разходи за лихви...

Коментар

Working...
                                X