If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Делиш на броя акции и идва около твоята цифра. Успех тук, аз лично никога не бих купил в дружество на чичикака, ама всеки сам си преценЯ
Така го изчислих и аз, но не бях много сигурен. Тази акция ми е една от първите които купих и съм изключително доволен от капиталовата доходност. Както казах и след изчистването на заема, можем да очакваме подобен дивидент и следващите години. Ако не се случи нещо изключително разбира се. Иначе си прав, при тази цена на акцията, дивидентната доходност не е нещо УАУ, но когато средната цена ти е 4 и нещо, не е съвсем лоша. И аз не бих купил към момента честно казано...
Излезе отчет. Печалбата се качва с 3 милиона за година, 1 милион ръст в приходите от наеми. Има леко увеличение при приходите от административна дейност. От друга страна кредита вече е изплатен, и това няма да тежи за изплащането на 90% от печалбата като дивидент. Дългогодишните инвеститори най-после ще започнат да бъдат възнаграждавани за търпението си предполагам. Само чичо да не вземе да измисли някоя игра в негов стил...
Колко дивидент се очаква при изчистени кредити и пълна запълняемост?
Излезе отчет. Печалбата се качва с 3 милиона за година, 1 милион ръст в приходите от наеми. Има леко увеличение при приходите от административна дейност. От друга страна кредита вече е изплатен, и това няма да тежи за изплащането на 90% от печалбата като дивидент. Дългогодишните инвеститори най-после ще започнат да бъдат възнаграждавани за търпението си предполагам. Само чичо да не вземе да измисли някоя игра в негов стил...
Аз като купувах не струваше 200 милиона. И пак имаше хора които ме убеждаваха колко "куца" е акцията... Сега просто отбелязвам че печалбата се качва с 1,5млн. лева и печели близо 12 милиона лева на година. Без никакъв дълг. Колко да струва според вас?
То и аз като купувах преди малко повече от 10 години снасяше 7 процента. И това беше при по-различна лихвена политика. Сега имаш мъни маркет фондове които дават над 5 процента. Не знам за цената, чичо Оги може да я докара докъдето си иска
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
Аха ама струва над 200 милиона
Аз като купувах не струваше 200 милиона. И пак имаше хора които ме убеждаваха колко "куца" е акцията... Сега просто отбелязвам че печалбата се качва с 1,5млн. лева и печели близо 12 милиона лева на година. Без никакъв дълг. Колко да струва според вас?
Печалбата за 2023-та е с 1,5млн. повече от тази през 2022-ра. Доволен съм...През тази може и малко повече, тъй като няма да имат разходи за лихви, заради изплатения предсрочно заем...
Аха ама струва над 200 милиона
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Печалбата за 2023-та е с 1,5млн. повече от тази през 2022-ра. Доволен съм...През тази може и малко повече, тъй като няма да имат разходи за лихви, заради изплатения предсрочно заем...
Коментар