Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Аха ама струва над 200 милиона
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеПечалбата за 2023-та е с 1,5млн. повече от тази през 2022-ра. Доволен съм...През тази може и малко повече, тъй като няма да имат разходи за лихви, заради изплатения предсрочно заем...destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от p Разгледай мнение
"Редовният срок на погасяване на заема е 29 юли 2024 г."
Погасили са 7 месеца предсрочно?!?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Погасили са 7 месеца предсрочно?!?!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеТесла обяви сплит на акциите... но чичката без пари не дава ..
https://www.investor.bg/novini/551/a...mpaign=tag_box
По-добре такива дружества като SFI да се делистват и да не ангажират напразно капиталите на играчорите
След N увеличения на капитала чрез който се изплатиха заемите с парите на акционерите, ... да кажем чао на чичовите схеми.
Гледна точка - Добре, че нямам...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Хубава новина,но няма никакво движение от много време тук!Яко се набих с няколко кила(3) и скоро не виждам как ще ги махна!P.S.Препоръки никакви нямам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеАбе тука ще приемате ли търговото?
Аз се чудя, ама после па нема какво да го правя кеша, те не останаха дивидентни дружества.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hulk Разгледай мнениеЗдравейте играчи,
аз откровено не разбирам, каква е драмата. Минава се определен праг, при който има задъжение за ТП и такова се отправя. Ако някой иска да излезе - излиза, ако не иска - не изизка. Нещата са простички и излишно се комплицират. Това е защитна акция, така че не е мой стил позиция, аз обичам да има "тепачка" както казват братята македонци. За това на никого, нищо не препоръчвам, но не виждам и драма. Следя целия "конгломерат" и за това и тази акция ми е в радара, но само като елемент допълващ голямата картинка.
Със здраве,
Бей ви Хълк
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3932427[/ATTACH]
(не е препоръка за сделки с акции, облигации, ценни, безценни книжа и други произведения на изкуството)
"Росене, хищникът като се наяде оставя и за другите. Джаро веднъж дава и после само взима." (всяка прилика с лица и събития е плод на вашето въображение)
https://www.investor.bg/novini/551/a...mpaign=tag_box
По-добре такива дружества като SFI да се делистват и да не ангажират напразно капиталите на играчорите
След N увеличения на капитала чрез който се изплатиха заемите с парите на акционерите, ... да кажем чао на чичовите схеми.
Гледна точка - Добре, че нямам...
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар