през последните 6,5 години не съм продал нито една акция
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеАз ще изчезвам от тука.....50% за 1 год. Стигат!!!! Тая цена избалончва позицията ....твърдо!!!Да идваш по сборища
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
До около напримерно 29 стотинки дивидентец значи един вид Или - чисто - 0,2755. Пандов, драги - няма дори 4.38%.
На купилите преди навреме - честито. Балонира се и тая акция, нейната кожа. Не знам кои останаха небалоните - освен Жабокът и Атерата... може би и Еланата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Бих могъл да кажа само, много съм доволен. На държащите честито. Предполагах базирано на предни години че 1 лв на година капиталова е ок и отделно 27ст дивидент, Но сега за година имаме 1,74 капиталова и 28 ст дивидент над 2 лева на парче. Какво повече да иска човек, Освен повече подобни позции, пък било то балоняци, избушеняци и т.н. Не е в софикс така, че не може да се каже че фонда го е надул до неузнаваемост. С тези темпове за 4 години макс би трябвало да е изплатен и заема, ще спре разводняването и тогава вече ще може да се помисли за друг обект който да носи наеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеhttp://x3news.com/download/?id=336645
6.19 млн печалба, при 90% разпределение това прави 4.59% дивидидент
фортис, печалбата на акция тази година е по-ниска от миналата
през годината имахме проблеми с излизането на Пикадили, ако ги преодолеем - ще се компенсира всичко може би
така е бизнеса, трябав да с наситка до край, за да върви
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеhttp://x3news.com/download/?id=336645
фортис, печалбата на акция тази година е по-ниска от миналата
Коментар
-
http://x3news.com/download/?id=336645
фортис, печалбата на акция тази година е по-ниска от миналатаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеПри почти сигурен дивидент от 0,28-0,30 ст. на акция, смятам че дори до 6лв. може да достигне цената. Факт е че за по-консервативните инвеститори, тя е "остров на стабилност" и дава известно спокойствие за инвестицията. Общо взето който успя да купи на нива около 3-4 лв., сега бере "плодовете" на инвестицията. Силно се надявам все повече такива компании да присъстват на БФБ. Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
какви ти 5.40 колега....всичко което го имаше като предлагане до 5.50 се обра.....следващото предлагане е на 5.60 с една единствена оферта продава....още по нагоре положението е същото......според моето скромно мнение тук може да видим сделки около 6-те лева още преди края на настоящия месец....
Не е Препоръка за търговия с ЦК!!!Last edited by mancev; 10.01.2017, 14:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеТвърдо над 5.40 ще е играта от тук натам. Дори с ентусиазма по Софикс позициите тук си се движи добре.
Не е Препоръка за търговия с ЦК!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Мисля, че не са много фиксирани, защото имат и ЕС инфлационна компонента /ако не се лъжа/.)си е супер при тези нулеви лихви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Все пак говорим за 5 годишни договори за наем с фиксирани цени. В дългосрочен план, съм оптимист че корекция нагоре ще има.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар