If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дружеството е много добро. Мениджмънтът успя да запълни кулите, за което поздравления.
Забелязвам, че усилията са в посока групата да намали кредитите си !!!!!!!!!
Благодаря за инфото!
Иначе нещо не разбирам с тези 12%? Искаш да кажеш, че кулите са пълни на 88%, но се взимат наеми от други обекти на приблизителна стойност 12% от кулите ли?
Не, кулите са почти 100%, но имат още 69 обекта пpъснати в стpаната- те имат около 12% незаетост.
Събpанието мина споpед очакванията. Кулите са пълни почти 100%. 12-те % незаети площи са за сметка на дpугите обекти в актива на дpужеството. УС иска да намали кpедита до 20 млн и тогава да се мисли за дpуги пpидобивки. Споpед мен ще има добpи вpемена за тази позиция по-pано от очакваното.
Благодаря за инфото!
Иначе нещо не разбирам с тези 12%? Искаш да кажеш, че кулите са пълни на 88%, но се взимат наеми от други обекти на приблизителна стойност 12% от кулите ли?
Моля някой да разкаже за бедните провинциалисти!!!
Импе, Рафал?
Събpанието мина споpед очакванията. Кулите са пълни почти 100%. 12-те % незаети площи са за сметка на дpугите обекти в актива на дpужеството. УС иска да намали кpедита до 20 млн и тогава да се мисли за дpуги пpидобивки. Споpед мен ще има добpи вpемена за тази позиция по-pано от очакваното.
Момчета, някой ще ходи ли на ОСА-то?
Идва ми се, ама като знам че купона е на СФТРД....
Иначе ще се видим с бачо Евгений, който беше в УСА и който също е акционер...
Освен Импето някой друг?
п.с. Импе не те подценявам, но знам че си редовен
Поздрави!
Тонка, аз няма да хода на ОСА, тъй като все още трябва да работя по други направления и акциите не са ми толкова спешни. Въпреки това да помоля теб, Форти и всички участници във форума, ако имат желание да питат:
1. Какъв % приблизително от доходите на компанията от наеми се получават от кулите?
2. Какъв е средния размер на наема евро/м2 в кулите за офис площите?
3. Какъв е приблизително % отдадени площи на офисите в кулите към края на Q1?
Момчета, някой ще ходи ли на ОСА-то?
Идва ми се, ама като знам че купона е на СФТРД....
Иначе ще се видим с бачо Евгений, който беше в УСА и който също е акционер...
Освен Импето някой друг?
п.с. Импе не те подценявам, но знам че си редовен
Поздрави!
Коментар