IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За г-н О. Донев, зная че следи форума , но за г-н Б. Борисов не съм сигурен дали го прави ,-и тъй като е Изпълнителен директор , все някак си този въпрос дали ще стигне до него ?- не се заяждам , бях възпрепятстван и не можах да присъствам на ОСА на дружеството , следва ли ,че трябва да си задам въпроса само по официален начин, или може и тук -тъй като сме публична компания ,и форумът е за същата ?

-Та въпросът е за сраница 11 от годишният отчет за 2013г на "Софарма имоти"- АДСИЦ ;-
    -- за 2012г печалба 0,43лв. преди дивидент и -/минус/0,01лв след дивидент !
    - за 2013г. печалба 0,27пв. преди дивидент и 0,01лв. след дивидент !!!

за 2012г беше така както пиши в отчета -бр.див.-0,4298...., а за 2013г. поради какви причини се разминахме с планираните 0,26лв. се получават по елементарната сметка , защото следва логиката от 2012г. . А за нея знаем че планираният дивидент от 0,4298 беше изплатен и отрицателната се набави по познатият начин. - Къде се скриха ~ 0,05 от планираните ,или по какви причини ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Благодаря момчета!
      Аз планирам да остана на това корабче.
      Мнда ...
      Аз, малко странно за себе си, се включихс дребни бройки тук...
      За сега, също не мисля да излизам ...
      Оспех !!!
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...2013-g,172837/

Коментар

• Благодаря момчета!
          Аз планирам да остана на това корабче.

Коментар

• Пропуснах и това сбореще, - покрай другите въпроси , бях решил да поискам разяснение по годишният отчет , по точно за стр. 11 -където е записано

- за 2012г печалба 0,43лв. преди дивидент и -/минус/0,01лв след дивидент !
            - за 2013г. печалба 0,27пв. преди дивидент и 0,01лв. след дивидент !!!
            Та въпросът е ;- за 2012г беше така както пиши в отчета -бр.див.-0,4298...., а за 2013г. поради какви причини се разминахме с планираните 0,26лв. се получават по елементарната сметка , защото следва логиката от 2012г. . А за нея знаем че планираният дивидент от 0,4298 беше изплатен и отрицателната се набави по познатият начин. - Къде се скриха ~ 0,05 от планираните ,или по какви причини ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Сборището мина гладко, секси кулите - пълни, г-н Борисов каза тужната за мнозина новина - че вече там няма да се снимат любимите им Български сериали, защото няма място - и защото кинаджиите нанасят повече поражения, отколкото е файдата от тах, останалите свободни площи са под 500 метра, така че Тони и Фортиссов имат твърде малко време да наемат кантора
              Приходите - растат, средната наемна цена на площите са около 11 евро на метър, гласувахме си дивидентец - около 0.2229 кинта бруто - с една дума - да.
              Това, че ти незнаеш не означава, че ние не сме го наели

Коментар

• Сборището мина гладко, секси кулите - пълни, г-н Борисов каза тужната за мнозина новина - че вече там няма да се снимат любимите им Български сериали, защото няма място - и защото кинаджиите нанасят повече поражения, отколкото е файдата от тах, останалите свободни площи са под 500 метра, така че Тони и Фортиссов имат твърде малко време да наемат кантора
                Приходите - растат, средната наемна цена на площите са около 11 евро на метър, гласувахме си дивидентец - около 0.2229 кинта бруто - с една дума - да.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Дружеството е много добро. Мениджмънтът успя да запълни кулите, за което поздравления.
                  Забелязвам, че усилията са в посока групата да намали кредитите си !!!!!!!!!

Коментар

• Благодаря Рафи, златен си ! Той Импето пак е отишал да пие бира в криптата сигурно....

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      Благодаря за инфото!
                      Иначе нещо не разбирам с тези 12%? Искаш да кажеш, че кулите са пълни на 88%, но се взимат наеми от други обекти на приблизителна стойност 12% от кулите ли?
                      Не, кулите са почти 100%, но имат още 69 обекта пpъснати в стpаната- те имат около 12% незаетост.

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
                        Събpанието мина споpед очакванията. Кулите са пълни почти 100%. 12-те % незаети площи са за сметка на дpугите обекти в актива на дpужеството. УС иска да намали кpедита до 20 млн и тогава да се мисли за дpуги пpидобивки. Споpед мен ще има добpи вpемена за тази позиция по-pано от очакваното.
                        Благодаря за инфото!
                        Иначе нещо не разбирам с тези 12%? Искаш да кажеш, че кулите са пълни на 88%, но се взимат наеми от други обекти на приблизителна стойност 12% от кулите ли?
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Моля някой да разкаже за бедните провинциалисти!!!
                          Импе, Рафал?

Събpанието мина споpед очакванията. Кулите са пълни почти 100%. 12-те % незаети площи са за сметка на дpугите обекти в актива на дpужеството. УС иска да намали кpедита до 20 млн и тогава да се мисли за дpуги пpидобивки. Споpед мен ще има добpи вpемена за тази позиция по-pано от очакваното.

Коментар

Моля някой да разкаже за бедните провинциалисти!!!
                            Импе, Рафал?
                            еее....бате Тони не ти отива ролята на бедния провинциалист...така да се каже не сте един за друг

Коментар

• Моля някой да разкаже за бедните провинциалисти!!!
                              Импе, Рафал?

Коментар

• някой ако е бил на събранието ако са казали нещо интересно може да сподели

Коментар

Working...
                                X