Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеФорти, нещо са те тръкнали? пиши на лични.
И кво сега на мен ДСК кога ще ми дадат ипотечен кредит на 3%
в този сайт отдавна не пиша на лични поради сериозни опасения за внимателно преглеждане на кореспонденцията не само от мен
чакай сега да ме изтрият отново
Коментар
-
според мен докато ЕЦБ не качи лихвите кулите ще са най-добрият АДСИЦ на БФБ. Вече после какво ще става нещата са толкова динамични - брефа как им паднаха приходите от лихви по депозити, сега да видим дали ще се закрепят с новата офис сграда...
иначе кулите и да вдигат капитала няма да е фатално, то сега дивидента отива над 10% ма при 3% заем да набираш капитал си е грехота
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеевтините пари от супер марио стигнаха и до нас много добре са направили според мене пък времето ще покаже
От друга страна вноските сигурно са намалени и може да спре това непрекъснато увеличение на капитала, как мислите?
Коментар
-
айде заема е предоговорен, че има и гратисен срок, като гледам
при 3% обща лихва - правилно ли разбирам?
браво бе и печалбата е повече от миналия период!!!
Г-н Борисов ще Ви черпя една лимонада на свадбата на щерката
Живи и здрави!Last edited by tony1975; 30.07.2014, 13:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ElBombero Разгледай мнениеhttp://www.capital.bg/biznes/kompani...velichenie_na/
Пред "Капитал Daily" от "Софарма имоти" заявиха, че прекратяването на процедурата не означава пълен отказ от нея и че след като преработят проспекта, ще внесат в КФН нов вариант за увеличение на капитала.
Коментар
-
http://www.capital.bg/biznes/kompani...velichenie_na/
Пред "Капитал Daily" от "Софарма имоти" заявиха, че прекратяването на процедурата не означава пълен отказ от нея и че след като преработят проспекта, ще внесат в КФН нов вариант за увеличение на капитала.
Коментар
-
"Съгласно чл. 100 к от ЗППЦК, Ви уведомяваме, че с Решение № 663-Е от 16 юли 2014 г. на Комисията за финансов надзор отказва да потвърди внесения с писмо, вх.№ РГ-05-1270-3 от 03.07.2014 г. корегиран Проспект за първично публично предлагане на емисия в размер на 1 228 070 броя безналични акции, с право на глас и номинална стойност от 1 лев и емисионна стойност от 2,85 лева на всяка, издадени от “СОФАРМА ИМОТИ“ АДСИЦ.
В тази връзка Съветът на директорите на “СОФАРМА ИМОТИ“ АДСИЦ на свое заседание от 21.07.2014 год. взе решение да прекрати процедура по увеличаване на капитала на “СОФАРМА ИМОТИ“ АДСИЦ по реда на чл. 112 и сл. от ЗППЦК чрез издаване на нови 1 228 070 броя безналични акции, с право на глас и номинална стойност от 1 лев и емисионна стойност от 2,85 лева на всяка акция. Съветът на директорите отменя и решението за увеличаване на капитала на “СОФАРМА ИМОТИ“ АДСИЦ по реда на чл. 112 и сл. от ЗППЦК чрез издаване на нови 1 228 070 броя безналични акции, с право на един глас и номинална стойност от 1 лев и емисионна стойност от 2,85 лева всяка една, взето на свое заседание от 25.04.2014 г."
А сега де, а дивидента откъде?Last edited by 15%; 22.07.2014, 18:44.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар