Първоначално изпратено от vendetta89
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеа един ден кат се изплатят дълговете ще има ли пак увеличения, за да се плаща дивидент?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеда нов съм...извинявай но би ли споделил нещо с нов ...от това което пропускамdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеСъбраните средства от емисията не вярвам да се използват само за плащания по лихви.Не е ли целта покриване и на части от главницата с цел по скорошно погасяване на заема и намаляне като цяло на задлажнялостта на дружеството?! Според мен емисията ще бъде изпълнена ...дори без дребните акционери. Ще видим много скоро.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Събраните средства от емисията не вярвам да се използват само за плащания по лихви.Не е ли целта покриване и на части от главницата с цел по скорошно погасяване на заема и намаляне като цяло на задлажнялостта на дружеството?! Според мен емисията ще бъде изпълнена ...дори без дребните акционери. Ще видим много скоро.
Коментар
-
наемите са вързани с инфлацията в ЕС, но печалбата се изяжда от покачване на разходите за ОД, които са вързани с нетните активи
По-ниските фин.разходи за лихви се "нулират" ,приблизително, от новите акции - това що се отнася до очаквания дивидент, който би трябвало да е около последния.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Инфлацията в еврозоната се ускорява до 1,5%
http://www.investor.bg/novini/130/a/...-do-15-245840/
Доколкото си спомням договорите на Софарма имоти АДСИЦ се индексират с инфлацията в еврозоната. Значи около 150 хил. лв. на година повече приходи от наеми, ако годишните са около 10 млн. лв.
И съответно около 3% повече печалба, защото тя е около 6 млн. лв. годишно
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции
Коментар
-
http://www.sopharma-imoti.com/korporativen-kalendar
Според сайта, изплащането на дивидента, ще започне на 30.09
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение1. Защо не се прекръсти на "СФ Имот"?! Така или иначе става въпрос май само за една сграда;
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
E и аз изказах мнение, дали знам или не знам не съм сигурен, но всеки ден влизам там и живея на 200 м. Така, че не знам какво да отговоря.
Ще говоря както си искам, изказах мение, а това дали имам елементарни познания очевидно ти си квалифициран да го определиш.
Аз нямам, не съм имал и няма да имам тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
1. Не става въпрос за един имот.
2. Знаеш ли кои фирми заемат в момента СБЦ и каква е вероятността да се прехвърлят в други офиси?
Може би съм малко хаплив, но защо говориш някак отвисоко при положение, че нямаш елементарни познания за една от най-простите и ясни компании? Като не си сигурен в нещо - попитай, тук има достатъчно читави хора, които ще ти отговорят. И за да не кажеш, че съм пристрастен и си хваля шитове, искам да те уверя, че нямам нито 1 акция тук. Не знам защо, но просто реших и аз да кажа нещо по темата.
Ще говоря както си искам, изказах мение, а това дали имам елементарни познания очевидно ти си квалифициран да го определиш.
Аз нямам, не съм имал и няма да имам тук.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Да кажа и аз нещо по темета:
1. Защо не се прекръсти на "СФ Имот"?! Така или иначе става въпрос май само за една сграда;
За офис сградите, кой кога и как ще наема тези допълнителни 500 к м2 дори не ми се мисли. Предполагм кол центрове и ИТ. Дано!
2. Знаеш ли кои фирми заемат в момента СБЦ и каква е вероятността да се прехвърлят в други офиси?
Може би съм малко хаплив, но защо говориш някак отвисоко при положение, че нямаш елементарни познания за една от най-простите и ясни компании? Като не си сигурен в нещо - попитай, тук има достатъчно читави хора, които ще ти отговорят. И за да не кажеш, че съм пристрастен и си хваля шитове, искам да те уверя, че нямам нито 1 акция тук. Не знам защо, но просто реших и аз да кажа нещо по темата.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
първите са в холандия където е 15%, вторите в хонг конг където е 0%
електронната търговия докато ги убие има много години - 20 години от листването на амазон и моловете още никнат като гъби
Да кажа и аз нещо по темета:
1. Защо не се прекръсти на "СФ Имот"?! Така или иначе става въпрос май само за една сграда;
2. Електронната търговия убва здраво, последователно и агресивно досегашния модел на търговия. Наблюдавам един АСИЦ ( Goodman Group) - Amazon case study
Amazon locations across Europe- France: 4 locations - 196,000 sqm
- Germany: 7 locations - 694,700 sqm
- Poland: 1 location - 123,469 sqm
- UK: 1 location - 75,068 sqm
За офис сградите, кой кога и как ще наема тези допълнителни 500 к м2 дори не ми се мисли. Предполагм кол центрове и ИТ. Дано!
Last edited by Minka; 15.08.2017, 22:19.
- 1 like
Коментар
Коментар