Първоначално изпратено от snaky
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
точно защото е предвидима. най-добрият депозит в момента е под процент, много от хората на бфб ги е страх да инвестират в чужбина да кажем например в АДСИЦ като Wereldhave дето е на p/e от 11.38 и има дивидент 7.51%. та затова блъскат в СФИ на 4.1%http://www.proflashgame.com
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
точно защото е предвидима. най-добрият депозит в момента е под процент, много от хората на бфб ги е страх да инвестират в чужбина да кажем например в АДСИЦ като Wereldhave дето е на p/e от 11.38 и има дивидент 7.51%. та затова блъскат в СФИ на 4.1%Както знаем от Костолани, на борсата всичко е възможно, дори и противоположното
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
Единственото, което мен би ме притеснявало, е фактът, че компания с придвидими парични потоци и силно ограничен ръст на печалбата се търгува при цена/печалба 19.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
АДСИЦ по закон е задължен да разпределя дивидент, друг вариант няма. А и не виждам какво се притеснявате, когато компанията има стабилната покрепа на мажоритаря. В края на 2020 година заемът трябва да е изплатен. Доколкото си спомням, ръководството имаше сериозни планове и за след края на погасяването на заема, но дотогава има доста време.
Единственото, което мен би ме притеснявало, е фактът, че компания с придвидими парични потоци и силно ограничен ръст на печалбата се търгува при цена/печалба 19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Първият път ще се "прежалят", после ще спрат да изплащат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
ами ако няма желаещи да купуват новите акции на 6,5 лв. с какво ще плащат дивидента..?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеа един ден кат се изплатят дълговете ще има ли пак увеличения, за да се плаща дивидент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеа един ден кат се изплатят дълговете ще има ли пак увеличения, за да се плаща дивидент?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеда нов съм...извинявай но би ли споделил нещо с нов...от това което пропускам
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеСъбраните средства от емисията не вярвам да се използват само за плащания по лихви.Не е ли целта покриване и на части от главницата с цел по скорошно погасяване на заема и намаляне като цяло на задлажнялостта на дружеството?! Според мен емисията ще бъде изпълнена ...дори без дребните акционери. Ще видим много скоро.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Събраните средства от емисията не вярвам да се използват само за плащания по лихви.Не е ли целта покриване и на части от главницата с цел по скорошно погасяване на заема и намаляне като цяло на задлажнялостта на дружеството?! Според мен емисията ще бъде изпълнена ...дори без дребните акционери. Ще видим много скоро.
Коментар
Коментар