IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    незнам, бъдещето е тъмно
    абе нали знаеш че тъмната страна има акции в кулите - споко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Красиви, могъщи и секси сули - кефят ме, жалко само, че вече няма де в тях да се снимат хубави Български филми.
      Предлагам заглавие на филм - " Падането на двете кули ".......

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        факт - опитах се да се изразя шеговито, какво ще се промени?
        незнам, бъдещето е тъмно

Коментар

Имаш неточност - СФИ предлага услуги на Софарма и Софарма трейдинг, като за това те и плащат. За мен нито една от страните не е ощетена, а и има възможност за промени в бъдеще.
          факт - опитах се да се изразя шеговито, какво ще се промени?

Коментар

както често се е шегувал мениджмънта на СОФАРМА, те са стиснати хора(в добрия смисъл на думата), когато става дума за разходи и спонсориране.
            СФИ е един законен начин да се дръпнат част от паричките на СОФАРМА и СФТРД
            пИчелят непИчелят - наем трябва да се плаща, а от него 90% за нас , хайде да видим отчета на господин Борисов с гратисния период на новия кредит и микроскопичната лихва. Да видим сега ще Ви черпя ли лимонаТа на сватбата на дъщерята или цъ?
            ще записваме ли, няма ли - какво стана с това увеличение?

п.с.
            днес пак търсене и тук и при трейдинга - страхотия, чак не ми се вярваше че на тия цени ще е така!!!
            Имаш неточност - СФИ предлага услуги на Софарма и Софарма трейдинг, като за това те и плащат. За мен нито една от страните не е ощетена, а и има възможност за промени в бъдеще.

Коментар

• както често се е шегувал мениджмънта на СОФАРМА, те са стиснати хора(в добрия смисъл на думата), когато става дума за разходи и спонсориране.
              СФИ е един законен начин да се дръпнат част от паричките на СОФАРМА и СФТРД
              пИчелят непИчелят - наем трябва да се плаща, а от него 90% за нас , хайде да видим отчета на господин Борисов с гратисния период на новия кредит и микроскопичната лихва. Да видим сега ще Ви черпя ли лимонаТа на сватбата на дъщерята или цъ?
              ще записваме ли, няма ли - какво стана с това увеличение?

п.с.
              днес пак търсене и тук и при трейдинга - страхотия, чак не ми се вярваше че на тия цени ще е така!!!
              Last edited by tony1975; 07.10.2014, 18:31.

Коментар

ако съм на твое място няма да се чудя за няколко стотинки
                направо ще купя, все пак не си от едежневните търговци, а дългосрочни
                абе и аз съм един дългосрочен.... 5години и все ме сърбят ръцете за врътки!!!

Коментар

е стига вдигахте де - чичо Оги ти ли си?!?!
                  ако съм на твое място няма да се чудя за няколко стотинки
                  направо ще купя, все пак не си от едежневните търговци, а дългосрочни

Коментар

• Красиви, могъщи и секси сули - кефят ме, жалко само, че вече няма де в тях да се снимат хубави Български филми.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• е стига вдигахте де - чичо Оги ти ли си?!?!

Коментар

• приходите вече са 10млн годишно, ако екстраполираме 1H, от тях 2млн да са за такси, ОД и разходи, 1млн. за това - онова, остават 7млн с които да се погасява дълга(защото дивидента се изплаща знаем как)! т.е. викам за 4-5години заема е изплатен?

Коментар

• Коментар

"Карфур преговаря за покупка на Пикадили" - да намяме скоро Карфур на 1-вия етаж?
                            То и да има, не е кой знае какво постижение като ниво на магазин.
                            Пък и е доста малко пространството за голяма верига като Карфур.
                            Сградите са на доста високо ниво и си мисля, че ще е по-подходящо
                            нещо по-престижно да има като наемател.

Коментар

• "Карфур преговаря за покупка на Пикадили" - да намяме скоро Карфур на 1-вия етаж?

Коментар

• 2,7млн печалба за H1, ако се запази....=5,4млн за годината.
                                90% за дивидент са около 4,85млн към 17млн акции догодина, прави около 28стинки дивидент , ще запиша скромните ми полагащи се права!

Коментар

Working...
                                X