Първоначално изпратено от Joz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
тук май няма да дочакам да запиша..... ама то самото записване си е за големите! ето примерно имам 1000акции, 100 акции да запиша са 290лв +10лв такси за посредника =300лв, а на пазарна пак са толкова! Айде тогава нема нужда да обикалям по посредници да попълвам документи да им пълня гушката с таксички от 10лв
Поздрави, айде давайте хубавия отчет че няма нищо за четене през уикенда!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lpef Разгледай мнениеПичове, кога го чакаме тук дивидента?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lpef Разгледай мнениеПичове, кога го чакаме тук дивидента?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеВземи кредит и купувай!
от тук не ми дават повече - ненадежден
от друго място - може би, ама не много повече от настоящия, т.е. няма ефект от нови кредити
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепрогнозата беше общо за компанията, не само за кулите
ех да имах тук един 100 000 акции , еееееехххххххххххххх“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнениеПонеже зех около 500 акции и тука тая и миналата седмица, можете ли да ми кажете дали правилно съм разбрал, че дивидентът за 2013 г. все още не е изплатен? И, ако не е, аз ще получа ли такъв?
Това ще е неочаквана изненада
БЕЗ ИЗНЕНАДИ , за тази година !
Коментар
-
Понеже зех около 500 акции и тука тая и миналата седмица, можете ли да ми кажете дали правилно съм разбрал, че дивидентът за 2013 г. все още не е изплатен? И, ако не е, аз ще получа ли такъв?
Това ще е неочаквана изненадаLast edited by Pastir2; 13.10.2014, 16:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениея, ама тя великата КФН е забранила на Медика да се мести в кулите
чичо Оги да му кажеш на Боко да си събира вересиите от КФН, че аман!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепрогнозата беше общо за компанията, не само за кулите
ех да имах тук един 100 000 акции , еееееехххххххххххххх
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеТони, няколко дни пpеди 30.09 КФН налага ПАМ за гласуване на pешенията на ИОСА. Така, че явно ще има ново събpание. Колкото до СФИ, съгласен съм с pазсъжденията и цифpите, като бих добавил, че дpужеството има 57 или 59 дpуги обекта, които чpез наем или пpодажба биха оказали положително влияние на pезултатите. Чакам отчета за тpето тpимесечие.
ех да имах тук един 100 000 акции , еееееехххххххххххххх
Коментар
-
SFI
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениея, ама тя великата КФН е забранила на Медика да се мести в кулите
чичо Оги да му кажеш на Боко да си събира вересиите от КФН, че аман!
Коментар
-
чичо Оги да му кажеш на Боко да си събира вересиите от КФН, че аман!
Коментар
Коментар