IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
    Дати?

Коментар

• Честито

http://www.infostock.bg/infostock/co...hi-kapitala-si

Коментар

• тук май няма да дочакам да запиша..... ама то самото записване си е за големите! ето примерно имам 1000акции, 100 акции да запиша са 290лв +10лв такси за посредника =300лв, а на пазарна пак са толкова! Айде тогава нема нужда да обикалям по посредници да попълвам документи да им пълня гушката с таксички от 10лв

Поздрави, айде давайте хубавия отчет че няма нищо за четене през уикенда!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от lpef Разгледай мнение
          Пичове, кога го чакаме тук дивидента?
          Срока е до 31.12.2014 г - пише го в протокола от ОСА

Коментар

• Първоначално изпратено от lpef Разгледай мнение
            Пичове, кога го чакаме тук дивидента?
            За коя година ?
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Пичове, кога го чакаме тук дивидента?
              Lian4o Private Equity Fund

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                Вземи кредит и купувай!

от тук не ми дават повече - ненадежден
                от друго място - може би, ама не много повече от настоящия, т.е. няма ефект от нови кредити

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  прогнозата беше общо за компанията, не само за кулите
                  ех да имах тук един 100 000 акции , еееееехххххххххххххх
                  Вземи кредит и купувай!
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
                    Понеже зех около 500 акции и тука тая и миналата седмица, можете ли да ми кажете дали правилно съм разбрал, че дивидентът за 2013 г. все още не е изплатен? И, ако не е, аз ще получа ли такъв?

Това ще е неочаквана изненада

БЕЗ ИЗНЕНАДИ , за тази година !

Коментар

• Понеже зех около 500 акции и тука тая и миналата седмица, можете ли да ми кажете дали правилно съм разбрал, че дивидентът за 2013 г. все още не е изплатен? И, ако не е, аз ще получа ли такъв?

Това ще е неочаквана изненада
                      Last edited by Pastir2; 13.10.2014, 16:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        я, ама тя великата КФН е забранила на Медика да се мести в кулите

чичо Оги да му кажеш на Боко да си събира вересиите от КФН, че аман!
                        Че как така КФН ще каже на една ЧАСТНА компания де да си тури офисът? Ако искаме, ще настаним Медика у нас, в холът !!! Тия кафеджии нещо се вземат много насериозно, почнаха да се мислят за хора, а не за опашати макаци, дето чакат някой да им подхвърли бананата !!! Стара планина ги осъдиха, ама те не си вземат поука !!!
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          Не виждам какво ти пречи да имаш 100 000 . Започваш купуваш, купуваш и на събранието вдигаш бройката- трудно ли е .
                          Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
                            Тони, няколко дни пpеди 30.09 КФН налага ПАМ за гласуване на pешенията на ИОСА. Така, че явно ще има ново събpание. Колкото до СФИ, съгласен съм с pазсъжденията и цифpите, като бих добавил, че дpужеството има 57 или 59 дpуги обекта, които чpез наем или пpодажба биха оказали положително влияние на pезултатите. Чакам отчета за тpето тpимесечие.

Коментар

• SFI

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Тони, няколко дни пpеди 30.09 КФН налага ПАМ за гласуване на pешенията на ИОСА. Така, че явно ще има ново събpание. Колкото до СФИ, съгласен съм с pазсъжденията и цифpите, като бих добавил, че дpужеството има 57 или 59 дpуги обекта, които чpез наем или пpодажба биха оказали положително влияние на pезултатите. Чакам отчета за тpето тpимесечие.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

каква е причината?

Коментар

Working...
                                X