If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е де!
Просто показвам в 6часа пм къде е пълно и кой работи. Не съм всеки ден в Сф и сигурно има и други които се питат . Пари не ща - аз съм ентусиаст налЕ знаеш
мойта средна тук е 2,66(със последните ми скромни покупки), така че 10% мисля да докарам
Поздрави на Рафал, който днес бе моя добра и интересна компания!!!
Пип, ако всички сме еднакви, ако разсъждаваме по един и същи начин- кой ще печели, кой ще губи? Пазара се движи точно от това, че по различен начин разсъждаваме. А за снимката- поздравления Тони - видяхме се и добре прекарахме. Живота не е само борса - има и по-приятни моменти - снимката ти символизира това твърдение.
Така е, дано аз не съм правия и да направи някой лев човека тука.
Просто искам да го предпазя от една от най големите грешки по борсите - "влюбването", емоционалната обвързаност с някаква си там хартия.
В края на краищата всички те са достойни само за вц-то.....ама след като сме си взели профитите
Тонка, спри се малко бе човек, осъзнай се,ставаш умилително смешен с твоята обсесея.
Не ти действа добре чичката ти да знайш
И колко дивидент ще вземеш туканка за сметка на новите папири де ви дави твоя родственик с тях.
7% ще ги стигнеш ли...съмнява ме. И на какви цени ? И с какъв рисков профил ?
Та аз от вчера вече ги имам чисто тия 7% дивита на нисето.
На целия портфейл,ликвидни, диверсифицирани, половината ежемесечни и в долари при това.
Да пожелаем все пак успехи де...
Пип, ако всички сме еднакви, ако разсъждаваме по един и същи начин- кой ще печели, кой ще губи? Пазара се движи точно от това, че по различен начин разсъждаваме. А за снимката- поздравления Тони - видяхме се и добре прекарахме. Живота не е само борса - има и по-приятни моменти - снимката ти символизира това твърдение.
Тонка, спри се малко бе човек, осъзнай се,ставаш умилително смешен с твоята обсесея.
Не ти действа добре чичката ти да знайш
И колко дивидент ще вземеш туканка за сметка на новите папири де ви дави твоя родственик с тях.
7% ще ги стигнеш ли...съмнява ме. И на какви цени ? И с какъв рисков профил ?
Та аз от вчера вече ги имам чисто тия 7% дивита на нисето.
На целия портфейл,ликвидни, диверсифицирани, половината ежемесечни и в долари при това.
Моя грешка, А е по-тъмна, не Б. Но може да е заради работното време, все пак минах към 18 и нещо. Иначе заетостта на имотите на компанията мисля че беше към 90% според проспекта, което е добро ниво.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Бате Тони идва утре да нагледа имота!!!
И ако оная вода още стои там до ескалатора няма да се разберем с Телекомплект!
Аз редовно си ги гледам, работя на една спирка от там. Бтв вчера вечерта като минах, забелязах, че в кула А светят повече лампи от кула Б. Във втората ли щяха да се нанасят Медика?
Иначе за дивидента, практиката изглежда е да се плаща след увеличенията на капитала, така че очаквам подарък към коледа
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Началната дата за търговия с правата от увеличението на капитала на Софарма имоти АДСИЦ на борсата е 18.11.2014 г., а крайната - 01.12.2014 г., съобщи дружеството чрез БФБ.
Начална дата за прехвърляне на правата е 18.11.2014 г., а крайната - 03.12.2014 г. Датата на аукциона за неизползваните права е 10.12.2014 г. Началната дата за записване на акциите е 18.11.2014 г., а крайната - 29.12.2014 г.
Последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството на борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала е 05.11.2014 г.
Борсовият член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала е София интернешънъл секюритиз АД, а банката, в която да бъде открита набирателна сметка, е Райфайзенбанк /България/ ЕАД.
Коментар