IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• стана ми интересно кулите като са заложени за кредита то те трябва ли и да са застраховани

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      крайния срок за внасяне е 29.12, но мисля че основните акционери ще внесат доста по-рано, за да бъде изплатен дивидента преди 30.12
      Хм, не мисля че могат да ползват пари от увеличението на капитала, преди да е вписано в Търговския регистър.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
        ами ако не измислят нещо ново го чакам първите дни догодина - ти нали като гледаш отчета виждаш че пари няма
        крайния срок за внасяне е 29.12, но мисля че основните акционери ще внесат доста по-рано, за да бъде изплатен дивидента преди 30.12

Коментар

• е де!
          Просто показвам в 6часа пм къде е пълно и кой работи. Не съм всеки ден в Сф и сигурно има и други които се питат . Пари не ща - аз съм ентусиаст налЕ знаеш

мойта средна тук е 2,66(със последните ми скромни покупки), така че 10% мисля да докарам
          Поздрави на Рафал, който днес бе моя добра и интересна компания!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
            Пип, ако всички сме еднакви, ако разсъждаваме по един и същи начин- кой ще печели, кой ще губи? Пазара се движи точно от това, че по различен начин разсъждаваме. А за снимката- поздравления Тони - видяхме се и добре прекарахме. Живота не е само борса - има и по-приятни моменти - снимката ти символизира това твърдение.
            Така е, дано аз не съм правия и да направи някой лев човека тука.

Просто искам да го предпазя от една от най големите грешки по борсите - "влюбването", емоционалната обвързаност с някаква си там хартия.
            В края на краищата всички те са достойни само за вц-то.....ама след като сме си взели профитите

Коментар

• Тони

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Тонка, спри се малко бе човек, осъзнай се,ставаш умилително смешен с твоята обсесея.
              Не ти действа добре чичката ти да знайш

И колко дивидент ще вземеш туканка за сметка на новите папири де ви дави твоя родственик с тях.
              7% ще ги стигнеш ли...съмнява ме. И на какви цени ? И с какъв рисков профил ?

Та аз от вчера вече ги имам чисто тия 7% дивита на нисето.
              На целия портфейл,ликвидни, диверсифицирани, половината ежемесечни и в долари при това.

Да пожелаем все пак успехи де...
              Пип, ако всички сме еднакви, ако разсъждаваме по един и същи начин- кой ще печели, кой ще губи? Пазара се движи точно от това, че по различен начин разсъждаваме. А за снимката- поздравления Тони - видяхме се и добре прекарахме. Живота не е само борса - има и по-приятни моменти - снимката ти символизира това твърдение.

Коментар

18:00h
                Тонка, спри се малко бе човек, осъзнай се,ставаш умилително смешен с твоята обсесея.
                Не ти действа добре чичката ти да знайш

И колко дивидент ще вземеш туканка за сметка на новите папири де ви дави твоя родственик с тях.
                7% ще ги стигнеш ли...съмнява ме. И на какви цени ? И с какъв рисков профил ?

Та аз от вчера вече ги имам чисто тия 7% дивита на нисето.
                На целия портфейл,ликвидни, диверсифицирани, половината ежемесечни и в долари при това.

Да пожелаем все пак успехи де...

Коментар

• 18:00h

Attached Files

Коментар

• Моя грешка, А е по-тъмна, не Б. Но може да е заради работното време, все пак минах към 18 и нещо. Иначе заетостта на имотите на компанията мисля че беше към 90% според проспекта, което е добро ниво.
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Бате Тони идва утре да нагледа имота!!!
                      И ако оная вода още стои там до ескалатора няма да се разберем с Телекомплект!
                      Аз редовно си ги гледам, работя на една спирка от там. Бтв вчера вечерта като минах, забелязах, че в кула А светят повече лампи от кула Б. Във втората ли щяха да се нанасят Медика?

Иначе за дивидента, практиката изглежда е да се плаща след увеличенията на капитала, така че очаквам подарък към коледа
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Бате Тони идва утре да нагледа имота!!!
                        И ако оная вода още стои там до ескалатора няма да се разберем с Телекомплект!

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
                          Какво стана с дивидентите тука?
                          ами ако не измислят нещо ново го чакам първите дни догодина - ти нали като гледаш отчета виждаш че пари няма

Коментар

• Какво стана с дивидентите тука?

Коментар

• (6S6 / SFI)

Началната дата за търговия с правата от увеличението на капитала на Софарма имоти АДСИЦ на борсата е 18.11.2014 г., а крайната - 01.12.2014 г., съобщи дружеството чрез БФБ.

Начална дата за прехвърляне на правата е 18.11.2014 г., а крайната - 03.12.2014 г. Датата на аукциона за неизползваните права е 10.12.2014 г. Началната дата за записване на акциите е 18.11.2014 г., а крайната - 29.12.2014 г.

Последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството на борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала е 05.11.2014 г.

Борсовият член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала е София интернешънъл секюритиз АД, а банката, в която да бъде открита набирателна сметка, е Райфайзенбанк /България/ ЕАД.

Коментар

Дати?

Не си забелязал датите - не простимо

-http://www.investor.bg/novini-i-analizi/339/a/tyrgoviiata-s-pravata-ot-uvelichenieto-na-sofarma-imoti-zapochva-na-18-noemvri--183186/

Коментар

Working...
                                X