Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДай по рязък старт в ПОНЕДЕЛНИК , а аз ще се включа от вторник
-- начална дата за търговия на правата на борсата: 18.11.2014 г.;
- крайна дата за търговия на правата на борсата: 01.12.2014 г.
благодаря за съркастичната бележка!
п.п. и нова оптика има - точно до аптеката! сега като лапнаха Пикадили - дали ще остане магазина там?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМда +100 000лв на година от Медика!
Поздрави на акционерите!
Айде от понеделник ще купуваме ли още права?
Дай по рязък старт в ПОНЕДЕЛНИК , а аз ще се включа от вторник
-- начална дата за търговия на правата на борсата: 18.11.2014 г.;
- крайна дата за търговия на правата на борсата: 01.12.2014 г.
Коментар
-
Ох, слава богу, че сборището е минало и без мене – опасявах се, че може да има проблем поради известните ти, Тони, обстоятелства.
Не че толкова ного важно за Имотаджийското – тия 100 Б няма и стотинка на акция, но 0.6 стинки.Last edited by Императорът; 15.11.2014, 12:12.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Мда +100 000лв на година от Медика!
Та онази петък вечер Пиб ме ядоса и забравих, та се сетих какво още да ви кажа за това което видях в търговската част:
На 1 ет има само един магазин свободен - втория по ред срещу ЛаПастариа. Мисля че при положение че Мтел и Виваком имат офиси, би било редно и Теленор да предложи услугите си на работещите в сградите.
На 1-вия етаж до ескалатора(под кула А) има направена картинна галерия - само не разбрах наематели ли са или са част от обекта.
На 2-ри етаж май има 1-2 малки пространства празни. Много готини офиси са направили точно над входа който гледа към метрото - там пространството дълго стоеше празно и така доста добре са го уплътнили. Има си млади хора там бачкащи на компютри и така че не е магазин а офис. Фитнеса си беше пълен в петък. Хубав ресторант са направили на 2-рия етаж PURE май се казваше - доста луксозно и елегантно изглеждаше, ама са малки масичките - не става за събиране между оса-та на СОФАРМА
Та това е - залите на 3-тия етаж се ползват, капе си наемче там, ама много топло беше бе - системата ли не работи - свари ми се мозъка .
Това видя, бате Ви Тони пийна кафенце срещу входа на Кула А, ама заключих че немога да работя там..... Много каки ей завъртя ми се главата - не мога да се концентрирам
Поздрави на акционерите!
Айде от понеделник ще купуваме ли още права?Last edited by tony1975; 15.11.2014, 12:23.
Коментар
-
УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
С настоящото Ви информираме, че на 14.11.2014 г. се проведе извънредно Общо събрание на акционерите на „МЕДИКА” АД.
Общото събрание овласти Управителния съвет на „МЕДИКА” АД да извърши сделките по чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК, посочени в мотивирания доклад на Управителния съвет за целесъобразността и условията на сделките, приложен в писмените материали за Общото събрание.
Протоколът от Общото събрание на акционерите на „МЕДИКА” АД, проведено на 14.11.2014 г., ще Ви бъде изпратен в определения от закона срок.
Стойчо Пангев -
Изпълнителен директор на “МЕДИКА” АД
Нови наемателиdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениестана ми интересно кулите като са заложени за кредита то те трябва ли и да са застраховани
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекрайния срок за внасяне е 29.12, но мисля че основните акционери ще внесат доста по-рано, за да бъде изплатен дивидента преди 30.12
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеами ако не измислят нещо ново го чакам първите дни догодина - ти нали като гледаш отчета виждаш че пари няма
Коментар
-
е де!
Просто показвам в 6часа пм къде е пълно и кой работи. Не съм всеки ден в Сф и сигурно има и други които се питат . Пари не ща - аз съм ентусиаст налЕ знаеш
мойта средна тук е 2,66(със последните ми скромни покупки), така че 10% мисля да докарам
Поздрави на Рафал, който днес бе моя добра и интересна компания!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеПип, ако всички сме еднакви, ако разсъждаваме по един и същи начин- кой ще печели, кой ще губи? Пазара се движи точно от това, че по различен начин разсъждаваме. А за снимката- поздравления Тони - видяхме се и добре прекарахме. Живота не е само борса - има и по-приятни моменти - снимката ти символизира това твърдение.
Просто искам да го предпазя от една от най големите грешки по борсите - "влюбването", емоционалната обвързаност с някаква си там хартия.
В края на краищата всички те са достойни само за вц-то.....ама след като сме си взели профитите
Коментар
-
Тони
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТонка, спри се малко бе човек, осъзнай се,ставаш умилително смешен с твоята обсесея.
Не ти действа добре чичката ти да знайш
И колко дивидент ще вземеш туканка за сметка на новите папири де ви дави твоя родственик с тях.
7% ще ги стигнеш ли...съмнява ме. И на какви цени ? И с какъв рисков профил ?
Та аз от вчера вече ги имам чисто тия 7% дивита на нисето.
На целия портфейл,ликвидни, диверсифицирани, половината ежемесечни и в долари при това.
Да пожелаем все пак успехи де...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение18:00h
Не ти действа добре чичката ти да знайш
И колко дивидент ще вземеш туканка за сметка на новите папири де ви дави твоя родственик с тях.
7% ще ги стигнеш ли...съмнява ме. И на какви цени ? И с какъв рисков профил ?
Та аз от вчера вече ги имам чисто тия 7% дивита на нисето.
На целия портфейл,ликвидни, диверсифицирани, половината ежемесечни и в долари при това.
Да пожелаем все пак успехи де...
Коментар
Коментар