Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение3,9 лв., а преди това ще е и екс дивидент датата за 0,27 лв., значи тапата е на около 4,15 лв. преди дивидента и на 3,9 лв. след дивидента
емисионната е с около 10% над текущата
ако мениджмънтът на СФИ очаква увеличението да е успешно на макс, то значи очаква някой/и да плати с 10% над текущата цена
а може би не очаква и затова залага и успех на 50%, където цената пак си е 3,9 лв., а може би очаква неуспех на увеличението?
интересно
Не е препоръка. Имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
емисионната е с около 10% над текущата
ако мениджмънтът на СФИ очаква увеличението да е успешно на макс, то значи очаква някой/и да плати с 10% над текущата цена
а може би не очаква и затова залага и успех на 50%, където цената пак си е 3,9 лв., а може би очаква неуспех на увеличението?
интересно
Не е препоръка. Имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТука сте големи артисти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеДоста високо ми се вижда
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеИ моя таргет е 5 лева, но ще започна да правя сметки и да се замислям за продажба на около 4,60. Нещата за тази година изглеждат добре - Медика се нанесоха като наемател, лихвите по новия заем са по-ниски. Годишна печалба от 6 милиона изглежда постижима.
Иначе в близко бъдеще като най-добър потенциал за растеж виждам Адванса (очаквам повишения след като обявят дивидента на 31.03), Биовет и Агрия.
Адванс -1,13%
Биовет 0,00%
Агрия +13,82%
средно 4.23% все пакdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеКакво мислите за бонуса?
http://www.investor.bg/novini-i-anal...rektor-193473/
Точките за свързани лица мисля, че може да са за наеми на компании от групата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеКакво мислите за бонуса?
Точките за свързани лица мисля, че може да са за наеми на компании от групата.
Коментар
-
Какво мислите за бонуса?
Точките за свързани лица мисля, че може да са за наеми на компании от групата.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение3.Одобрява представените промени в устава на „Софарма Имоти” АДСИЦ, гр. София, които ще бъдат предложени за гласуване на редовното годишно общо събрание на акционерите на дружеството, което ще бъде насрочено за 28.05.2015 г.
от решенията на КФН от 17.4.2015г.
Кой ще ходи?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар