IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега разгледах по-подробно отчета и ми направи впечатление че са почти запълнени имотите вече - 91.5% спрямо 90.45% в края на 2014.
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      догодина на 5лв
      Ти сега почерпи, пък догодина си е отделно

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Бате Тони трябва да почерпи
        догодина на 5лв

Коментар

• Бате Тони трябва да почерпи

Коментар

• 4 лева
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
              иха единствено се надявам забавянето при оперативните парични потоци да е вследствие на врътките с дивидента и авансовите плащания в края на декември иначе екстра
              погасили са предсрочно доста кинти

През първото тримесечие на 2015г. дружеството е погасило предсрочно 3,094 х.лв. от сумата по кредита си за капиталови инвестиции към Банка ДСК ЕАД, като сумата е отнесена към последните вноски по погасителния план.
              общо са погасили 4,22 млн. лв. по кредити, от които 3,09 млн. лв. предсрочно

не е препоръка, имам акции

Коментар

• иха единствено се надявам забавянето при оперативните парични потоци да е вследствие на врътките с дивидента и авансовите плащания в края на декември иначе екстра

Коментар

• браво, резултата е супер. ако върви така догодина 30стинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
                    Дааа, добре им се получават нещата. Аз рано продадох (3.74), ама кво да се прави, не става всеки път на макс да е
                    Всеки си има таргет цена Важното е ти да си доволен защото дъна и върхове трудно се ловят. Златен лев например можех да продам на 1.50, но таргета ми беше 1.40 и не съжалявам

Коментар

• Дааа, добре им се получават нещата. Аз рано продадох (3.74), ама кво да се прави, не става всеки път на макс да е

Коментар

• http://x3news.com/download/?id=278257
                        Отчет, 2466 хил приходи, 1611 хил печалба. Най-после едно тримесечие да е над очакванията ми, очаквах към 1500 хил

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                          Изчакайте първо да излезне отчета
                          +1
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Само главния готвач знае, ма това няма никакво значение.
                            Тук човек с кеф може да си наблюдава как се кулинарства с щастливи жабета на бавен огън..
                            +1

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              А може би не искат да продават акции на дисконт. Който иска да не му се размива делът ще си записва на реалната стойност на активите. Нямам идея каква е реалната стойност на активите така че това горното е само предположение.
                              Само главния готвач знае, ма това няма никакво значение.
                              Тук човек с кеф може да си наблюдава как се кулинарства с щастливи жабета на бавен огън..

Коментар

• Изчакайте първо да излезне отчета

Коментар

Working...
                                X