Сега разгледах по-подробно отчета и ми направи впечатление че са почти запълнени имотите вече - 91.5% спрямо 90.45% в края на 2014.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедогодина на 5лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеиха единствено се надявам забавянето при оперативните парични потоци да е вследствие на врътките с дивидента и авансовите плащания в края на декември иначе екстра
През първото тримесечие на 2015г. дружеството е погасило предсрочно 3,094 х.лв. от сумата по кредита си за капиталови инвестиции към Банка ДСК ЕАД, като сумата е отнесена към последните вноски по погасителния план.
не е препоръка, имам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеДааа, добре им се получават нещата. Аз рано продадох (3.74), ама кво да се прави, не става всеки път на макс да еdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
http://x3news.com/download/?id=278257
Отчет, 2466 хил приходи, 1611 хил печалба. Най-после едно тримесечие да е над очакванията ми, очаквах към 1500 хилdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеИзчакайте първо да излезне отчетаХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСамо главния готвач знае, ма това няма никакво значение.
Тук човек с кеф може да си наблюдава как се кулинарства с щастливи жабета на бавен огън..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА може би не искат да продават акции на дисконт. Който иска да не му се размива делът ще си записва на реалната стойност на активите. Нямам идея каква е реалната стойност на активите така че това горното е само предположение.
Тук човек с кеф може да си наблюдава как се кулинарства с щастливи жабета на бавен огън..
Коментар
Коментар