IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честит рожден деееннн!!!!!!!!!

Коментар

• какво става- пазара пада, а тук не мърдаме?

п.п. ЧРД на Рафал. Да си жив и здрав!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
        Днес може и да я надуят тази акция. ДФ продават ЦКБ и купуват тук по малко.
        Дали ще има кой да им се върже
        Мнда.
        С илядоидвеста лЕ, яко влизат ...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
          Днес може и да я надуят тази акция. ДФ продават ЦКБ и купуват тук по малко.

Това го разбрахме и ДА, може и да поскъпне! Ще го имаме предвид!

Коментар

• Днес може и да я надуят тази акция. ДФ продават ЦКБ и купуват тук по малко.
            Bulls on BSE

Коментар

• Много е хубава, но не си падам по sinful investing
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                Е сметките тогава са си били за тогава. Ако не греша, за Q1 2013, 14 и 15 печалбата е 0.9млн, 1.3млн и 1.6млн т.е. оценката в момента е много по-различна в сравнение с преди две години
                Естествено - но и предвиждането важно е.

В моментът Имотаджийското ми е петата по могъщество `артия - след Трейдингът, Атерата, Жабокът и Жабешкото облизвация.

Апропо - замисляте ли се, че жабешките акции и облизвации са де факто частни валути, обезпечени със злато - нещо уникално поне за нашият пазар?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  преди време беше продал трейдинга на 2,2 и после го купи на 2,8 - пак врътка де
                  не знам защо въобще се мъчиш да правиш неща, от които традиционно няма смисъл, купуваш и чакаш !!!
                  Продал под 1/3 от акциите си.

Понякога добре да чакаш, понякога - да правиш врътки. Зависи от ситуацията. По твоята логика би трябвало и досега да си стискам акциите от Албена и Шератон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Най-после тествахме нивото 4 кинта - явно постъпих мъдро, като продадох част от Софармите си, за да допълня туканка.
                    преди време беше продал трейдинга на 2,2 и после го купи на 2,8 - пак врътка де
                    не знам защо въобще се мъчиш да правиш неща, от които традиционно няма смисъл, купуваш и чакаш !!!

Коментар

Хе-хе - тогава сбръках с прогнозата, но не съм купил на 4 лв, а доста по-ниско - не казвам, че съм направил врътката сега, но преди не ного скоро - когато Софармовата акция дори бе малко по-скъпа от Имотаджийската, тоест преди да се разминат вратоломно.
                      Е сметките тогава са си били за тогава. Ако не греша, за Q1 2013, 14 и 15 печалбата е 0.9млн, 1.3млн и 1.6млн т.е. оценката в момента е много по-различна в сравнение с преди две години
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        ??? купи на 4лв, а преди година чакаше под 2,4 и пазара те отнесе?!?!
                        Хе-хе - тогава сбръках с прогнозата, но не съм купил на 4 лв, а доста по-ниско - не казвам, че съм направил врътката сега, но преди не ного скоро - когато Софармовата акция дори бе малко по-скъпа от Имотаджийската, тоест преди да се разминат вратоломно.

Коментар

• НЕМА СЕ ПУАШИТЕ ПИЧУИ

Сделки
                          Филтър период от до ..
                          Дата и час*******Бр. акции****Ед. цена
                          10.01.2007*** 09:49 *** 30 ******27.100
                          10.01.2007*** 09:49**** 10 ******27.010
                          09.01.2007*** 12:35****40 ******28.500
                          09.01.2007*** 12:23 ****40 ******28.100
                          09.01.2007*** 12:23 **1160 ******28.490
                          09.01.2007*** 11:55 *****40 ******28.100
                          09.01.2007*** 11:33 *****63 ******28.000
                          09.01.2007*** 10:31 *****50 ******28.060
                          09.01.2007*** 10:24 *****17 ******28.000
                          09.01.2007*** 10:23 *****83 ******28.000
                          535 | 536 | 537 | 538 | 539 | 540 | 541 | 542 | 543

Все пак това се е случило и то в близката история , но цените трябва да се отнесът и към началния капитал, а той вече за кой път ще го увеличаваме???- трети ..четвърти...А по това време са били и само на терен може би ?
                          Не е препоръка за инвестиция !!!
                          Last edited by inta53; 08.05.2015, 23:57.

Коментар

• 07.10.2013г.

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            След увеличението на, цената би трябвало да падне поне с 10% - така е логическо.

Е, ще заложа офертичка на около 2.18 и още една - на 2.08 (напримерно казано).

Коментар

Най-после тествахме нивото 4 кинта - явно постъпих мъдро, като продадох част от Софармите си, за да допълня туканка.
                              ??? купи на 4лв, а преди година чакаше под 2,4 и пазара те отнесе?!?!

Коментар

• Най-после тествахме нивото 4 кинта - явно постъпих мъдро, като продадох част от Софармите си, за да допълня туканка.

Коментар

Working...
                                X