IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• нема Боби, просто Батя нали обича балоните и разправа за Софикса, та затва стана дума, па и Монбата като се бухне у Софикса и той да не забалони, тва имах предвид, па има други там, къде не са чак толкова, инак я ОРГ имам много мънинко /за съжаление де/

Коментар

• Ветре, стига го мъчи тоз ОРГ. Все ти е в устата. То и ние го дебнеме, ама не се знае

Коментар

• ..Да не говорим че като влезе в отбора на балонестите - Софикс, Монбат ще е сред дружествата с най-добри коефициенти...
        Батя, да знаеш само колко убаво ми става, като казваш за балоните Тва е чудно, къде ни подсещаш, тва е прекрасно. Виж пак обаче примерно ОРГ, дали не е по-голем балон от Монбат

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
          *имам акции от Монбат
          Това вече на всички е ясно
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Огледай се по пазара колко по-неперспективни бизнеси се търгуват при Р/Е от над 30 и тогава ми говори че акцията е скъпа.
            Хората купуват очаквания и така ще е и занапред.
            Да не говорим че като влезе в отбора на балонестите - Софикс, Монбат ще е сред дружествата с най-добри коефициенти. Така че цената сега е нормална за сегашните показатели, но след година като се удвоят и цената ще бъде почти двойна, бъди сигурен.

*имам акции от Монбат

Коментар

• ...Абе аз ,харесвам всички акции на тези цени делено на 2!!

Коментар

• Да, да ,така е ,но 8-8'50-- 10 -10'50 много често е само 1-2месеца а понякога 2-3 дни.Аз залагам на тази възможност.

Коментар

• Не очаквам катаклизъм разбира се, просто не харесвам акцията на тези цени, след една година ако още е на 9-10 лева може да се включа, ако изпълняват прогнозите си, към момента 8-8,50 е по-разумна цена за мен. Но това е нормално - едни харесват едни дружества, други други, всеки си знае неговото, тука само си изразяваме мнението.

Коментар

• Катаклизъм ли очакваш,та това не се случи дори когато оня брадат козел бутна кулите в САЩ,или беше само за часове.На нашата борса сме само 2-3000 ,ние я вдигнахме на крака ,но не сме в състояние да я съборим.И аз искам да занулим за да пазарувам ИХЛБЛ на 030ст.и
                    СФАРМ на 2лв.,ма няма да се получи.

Коментар

• Хайде бе, разходи се малко из моловете да видиш цени - балони, след 2 месеца същите неща на половин цена. Разбира се, че всеки се трепе да продава скъпо и да купува евтино - нали затова ви говоря тука. Само споделям мисли, всеки си знае какво търси. Късмет

Коментар

• Moshito,сигурно имам малко опит ,но не съм забелязал, някой някога ,някому, да се натиска да продава скъпо ,по- често е обратното.А и за гаджетата,какво лошо да ти правят мили очички за ради парички ,това си е също мъжки атрибут, като това в главата и това, което си подмятаме между левият и десният джоб и е между краката.Това са си достоинства и няма лошо да ни харесват заради това.:-)

Коментар

• Тук добре че Елана са добри менаджери на емисии акции - примери Монбат и Елана фонд за земеделска земя...двете техни емисии в Софикса - сини чипове...което не е малко...

Коментар

• Ами ако трябва да се включа в метафората ти - аз не обичам гаджета, които ми правят мили очички, само за да се уредят с парите ми.

Коментар

• Moshito явно има хора, които предпочитат гаджето да ги обича и други които ходят при жени които не ги обичат и им правят финтове.
                              От кои да бъдем искаш да ни кажеш ли?
                              Всеки ход е грешен!

Коментар

• Движението е нагоре-независимо сьс или без корекции.
                                Мисля че 11-12лв. е реално в двумесечна переспектива.

Коментар

X