IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мдам, TBI купува MONBAT - значи акцията се е стабилизирала вече......

Коментар

• Първоначално изпратено от La Costa
      А според мен, за да не го е яд човек трябва да има поне по 10 000, но и 100 000 от добрите акции пак не са много!
      Ех, и по 10 000 имам, ама те още не са станали от "добрите" Тепърва ще се развиват... А за 100 000 и нагоре май само HIMKO може да вземе човек без да си разваля диверсификацията на портфейла....
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• А според мен, за да не го е яд човек трябва да има поне по 10 000, но и 100 000 от добрите акции пак не са много!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
          Продавайте, продавайте! Вие и Топливо така ми продавахте! Ох, на батя гълъбчетата

имам акции, не е препоръка за покупко-продажба
          Батя, в интерес на истината и аз продадох малко тия дни, ама не защото съм песимист по позицията, а защото се бях така нагълтал с монбатки, че почна да ми пресяда Направо като боа нагълтала цял заек бях, диверсификацията на портфейла ми беше отишла на кино Та реших да освободя малко ресурс и за други песпективни позиции. Само ме е яд, че TOPL малко налапах, но ми се струва вече високо за да допълвам. Тия дни се сетих за статията за онова германско бабе инвеститор - според нея от хубавите акции трябва да имаш поне по 1000. Мисля си, че е право бабето
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Продавайте, продавайте! Вие и Топливо така ми продавахте! Ох, на батя гълъбчетата

Защо ли ми се струва, че ИПОто тук все още не е приключило? Или поне за Елана и още една дузина посредници не е съвсем приключило.

Коментар

Trai si 6te ni hvanat 4e si kupuvame evtino. palni si palni
              lipsata

Коментар

• Продавайте, продавайте! Вие и Топливо така ми продавахте! Ох, на батя гълъбчетата

Коментар

• те ВНС отдавна си го купуват и понеже са доста влязли си го и поддържат. Не мисля че кешират от Монбат заради ВНС.
                  Иначе моя хоризонт с Монбат е по-дългосрочен, над 1 година, като естествено и таргета ми е по-високо нещо над 15-16 лв. Батя добре беше аргументирал тази цена по-надолу.

Коментар

• INOX, ако наистина се връзваш така и се паникьосваш, трябва да внимаваш много за парите си. Тези реакции не са положителни за борсата.
                    Трябва да свикнеш по-бързо с движенията подобни на BHC от последните 4 сесии - как за 15 мин. от 3.98 отидоха на 3.40.
                    Акциите не вървят само нагоре.
                    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Благодаря ви за отговорите, братлета!
                      Надявам се , че вашия по-голям опит е по-сериозния аргумент в случая.А аз , че се шашкам-шашкам се, все пак съм любител.
                      Аз също разчитам на този таргет , който и вие сте посочили- около 12цата до 2 месеца.Дай Боже, както се казва...
                      Но все пак, това насочване към ВНС ме озадачи и като че ли ми присветва лампичката...в зелено...
                      Вие какво ще кажете по въпроса?

Коментар

• ИНОХ няма причина да се шашкаш толкова. Както капман изсипа, така и бенч марк и карол пълниха. Всеки си има нещо в главата и си действа според него. Хубавото е да има оборот, акциите да преминават от ръцете на песимистите в тези на оптимистите. Само така ще се отвори лесен път към 12-13 лв. както каза Хана.
                        Ето и Топливо се клатеше доста време на едни и същи цени и в един момент продавачите свършиха (или им дойде акъла) и позицията тръгна смело нагоре. Важното е че има здрав фундамент, другото си идва само.

Коментар

• като човек разгледа движението на МОНБАТ все едни изпипвания все едни спекулант, а компанията ей на придоби конкурент.

Пред две седмици 8.80 не можеше да се обърне а да стигне и айде изсипване. Сега пак същата работа, но на 9.80 ;-). Който му е твърда главата да си я чука

Коментар

• Първоначално изпратено от INOX
                            Молба за помощ/съвет
                            Леле, тия от Капман какво направиха, да му се не види...Ега си изсипването, егаси чудото...Разпродадоха си Монбатките , за да си накупят от Бълг.холд.компания /ВНС/...Направо ме върнаха в първи клас тия...

Колеги, моля ви за малко помощ.
                            Някой има ли идея защо го правят-да не би Капман да са от тези, които са напазарили най-много на ИПО-то или при първоначалното изсипване на акциите на краткосрочните спекуланти, които си разпродадоха акциите от ипото?

И защо точно ВНС?
                            Моля ви за съвет или предположение!
                            Споко бе какво си се ошашвил, къде ми сравняваш БХК с Монбат. Монбат на 12 лв след 2 месеца, като няма какво да се купува качественно.....

Коментар

• Молба за помощ/съвет
                              Леле, тия от Капман какво направиха, да му се не види...Ега си изсипването, егаси чудото...Разпродадоха си Монбатките , за да си накупят от Бълг.холд.компания /ВНС/...Направо ме върнаха в първи клас тия...

Колеги, моля ви за малко помощ.
                              Някой има ли идея защо го правят-да не би Капман да са от тези, които са напазарили най-много на ИПО-то или при първоначалното изсипване на акциите на краткосрочните спекуланти, които си разпродадоха акциите от ипото?

И защо точно ВНС?
                              Моля ви за съвет или предположение!

Коментар

• http://pazari.dnevnik.bg/show.php?storyid=38498

“Монбат” АД придобива контрол върху “Бат Холдинг” АД

“Монбат” АД /контролирано от “Приста оил” АД/ е уведомило Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) за намерението си да осъществи концентрация на стопанска дейност чрез придобиване на контрол върху “Бат Холдинг” АД. “Бат Холдинг” АД извършва дейност единствено чрез дъщерното си дружество “Старт” ООД. Очаква се концентрацията да засегне пазарите на производство и реализация на стартерни акумулаторни батерии. Искането е КЗК да извърши оценка на концентрацията и да се произнесе с решение.

Всяко заинтересувано лице може да изрази своето писмено становище относно планираната сделка и въздействието, което нотифицираната пред КЗК концентрация ще окаже върху ефективната конкуренция на съответния пазар на територията на Р България. Становището следва бъде заведено в деловодството на КЗК в срок от седем дни от датата на публикуване на настоящото съобщение, като бъде подкрепено със съответни доказателства.

Коментар

Working...
                                X