IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Батя, има някакви люде които като видяха че падна до 8.30 са доста щастливи да могат да продават на 9.70
    но скоро ще свръшат
    а и ще излезе отчета за пътвото тримесечие и оптимистите ще станат повече
    така че сега е време за търговия на едро с отстъпка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
      Не съм съгласен. Не мисля че акция която заслужава цена от 15-16 лв. в края на годината, заслужава да е оценена днес на 9,70.
      За мен справедливата и сегашна стойност е между 11 и 12 лв.
      Ще се радвам на други отговори на въпроса ми от вчера.
      Батя, ако погледнеш мнението ми в края на миналата година /преди MONBAT да се търгува/ беше за цена в диапазона 10-12 лв. На толкова оценявам акцията и сега. Виж обаче реалната цената е друго нещо и трябва да се възползваме максимално от нея.
      Мисля че плановете за компанията ще се "преизпълнят".

Коментар

Не съм съгласен. Не мисля че акция която заслужава цена от 15-16 лв. в края на годината, заслужава да е оценена днес на 9,70.
        Е, явно не всички споделят прогнозите на Бобоков...
        Съгласен съм обаче с теб, че това е една от малкото читави акции, които не са безобразно скъпи.

Имам акции.

Коментар

• Не съм съгласен. Не мисля че акция която заслужава цена от 15-16 лв. в края на годината, заслужава да е оценена днес на 9,70.

Коментар

п.с. цетираните данни са от публикуваната през седмицата на сайта на БФБ инвестиционна програма на Монбат АД.
            Инвестиционната програма за момента не взема впредвид придобиването на БАТ Холдинг. Така че подлежи на корекция.
            Каква цена заслужават след 1-2-3 г. ще видим тогава. Сега е ясно - 9,70 лв.

Коментар

• Имам един въпрос. Каква цена ще отговаря на тази акции, когато в края на 2007-ма изкара печалба по 0,77 лв/акция (15 млн.лв. нетна печалба), като включим и перспективите за 58% увеличение на печалбата за 2008-ма (до 23,7 млн.) и още 36% увеличение на нетния резултат (до 32,2 млн.) за 2009-та. Т.е. какво съотношение Р/Е заслужава акция на предприятие с подобни перспективи пред бизнеса си?

п.с. цетираните данни са от публикуваната през седмицата на сайта на БФБ инвестиционна програма на Монбат АД.
              Автора притежава акции на дружеството.

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
                А как ви се струва това: Инвестбанк в 10.28 е продавала, продавала... на порции акцията /около 5000 парчета/, смъквайки я от 9.80 до 9.61 и в края на същата тази минута е купила от себе си за свой клиент 30 000 броя!?
                ами човекът е пазарувал на едро. За клиенти на едро - отстъпки ;-)

Коментар

А как ви се струва това: Инвестбанк в 10.28 е продавала, продавала... на порции акцията /около 5000 парчета/, смъквайки я от 9.80 до 9.61 и в края на същата тази минута е купила от себе си за свой клиент 30 000 броя!?

ДАМ така си беше

Коментар

• А как ви се струва това: Инвестбанк в 10.28 е продавала, продавала... на порции акцията /около 5000 парчета/, смъквайки я от 9.80 до 9.61 и в края на същата тази минута е купила от себе си за свой клиент 30 000 броя!?
                    * think positive * think simple * think big *
                    * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• "Райфайзен БГ - акции" държат към края на ноември 2006 - 3.14%

Коментар

• Някой би ли ми спестил търсенето и да осветли кои взаимни фондове имат в портфейлите си акции на МОНБАТ. Говорете в проценти!
                        Аз лично се сещам за ДСК Растеж - около 1.5%. На Капман двата май нямат.И тогава кво разпродаваха толкова днес... Странни работи.
                        Стандарт също нямат.

Коментар

Да бе, баба му на кобоса нещо си е играла...
                          ааааааааааааааааахахахахахахахахахаха

Коментар

• Да бе, баба му на кобоса нещо си е играла...

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                              Това е някой платен, да симулира голямо търсене..
                              Това по-скоро е някой заблуден кобос, според мен
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Само не ми ясно, кво толкова се напъваха да продават някои ИП-та. Единственото смислено обяснение , което ми хрумва е, че им трябва кеш за друга акция, примерно Хима. Или пък са участвали тук от ИПО-то досега със заемни средства и сега трябва да връщат.

Коментар

Working...
                                X