IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добра е,имайки впредвид, че оправдаха прогнозите за 2006 и направените прогнозни отчети за 2007.

Коментар

• да, и според мен това е една добра позиция, която обаче иска изчакване. Аз лично съм натоварил здраво, днес взех още и ще чакам една година, но знам че е доста вероятно да ми донесе 90-100% доходност.

имам акции

Коментар

• Чудесата май ще са в по-дългосрочен аспект, а , Боби
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• И аз съм - умерено - фен на акцията от корекцията - до под 8,50 лв. Сега - и след други новини.
            "Умерено - фен", защото смятам, че ръстът в доходността при други позиции и за съизмерими времеви интервали - ще бъде изпреварващ.

Остава ми съвсем малко - само да реша кои ще са "другите позиции"...
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
              Първоначално изпратено от XY
              Ще се изкара някой процент, но едва ли ще е ЧУДО
              базирано на опита с предишни твои писания, явно нямаш МОНБАТ, т.е. гроздето е кисело

Да нямам.Нищо не ми пречи да опитам киселото грозде, обаче. Напоследък съм повече трйдър отколкото инвеститор. Колкото комисионни съм им дал на тея......
              Мислиш ли, наистина, че ще има голямо поскъпване тук?

Коментар

• Mai tazi akcia na fona na vsichki nadceneni okolo neq ste raste po-burzo otkolkoto normalen chovek moje da ochakva.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                  Ще се изкара някой процент, но едва ли ще е ЧУДО
                  базирано на опита с предишни твои писания, явно нямаш МОНБАТ, т.е. гроздето е кисело

Коментар

• to % po %..si stavat 4ydesata!
                    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Ще се изкара някой процент, но едва ли ще е ЧУДО

Коментар

• аз пък точно чудеса очаквам

Коментар

• Не очаквай чудеса

Коментар

• Честито влизане в Софикс - тъкмо се бях отчаял, че няма да видим движение скоро и тази новина излезе тъкмо навреме. Добре че не продадох, сега ще чакам с удоволствие да видя докъде ще отиде ...

Коментар

• Първоначално изпратено от VKVK
                              niama da vliza v SOFIX - napravo v DJIA ili S&P500

VKVK, видя ли че влезнА :-) А ти преди месец ми се подиграваше...
                              Айде приятен уикенд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                                мдам, TBI купува MONBAT - значи акцията се е стабилизирала вече......
                                te i SEVTO kupuvat i naistina po-stabilna akcia ne biah kupuval,
                                lipsata

Коментар

Working...
                                X