IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не ставайте смешни - монбат подценена компания. Цена с калкулирани доста очаквания в момента. Мениджмънт готов на всичко, за да си надуе цената на акция. маркет кап от 191 млн лева. Ами че при това положение един биовет примерно трябва да струва 25-30 лева, щото има повече активи, повече собствен капитал, същите продажби, сектор с по-висок маржин от производството на акумулатори, производство по световни стандарти за разлика от това на монбат. А капът на биовет е 129 млн.
    Има една голяма разлика разбира се, едни мениджъри дават мило и драго да ви се продадат максимално скъпо, другите въобще не им пука затова поне засега. Но това не значи, че едната компания реално струва 50% повече.
    Същият пример може да се даде и с други компании на БФБ.
    Когато някой много се натиска да ми се продаде скъпо, предпочитам да имам едно на ум.

Коментар

• Акцията има сериозен фундамент за разтеж. Не мисля,че очакванията на хората са калкулирани в сегашната цена, даже напротив, според мен позицията е подценена и то сериозно, съпоставена например с някои искуствено надути балони.
      Мисля ,че добрите новини тепърва предстоят.
      Успех на всички ИНВЕСТИТОРИ в позицията !!!!

Не е прероръка за нищо - просто лично мнение .

Коментар

• Аз не мисля, че са чак толкова разнопосочни очаквания, а просто те са в цената и тя на много хора изглежда висока. Като прибавим и застоя по позицията - хората взеха да се поотказват.

Коментар

• МИСЛЯ ,ЧЕ И ТРЯБВА ВРЕМЕ НА АКЦИЯТА......да се слегне малко.....всички имат разнопосочни очаквания тук сега....и става голяма борба....

Коментар

• Ако с този ръст го подкара и до 3000-ната смятай какво ще стане дотогава
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• [code]Монбат - двоен ръст печалба за 2007, четворен до 2009 [/code]
              До 2009 толкова много вода ще изтече, че и Свилозата ще скочи 5 пъти
              Защо мислиш че ОРГ и КРЗ няма да скочат и те
              Предпочитам умела диверсификация
              ..КРЗ - перспективи никс..
              яяя, до преди месец сички се спуквахме да фалиме дружествата на Хима, сега пък - никс Ама щом казвате, така да е, пийс да има

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
                добри са уравненията, само дето им липсват малко уточнения:

КРЗ - перспективи никс
                орг - печалба от фин. врътки
                Монбат - двоен ръст печалба за 2007, четворен до 2009

айде пак смятай и да видим кво ще излезе

*от гореспоменатите имам акции само в Монбат
                Прав си за Монбат преспективите наистина са добри, аз имам акции в Алкомет който прилича по растеж много на Монбат и си ги смятам за най-добрата инвестиция. Нищо чудно обаче ако Алкомета поскъпне още, а Монбата се запази известно време на тези нива да инвестирам тук.

Коментар

• Ако пък сравниш Монбат с Химимпорт, монбатките ще ти се сторят направо на промоция.

Имам и от двете достатъчно.

Коментар

• добри са уравненията, само дето им липсват малко уточнения:

КРЗ - перспективи никс
                    орг - печалба от фин. врътки
                    Монбат - двоен ръст печалба за 2007, четворен до 2009

айде пак смятай и да видим кво ще излезе

*от гореспоменатите имам акции само в Монбат

Коментар

• Отдавна не съм идвал при мойта любима акция
                      Хане, нема да се дразниш, ся че ти напиша 2 уранения, ти че кажеш къде е объркана работата
                      1-> Капитализация(КРЗ)+Капитализация(ОРГ)=Капитализаци я(Монб.)
                      2-> Печалба(КРЗ)+Печалба(ОРГ)= 2*Печалба(Монб.)

тия беха у софикса миналата седмица затва с тех беха уравненията
                      Лошо нема

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                        Първоначално изпратено от XY
                        Първоначално изпратено от Han Krum
                        Ако няма повече продавачи на тези нива утре сме на 10.20-30лв, но само АКО няма.....

ако-то е нещо което мирише лошо
                        Верно ли.....:lol:
                        :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                          Първоначално изпратено от Han Krum
                          Ако няма повече продавачи на тези нива утре сме на 10.20-30лв, но само АКО няма.....

Верно ли.....:lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• аз пък се надявам да се забави този процес....нали ще влиза в софикса със закъснение..........
                              пък и нали и аз трябва да си купя....пък аз обичам промоциите...

Коментар

• Ако няма повече продавачи на тези нива утре сме на 10.20-30лв, но само АКО няма.....

Коментар

Working...
                                X