If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В един момент ще тръгне и тази позиция, но да видим кога.
Или ще е след утрешния аукцион - Некласираните пари ще търсят друго приложение. Или преди влизането в Софикс - когато Биохим започне да пълни за сертификата, или пък при отчета за тримесечието. И след дългото задържане е възможно движението нагоре да е доста рязко.
Следя позицията от появата на борсата и смятам, че сега беше момента за влизане, поне на мен цената ми допада. Така че последните два дни понапълних Монбатки и смятам вече е време за нагоре.
Колко хора така смятат ама ще има да си чакаме... Да не мислиш че щом си напълнил и хайде ъп нагоре......не бързай толкова...
Напоследък така ми върви първо със Мостстрой, Алкомет, Синергон, а последно и със Топливо. Тука се натрупаха доста добри новини, а цената не е толкова висока сравнение с потенциала на компанията. Така че защо не...
Следя позицията от появата на борсата и смятам, че сега беше момента за влизане, поне на мен цената ми допада. Така че последните два дни понапълних Монбатки и смятам вече е време за нагоре.
Колко хора така смятат ама ще има да си чакаме... Да не мислиш че щом си напълнил и хайде ъп нагоре......не бързай толкова...
Напоследък така ми върви първо със Мостстрой, Алкомет, Синергон, а последно и със Топливо. Тука се натрупаха доста добри новини, а цената не е толкова висока сравнение с потенциала на компанията. Така че защо не...
Надзорът на Монбат избра нови членове на управителния съвет
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Монбат АД-София /MONBAT/:
На заседание на Надзорния съвет на Монбат АД-София, проведено на 19.02.2007 г. с Протокол № 3 е прието решение за промяна в състава на Управителния съвет, а именно:
- Освобождава като членове на Управителния съвет: Стоян Василев Дончев и Красимир Стоянов Крълев, като ги освобождава от отговорност, за времето през което са управлявали дружеството;
- Избира за членове на Управителния съвет: Петър Христов Петров и Чавдар Дочев Данев.
Какво се умълчахте бе хора ?? Явно виждате "Бъдеще и перспективи" в други позиции ???? Успех на продавачите днеска, които много скоро ще се престроят отдясно, но вече на други нива !!!
Мениджмънта на компанията засега оправдава моите очаквания, а и поетите ангажименти се изпълняват. Изпълнението на одобрената инвестиционна програма и амбициите за консолидация в сектора, придобивайки нови дружества в Балканския регион ще постави акцията на мястото,което им се полага и тепърва ще ни радва много.Краткотрайните колебания в цената не ме притесняват, за мен посоката и визията за бъдещето са ясни.
Не знам кой - кого обича и кой на кого се слага, едно е ясно МОНБАТ се налага.
Не е прероръка за нищо - просто личното ми мнение !!!
Коментар