IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• няколко фактора ще има за поскъпване:
    1. сделката със старт през март-април
    2. софикс - април - биохим
    3. отчета - края на март

Коментар

• Абе резките движения не са хубаво нещо..

Коментар

• dano da e rqzko))
        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Съмнява ме да е толкова рязко
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• В един момент ще тръгне и тази позиция, но да видим кога.
            Или ще е след утрешния аукцион - Некласираните пари ще търсят друго приложение. Или преди влизането в Софикс - когато Биохим започне да пълни за сертификата, или пък при отчета за тримесечието. И след дългото задържане е възможно движението нагоре да е доста рязко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
              Първоначално изпратено от Han Krum
              Първоначално изпратено от Abritus
              Следя позицията от появата на борсата и смятам, че сега беше момента за влизане, поне на мен цената ми допада. Така че последните два дни понапълних Монбатки и смятам вече е време за нагоре.
              Колко хора така смятат ама ще има да си чакаме... Да не мислиш че щом си напълнил и хайде ъп нагоре......не бързай толкова...
              Напоследък така ми върви първо със Мостстрой, Алкомет, Синергон, а последно и със Топливо. Тука се натрупаха доста добри новини, а цената не е толкова висока сравнение с потенциала на компанията. Така че защо не...
              А дано ти да си кадема по позицията....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                Първоначално изпратено от Abritus
                Следя позицията от появата на борсата и смятам, че сега беше момента за влизане, поне на мен цената ми допада. Така че последните два дни понапълних Монбатки и смятам вече е време за нагоре.
                Колко хора така смятат ама ще има да си чакаме... Да не мислиш че щом си напълнил и хайде ъп нагоре......не бързай толкова...
                Напоследък така ми върви първо със Мостстрой, Алкомет, Синергон, а последно и със Топливо. Тука се натрупаха доста добри новини, а цената не е толкова висока сравнение с потенциала на компанията. Така че защо не...

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus

Коментар

• Следя позицията от появата на борсата и смятам, че сега беше момента за влизане, поне на мен цената ми допада. Така че последните два дни понапълних Монбатки и смятам вече е време за нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                      Това е ясно още от сутринта
                      Да, само не е ясно какво значи.

Коментар

• Това е ясно още от сутринта
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Надзорът на Монбат избра нови членове на управителния съвет

В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Монбат АД-София /MONBAT/:
                          На заседание на Надзорния съвет на Монбат АД-София, проведено на 19.02.2007 г. с Протокол № 3 е прието решение за промяна в състава на Управителния съвет, а именно:
                          - Освобождава като членове на Управителния съвет: Стоян Василев Дончев и Красимир Стоянов Крълев, като ги освобождава от отговорност, за времето през което са управлявали дружеството;
                          - Избира за членове на Управителния съвет: Петър Христов Петров и Чавдар Дочев Данев.

http://pazari.dnevnik.bg/show.php?storyid=38799

Коментар

• Пардон - ОТ ЛЯВО !!!!!!

Коментар

• Какво се умълчахте бе хора ?? Явно виждате "Бъдеще и перспективи" в други позиции ???? Успех на продавачите днеска, които много скоро ще се престроят отдясно, но вече на други нива !!!

Коментар

• Мениджмънта на компанията засега оправдава моите очаквания, а и поетите ангажименти се изпълняват. Изпълнението на одобрената инвестиционна програма и амбициите за консолидация в сектора, придобивайки нови дружества в Балканския регион ще постави акцията на мястото,което им се полага и тепърва ще ни радва много.Краткотрайните колебания в цената не ме притесняват, за мен посоката и визията за бъдещето са ясни.
                                Не знам кой - кого обича и кой на кого се слага, едно е ясно МОНБАТ се налага.

Не е прероръка за нищо - просто личното ми мнение !!!

УСПЕХ НА ВСИЧКИ !!

Коментар

Working...
                                X