Първоначално изпратено от Abritus
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от оркаотчета е важен, но за мен по-важна е корекцията в Прогнози и Анализи
Ако сега заедно имат 50% то дял от над 60% след по-малко от година ми се струва реална възможност
за приходи от продажби и печалба ще изчакам да видя
Главното е, че получават нови производствени и пазарни възможности на доста приемлива цена. Мисля че тази покупка лесно ще се впише в плановете за експанзия.
Коментар
-
СДЕЛКАТА СЪС "СТАРТ" ВЕЧЕ Е ФАКТ !! А СЛЕД НЕЯ МОНБАТ ЩЕ ИМА ПАЗАРЕН ДЯЛ ОТ БЛИЗО 50% . СЛЕД ВЛИЗАНЕТО В СИЛА НА РЕШЕНИЕТО НА КЗК ВЕРОЯТНО МОНБАТ ЩЕ КОРИГИРА ИНВЕСТИЦИОННИТЕ СИ ПЛАНОВЕ,ЗА ДА ВКЛЮЧИ И ДОБРИЧКИЯ ЗАВОД.КОМИСИЯТА Е СЧЕЛА,ЧЕ ПРЕДВИД СЕРИОЗНИТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ ПРИ ФИНАНСИРАНЕТО НА ИНОВАЦИОННИ ПРОГРАМИ И ТЕХНОЛОГИЧНОТО РАЗВИТИЕ НА ЗАВОДА В ДОБРИЧ ПРИДОБИВАНЕТО МУ ОТ МОНБАТ ЩЕ ОСИГУРИ НА ДРУЖЕСТВОТО НЕОБХОДИМИТЕ ИНВЕСТИЦИИ В СЪОРЪЖЕНИЯ,ПЕРСОНАЛ И ОБУЧЕНИЕ И ЩЕ ДОПРИНЕСЕ ЗА МОДЕРНИЗИРАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО МУ. МОНБАТ ПЛАНИРА ДА ВЛОЖИ 700 ХИЛ.ЛВ. В РАЗЛИЧНИ ТЕХНОЛОГИЧНИ ЗВЕНА НА ДОБРИЧКИЯ ЗАВОД И ДА РАЗКРИЕ 79 НОВИ РАБОТНИ МЕСТА, ПИШЕ В РЕШЕНИЕТО НА КЗК.
ИЗВАДКА ОТ В-К ДНЕВНИК - БРОЙ ДНЕШЕН.
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И УСПЕХ НА ВСИЧКИ !
Коментар
-
Ами виж какво купуват днеска, и в кой индекс се включва това,което купуват. Монбат е едно от дружествата с най-добри показатели, което ще влезе с малко закъснение и затова засега остава малко встрани. Разсъждавам по пътя на логиката, и смятам ,че до месец Монбат ще бъде обект на засилен интерес,апетитна хапка, от която големите ИП няма да се лишат по никакъв начин., даже напротив - ще пълнят отново и то здраво.
Това си е лично мнение, неангажиращо с нищо и не представлява препоръка за каквото и да било !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY1. всичко
2. вече е
3. изконсумирано
За съжаления такива компании са още малко. Аз се качих на този влак и съм сигурен, че няма да съжалявам за това. Нали Монбат правят и локомотивни батерииняма да ме остави на пътя я....
А дали ще спечеля от тази инвестиция пазара ще покаже.
Коментар
Коментар