IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Setver
    Какво става с обратното изкупуване тук?
    Да не свърши вече и затова да сме днес на 9.82лв.?
    Доколкото разбрах от обясненията на ДВИ-то, ако цената падне под 10 лв. обратното изкупуване се преустановява за неопределено време, защото цената излиза извън "параметрите" на обратното изкупуване което е с минимална цена 10 лв. и максимална 15 лв.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Айъ
      Ами ако гледаме баланса трябва да преценим, че за да продължат обратното изкупуване трябва да теглят заеми. Което едва ли е особено далновидно.
      към коя дата е баланса
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Ами ако гледаме баланса трябва да преценим, че за да продължат обратното изкупуване трябва да теглят заеми. Което едва ли е особено далновидно.

Коментар

• Какво става с обратното изкупуване тук?
          Да не свърши вече и затова да сме днес на 9.82лв.?

Коментар

• Мдаа... Вече ти казах: Ще поживеем, ще видим...!!! Говориш за някакви паники /аз такова нещо не съм споменавал/ и за "бедняка" с шесте акции. Може и да е така, може и да си прав, обаче не знам, защо все ми се струва, че не са такива нещата. Мое мнение - не ангажирвам никого с него! Та..., ами утре до появяването ти и успех ти желая...

Коментар

• смешника беше този които си продаде 6 акциики в 13:44 да смъкне цената или можеби това са били пследните му акциики които е избягал панически от страх...

утре ще видим... ще се включа към обед пак явно ... нема отърване от тролове...

и пак казавам ще е такова каквото си го направим сами а четвъртък е ден за отчет така че повишената тролска активност е повече от очаквана...

не е препоръка

и слушаите поздравчето :twisted:
              Business as Usual

Коментар

• Хм... Добре, ама само след няколко часа, ще видим кой ще е смешника. Ще поживеем, ще видим...

Коментар

• @Петър Караиванов бате нямашате няколко дни и вече изоставаш в модата в тролването Вече не модерно да влезеш и да постнеш някава цена от нищото в темата... трябва един по един да ни спамнеш на лично съобщение със цената може да има по голям резултат :mrgreen:

към останалите: УТРЕ ЩЕ Е ТАКОВА КАКВОТО СИ ГО НАПРАВИМ ТАКА ЧЕ ЗАЩО ДА НЕ Е ЗЕЛЕНО :mrgreen:

да не оставяме някои смешник в края на деня да пробва да бутне позцията със 6 акциики....

и едно поздравче

http://www.youtube.com/watch?v=UJGilijeopo
                  Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                    Да така така ...Dow e на -3,21 % ...да видим ..утре ..червеният понеделник ..как ще да е
                    Ми как да е - като миналия вторник :-)
                    Чирвееееееннннн..............
                    Според боята на управляващите,цвета на фесовете и бузките на оня дето оПрави България за 800 дни.

Коментар

• Да така така ...Dow e на -3,21 % ...да видим ..утре ..червеният понеделник ..как ще да е

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                        Мм дА ВИДИМ дали утре ще има изкярили под 10 лева ....според мене не ...за съжаление на ПК ....и FM
                        А според мен до края на седмицата ще видиш цени от 8.хх
                        Само като погледнах милия Дау къде е от петък до сега и картината ми е ясна като бял ден

Коментар

• Да видим ...може и да излезнеш прав този път ....

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                            Мм дА ВИДИМ дали утре ще има изкярили под 10 лева ....според мене не ...за съжаление на ПК ....и FM
                            А според мен до края на седмицата ще видиш цени от 8.хх
                            Само като погледнах милия Дау къде е от петък до сега и картината ми е ясна като бял ден

Коментар

• Мм дА ВИДИМ дали утре ще има изкярили под 10 лева ....според мене не ...за съжаление на ПК ....и FM

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian
                                Тогава се включиха ПФ-ама сега нещо се ослушват.
                                едва ли се ослушват само по тази позиция и едвали като спрът да се ослушват ще я подминат А и ние доказахме че сме сила последните дни

не е препоръка
                                Business as Usual

Коментар

Working...
                                X