Първоначално изпратено от Setver
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Мдаа... Вече ти казах: Ще поживеем, ще видим...!!! Говориш за някакви паники /аз такова нещо не съм споменавал/ и за "бедняка" с шесте акции. Може и да е така, може и да си прав, обаче не знам, защо все ми се струва, че не са такива нещата. Мое мнение - не ангажирвам никого с него! Та..., ами утре до появяването ти и успех ти желая...
Коментар
� -
смешника беше този които си продаде 6 акциики в 13:44 да смъкне цената или можеби това са били пследните му акциики които е избягал панически от страх...
утре ще видим... ще се включа към обед пак явно ... нема отърване от тролове...
и пак казавам ще е такова каквото си го направим сами а четвъртък е ден за отчет така че повишената тролска активност е повече от очаквана...
не е препоръка
и слушаите поздравчето :twisted:Business as Usual
Коментар
� -
@Петър Караиванов бате нямашате няколко дни и вече изоставаш в модата в тролванетоВече не модерно да влезеш и да постнеш някава цена от нищото в темата... трябва един по един да ни спамнеш на лично съобщение със цената може да има по голям резултат :mrgreen:
към останалите: УТРЕ ЩЕ Е ТАКОВА КАКВОТО СИ ГО НАПРАВИМ ТАКА ЧЕ ЗАЩО ДА НЕ Е ЗЕЛЕНО :mrgreen:
да не оставяме някои смешник в края на деня да пробва да бутне позцията със 6 акциики....
и едно поздравче
http://www.youtube.com/watch?v=UJGilijeopoBusiness as Usual
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COBOSCHETOДа така така ...Dow e на -3,21 % ...да видим ..утре ..червеният понеделник ..как ще да е
Чирвееееееннннн..............
Според боята на управляващите,цвета на фесовете и бузките на оня дето оПрави България за 800 дни.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от COBOSCHETOМм дА ВИДИМ дали утре ще има изкярили под 10 лева ....според мене не ...за съжаление на ПК ....и FM
Само като погледнах милия Дау къде е от петък до сега и картината ми е ясна като бял ден
Коментар
�
Коментар