IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хитър 5ър
    Първоначално изпратено от bertram
    тука вече ме е яд , че не се накълвах с повечко..преди време
    който взел навреме сега доволно потрива ръце
    не е да нямам, но още можеше
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
      който взел навреме сега доволно потрива ръце

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
        Е-е-е-е - наесен като снесат дивидентът и поспадне ценичката може и още да си гепиш...
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• тука вече ме е яд , че не се накълвах с повечко..преди време

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            Обичам и компании, снасящи сосен дивидент, обичам и реинвестиращи такива.
            Имах впредвид свободен кеш - дивидент или обр. изкупуване е въпросът.
            С тези free float в бг компании - мажо обслужва единствено своите си интереси и единствената защита за обикновенните акционери е именно дивидента и колкото повече го правят, толкова по-бързо ще се и върне доверието в бфб.

Коментар

• Обичам и компании, снасящи сосен дивидент, обичам и реинвестиращи такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                ... както казваш - "сосния" дивидент никак не е за подценяване.
                Преди дни в темата на софарма четях, как колегите се надъхваха с обявеното обр. изкупуване и не ги разбирах, какво ги топли тях, като реално нищо няма да получат/освен, акцията да не се срине, при излизане на по-голям инвеститор, както ще и излезе/, не е ли по-добре да искат, като имат толкова свободен кеш и нямат де да го инвестират, да раздадат "сосен дивидент" и всеки, като му е подценена акцията да си купува. Чудна работа. Аз искам сосен дивидент и аз да решавам, ако искам купувам, ако не си го харча.
                С четири думи - ТВЪРДО ЗА СОСЕН ДИВИДЕНТ

Коментар

Първоначално изпратено от мечето Йоги
                  Първоначално изпратено от Императорът
                  Ми мене ми направи добро впечатление шефът... :-)
                  Звучи добре. Но, дано не го казваш, като пристрастен, т.е. защото, имаш акции.
                  Е, не. Компанията е киоректна со акционерите си - повече какво?
                  Радвам се, че е така. Имам акции Императоре, аааа както казваш - "сосния" дивидент никак не е за подценяване.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                    Първоначално изпратено от Императорът
                    Е, не. Компанията е киоректна со акционерите си - повече какво?

Коментар

Коментар

• Ми мене ми направи добро впечатление шефът... :-)

Коментар

Ако пазарът е все така избушен, септемврий ще си купиш на цена под 4 кинта...

И аз смятам да си купя още малко.

Не е препоръка, личен избор е.

Апропо - който иска да се организираме и заедно на събрание да идем (още не знам кога е) - да свирка - с шефът на Софкомът г-н Сапунджиев да ви запозная.
                          Импе, как го намираш шефа, свестен ли е ?

Коментар

• Ние и сами може да се запознаем Импе.
                            Все още съм на кантар - дали цената си заслужава риска.

Коментар

• Ако пазарът е все така избушен, септемврий ще си купиш на цена под 4 кинта...

И аз смятам да си купя още малко.

Не е препоръка, личен избор е.

Апропо - който иска да се организираме и заедно на събрание да идем (още не знам кога е) - да свирка - с шефът на Софкомът г-н Сапунджиев да ви запозная.

Коментар

• нЕма спад тука и това си е
                                дебна аз за още 2К бройки, но явно ще е след като мине дивидентЪТ

поздрави и успех

Коментар

Working...
                                X