If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ок, приемам за извинението. Мооооже и да има гаф с инвестора, но може и да няма. Ще почакаме, ще видим
Може и да се окаже наистина за 2008. Доста числа съвпадат с 2008. Не, че сегашния заем от над 3 мил няма да тежи, но все пак там са някъде нещата, ако махнем заема. Т.е. капитализираното за 2год. се раздаде като дивидент сега и отведнъж и се връщаме с 2 год. назад като активи или собствен капитал. Логично е.
Не е препоръка.
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
И аз съжалявам, но въпроса ти е откровен спам. Моля да се придържаме с конкретика по темата и както беше го определил към "фантастичния" отчет. Фактите са на масата. Остава да се изяснят и някои въпростителни.
Всъщност беше опит за извинение.
Няма въпросителни - това е отчета им към 30,09,2008 г. Явно в инвестора имат някакъв технически проблем.
Ти да не се засегна за цайсите Съжалявам ако е така.
И аз съжалявам, но въпроса ти е откровен спам. Моля да се придържаме с конкретика по темата и както беше го определил към "фантастичния" отчет. Фактите са на масата. Остава да се изяснят и някои въпросителни.
Не е спор, а констатация. Това е картинката. Беше определена като фантастична от фанатизиран поддръжник на въпросната позиция. Но все пак, така показаната картинка бидейки факт, значи съществува.
Ти да не се засегна за цайсите Съжалявам ако е така.
Не е спор, а констатация. Това е картинката. Беше определена като фантастична от фанатизиран поддръжник на въпросната позиция. Но все пак, така показаната картинка бидейки факт, значи съществува.
Аз мисля че казах вече че гледам официални отчети. Отвори официалния отчет за Q3 2008 и погледни там. Това което ти гледаш не е, повтарям НЕ Е, официален отчет.
Ок за да не търсиш под вола теле ще ти дам жокер това е отчета им за Q3 но за 2008
Нито търся под вола теле, още по-малко искам да ми даваш жокер.
А за въпросната 2008 забелязваме, че собствения капитал през Q2 e ... 8372
Добро отбиване на номера, но откъде го измисли това, за 2008 ?
Няма начин да има отчет към 30 .9. 2010 това да не е някакъв фантастичен филм
Не само, че е фантастичен а действително го има в инвесторчето, и дори има и логика в някои пера. Например - забеляза се, че текущия заем заради дивидента е вече приспаднат от собствения капитал. Абе има нещо гнило в тази фантастика, но да видим. Чакаме с нетърпение въпросния, фантастичния Q3.
Това не е отчет в инвестора. Дал съм линк към отчетите публикувани в инвестора. Направи си труда да ги отвориш и да видиш как изглежда истински отчет, ако досега не си виждала.
утешителке,
не се излагай!
1. дивидента на привилегированите е ежегоден и договорен.
2. тоя дивидент 1.50 е за 2(или 3 не ми се проверява) години. - дружеството прави яка пачка - защо да няма дивидент за обикновените може и по-висок да е - в крайна сметка и това е риск.
3. от 3400 км се вижда, че се опитваш да натискаш цената, защото изпусна да напълниш кошничката на 3.90-4
4. и аз искам да иде под 4, за да гепя 10К бройки, но не си позволявам да викам на черното бяло само защото имам интерес!
лека
т.1 - точно така, с допъкнение, че е фиксиран и краен срок
т.2 не е договорено обаче, другите да имат по-голям дивидент от "привилигированите"
т.3 - откъде го измисли, и защо, при предположение, че може (би) да съм акционерка.
т.4. - изобщо не искам да ходи под 4. Не виждам на какво казваш бяло и черно, цитирам цифри от отчет в инвестора.
Коментар