IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    Ок, приемам за извинението. Мооооже и да има гаф с инвестора, но може и да няма. Ще почакаме, ще видим
    Може и да се окаже наистина за 2008. Доста числа съвпадат с 2008. Не, че сегашния заем от над 3 мил няма да тежи, но все пак там са някъде нещата, ако махнем заема. Т.е. капитализираното за 2год. се раздаде като дивидент сега и отведнъж и се връщаме с 2 год. назад като активи или собствен капитал. Логично е.
    Не е препоръка.
    Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Всъщност беше опит за извинение.

Няма въпросителни - това е отчета им към 30,09,2008 г. Явно в инвестора имат някакъв технически проблем.
      Ок, приемам за извинението. Мооооже и да има гаф с инвестора, но може и да няма. Ще почакаме, ще видим
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

И аз съжалявам, но въпроса ти е откровен спам. Моля да се придържаме с конкретика по темата и както беше го определил към "фантастичния" отчет. Фактите са на масата. Остава да се изяснят и някои въпростителни.
        Всъщност беше опит за извинение.

Няма въпросителни - това е отчета им към 30,09,2008 г. Явно в инвестора имат някакъв технически проблем.

Коментар

Ти да не се засегна за цайсите Съжалявам ако е така.
          И аз съжалявам, но въпроса ти е откровен спам. Моля да се придържаме с конкретика по темата и както беше го определил към "фантастичния" отчет. Фактите са на масата. Остава да се изяснят и някои въпросителни.

Коментар

Не е спор, а констатация. Това е картинката. Беше определена като фантастична от фанатизиран поддръжник на въпросната позиция. Но все пак, така показаната картинка бидейки факт, значи съществува.
            Ти да не се засегна за цайсите Съжалявам ако е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
              За това ли е спора
              Не е спор, а констатация. Това е картинката. Беше определена като фантастична от фанатизиран поддръжник на въпросната позиция. Но все пак, така показаната картинка бидейки факт, значи съществува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
                За това ли е спора
                Вземете го оправете, че явно се бъркат

Коментар

• За това ли е спора
                  Attached Files
                  Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Аз мисля че казах вече че гледам официални отчети. Отвори официалния отчет за Q3 2008 и погледни там. Това което ти гледаш не е, повтарям НЕ Е, официален отчет.

Коментар

Ок за да не търсиш под вола теле ще ти дам жокер това е отчета им за Q3 но за 2008
                      Нито търся под вола теле, още по-малко искам да ми даваш жокер.
                      А за въпросната 2008 забелязваме, че собствения капитал през Q2 e ... 8372
                      Добро отбиване на номера, но откъде го измисли това, за 2008 ?

Коментар

• Ок за да не търсиш под вола теле ще ти дам жокер това е отчета им за Q3 но за 2008

Коментар

Няма начин да има отчет към 30 .9. 2010 това да не е някакъв фантастичен филм
                          Не само, че е фантастичен а действително го има в инвесторчето, и дори има и логика в някои пера. Например - забеляза се, че текущия заем заради дивидента е вече приспаднат от собствения капитал. Абе има нещо гнило в тази фантастика, но да видим. Чакаме с нетърпение въпросния, фантастичния Q3.
                          Last edited by mechka uteshitelka; 15.09.2010, 21:47.

Коментар

• Това не е отчет в инвестора. Дал съм линк към отчетите публикувани в инвестора. Направи си труда да ги отвориш и да видиш как изглежда истински отчет, ако досега не си виждала.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              утешителке,
                              не се излагай!
                              1. дивидента на привилегированите е ежегоден и договорен.

2. тоя дивидент 1.50 е за 2(или 3 не ми се проверява) години. - дружеството прави яка пачка - защо да няма дивидент за обикновените може и по-висок да е - в крайна сметка и това е риск.

3. от 3400 км се вижда, че се опитваш да натискаш цената, защото изпусна да напълниш кошничката на 3.90-4

4. и аз искам да иде под 4, за да гепя 10К бройки, но не си позволявам да викам на черното бяло само защото имам интерес!

лека
                              т.1 - точно така, с допъкнение, че е фиксиран и краен срок
                              т.2 не е договорено обаче, другите да имат по-голям дивидент от "привилигированите"
                              т.3 - откъде го измисли, и защо, при предположение, че може (би) да съм акционерка.
                              т.4. - изобщо не искам да ходи под 4. Не виждам на какво казваш бяло и черно, цитирам цифри от отчет в инвестора.

Коментар

• Няма начин да има отчет към 30 .9. 2010 това да не е някакъв фантастичен филм

Коментар

Working...
                                X