Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеЕмитент: София Комерс-Заложни къщи АД-София (SCOM)
На проведено на 08.03.2024 г. ОСА на София Комерс-Заложни къщи АД-София (SCOM) е взето решение за разпределяне на дивидент за 2023 г., както следва:
- Брутен дивидент на една акция: 0.10 лв.
Изплащането на дивидента ще се извърши на два равни транша (по 0.05 лв.), както следва:
- Начална дата за изплащане на първи транш на дивидента: 15.04.2024 г.;
- Начална дата за изплащане на втори транш на дивидента: 30.04.2024 г.
- Начин на изплащане на дивидента: чрез Централен депозитар АД и Интернешънъл Асет Банк АД.
Правото да получат дивидент имат лицата, вписани в централния регистър на ценни книжа, като такива с право на дивидент на 14-ия ден след деня на ОСА, или към 22.03.2024 г.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 20.03.2024 г.
Пълният текст на новината можете да намерите публикуван на финансовата електронна страница X3News
Красота !
Коментар
-
Емитент: София Комерс-Заложни къщи АД-София (SCOM)
На проведено на 08.03.2024 г. ОСА на София Комерс-Заложни къщи АД-София (SCOM) е взето решение за разпределяне на дивидент за 2023 г., както следва:
- Брутен дивидент на една акция: 0.10 лв.
Изплащането на дивидента ще се извърши на два равни транша (по 0.05 лв.), както следва:
- Начална дата за изплащане на първи транш на дивидента: 15.04.2024 г.;
- Начална дата за изплащане на втори транш на дивидента: 30.04.2024 г.
- Начин на изплащане на дивидента: чрез Централен депозитар АД и Интернешънъл Асет Банк АД.
Правото да получат дивидент имат лицата, вписани в централния регистър на ценни книжа, като такива с право на дивидент на 14-ия ден след деня на ОСА, или към 22.03.2024 г.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 20.03.2024 г.
Пълният текст на новината можете да намерите публикуван на финансовата електронна страница X3News
Красота !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеМисля, че е добре
Имам ги трите без първата !
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
Даа и на мен ми направи впечатление ,дали ще има и други новини?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеСериозни пакетчета минават днес !мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Да, малък бонус от неразпределената!Браво на Златния жабок и семейство Вачеви !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pln Разгледай мнение
Така го разбрах и аз, затова е и извънредно събранието. На редовно може пак
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Интересно !Пончо, може би си по наясно, до колкото аз разбирам става въпрос за разпределяне на неразпределената печалба за минал период нали така ? Сега видях, че в отчета е над милион.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Интересно !Пончо, може би си по наясно, до колкото аз разбирам става въпрос за разпределяне на неразпределената печалба за минал период нали така ? Сега видях, че в отчета е над милион.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар